W

Yüzbaşı
26 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
7 ay
Kredi mi altın mı
Merhaba, ortalama 100 bin liraya ihtiyacım var. Elimde buna yetecek kadar altın birikmişim mevcut fakat istediğim takdirde kredi de çekebiliyorum. Hangisini yapmak daha mantıklı karar veremedim. Görüşlerinizi alabilir miyim
W
9 ay
Süperonline Kutusu Sökmek
Binaya konan fakat aylardır aktif edilmeyen fiber kutusu var. Ben bu kutuyu binadan söküp atsam bir yaptırım ile karşılaşma ihtimalim var mıdır. Bu kutuyu koyarken bana danışmadılar haliyle.
W
3 yıl
Modem ve router çakışması
Merhaba, modeme bağlı bir adet router var, ve normal bir şekilde çalışmakta fakat modeme reset yahut sıfırlama yaptığımda, bağlı olduğum bilgisayar modem yerine routerı görüyor. Kabloları sıra ile çıkartıp tekrar taktığımda modem görünüyor. Sanki router ve modem yer değiştirmiş gibi bir durum söz konusu.
W
4 yıl
Ethernet kartı
Merhaba, uzun süredir (10 yıl) kullandığım bilgisayarda ethernet girişi problemi ortaya çıktı ve iki adet kart buldum. Yalnız bu parçalar hakkında bilgim yok. İki kart arasında 30 liralık fark var. Ucuzunu alsam büyük bir kaybım olurmu. Yahut başka bir kart öneriniz olurmu. Kullandığım internet hızı 35 mbps Teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/tp-link-tg-3468-10-100-1000mbps-gigabit-pci-express-network-adaptor-p-BD802572?magaza=Hepsiburada

https://www.hepsiburada.com/tp-link-tf-3200-10-100mbps-pci-network-adaptor-p-BD97003?magaza=Baburtech%20Teknoloji
W
5 yıl
Gömlek Çeşitleri
Merhaba,

Yurt dışı satış sitelerinde bir kaç gömleğe rastladım çok hoşuma gitti. Türkiye içerisinde bu tarz gömleklere hiç rastlamadım. Bu tarz giyim kuşum satan yerler var mıdır?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
W
5 yıl
Su arıtma filtresi
Merhaba.

Biraz araştırma yaparken iki ürün arasındaki fiyat farkı beni düşündürdü. Bu iki ürün arasında nasıl bir fark vardır. Teşekkürler.
https://www.rosuaritma.com/urun/6-li-amerikan-mali-filtre-seti/
https://www.rosuaritma.com/urun/inline-6-li-filtre-seti/
W
5 yıl
Yalnız Konuşma Paketi
Merhaba, telefonda olan tek ihtiyacım sadece konuşma. Biraz araştırdım fakat hangi paketi denediysem eski dedi. Son dönemde çıkanlar ise 20 tl altına yok. Tek isteğim "DK" uygun bir tarife önerirseniz minnettar olurum.
W
6 yıl
Ekranda görüntü kaymaları
Merhaba;

Ortalama 3 veya 4 gündür, laptop ekranında kırılmalar ve dalgalanmalar oluyor neyden dolayı kaynaklandığını anlayamadım. Daha yeni monitör değişikliği yapılmıştı. maksimum 6 ay falan olmuştur belki. Videoyu mesaja ekliyorum.

Videoyu izlemek için tıklayınız
W
7 yıl
WD 240 gb ssd alınır mı ?
Merhaba;

WD ürünü olan bu model ssd sizce nasıldır. Alındıktan sonra memnun etme oranı nedir. Araştırma yaptım fakat çok kaynak bulamadım. WD ismine güveniyorum fakat ssd alanında nasıldır, emin olamıyorum.
http://www.vatanbilgisayar.com/wd-240gb-green-sata-3-0-ssd-540mb-okuma-465mb-yazma-.html
W
8 yıl
Motor kiralama
Merhaba. Birgunluk icin motor kiralamak istiyorum. Ama ehliyetim yok. Kiralamak istedigim motorun ozelliklerinin cok iyi olmasina gerek yok. Acaba rent a car tarzi yerlerden bu sekilde bi kiralama yapabilirmiyim. Ve tahmini fiyat araligi ne kadar olur. 100 lira falan denmis dogrumudur
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.