0

Çavuş
27 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
0
13 yıl
iphone 4 video çekimde ses azlığı hk..
arkadaşlar iphone ile video kayıtta alınan sesler çok az çıkıyor,oysa ses yüksekliği yüksek volümde dinlemede ve voice kayıtta herhangi bir sorun yok ama dediğim gibi bu video kayıtta alınan ses neredeyse duyulmuyor microfon bozulmuş diyeceğim ama voice ile ses kayıtta sorun yok anlamadım gitti bilgisi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum..saygılar.
0
14 yıl
Türkcell den alınma 3GS 16GB. 3.1.3 Sürüm yüklü iphone jailbreak olurmu..?
Arkadaşlar Türkcell den alınma phone 3GS 16GB.İphonemin seri nosundan...819(46)******46.hafta üretimi olduğu anlaşılıp,sürüm 3.1.3 modem baseband 05.12.01 olan İPHONELERE Jailbreak oluyormu..?forumda bu konu hakkında çok yazı yazılmış kimi oluyor,kimide modem baseband yükselmiş olduğundan jailbreak olamıyacağını söylemiş,diğerleride jailbreak ın 39.hafta üretiminden sonrakilerin olmayacağı gibi birçok mesajlar içermiş.. o nedenle şimdi benim cihaza cihaza jailbreak varmıdır...?
0
14 yıl
ANKARADA SANYO VM-D6P Video kamera için Yetkili Tamir servisi varmıdır..
arkadaşlar aşağıdaki arızalı olan SANYO VM-D6P Video kameram için Ankarada Yedek parça ve Yetkili servisler varmıdır..?eğer bilginiz bir yer varsa adres ve telefon memnun kalırım ..teşekkkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.