G

Onbaşı
03 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
15 yıl
Derdimi anlatacak başlık bulmakta zorlanıyorum lütfen yardım...
Arkadaşlar evde halihazırda kullandığım Premier PRS104100 receiver ım var . Yayını apartmanın ortak şebekesinden alıyorum. 2 gün evvel AverTV DVB-S Hybrid + FM II isimli bir kart satın alıp bilgisayarıma bağladım . Uydu kablosunu da splitter ile çoklayıp bir ucunu Premier alıcıya diğer ucunu PC de bağlı olan Avermedia karta taktım . Şimdi sorun şu :

Premier alıcı da Kanal D açık ise bilgisayarda Kanal D , Show TV ve STAR izleyebiliyorum , fakat ATV izleyemiyorum . Eğer Premier den ATV açar isem bu sefer bilgisayarda da ATV ve aynı gruptaki yayınları izleyebiliyorum . Premier uydu alıcımın fişini çekip komple devreden çıkarırsam bilgisayardan tüm kanalları sorunsuz izliyorum. Çok uğraştım ama bir çıkar yol bulamadım , çözüm yolu nedir bir yol gösterirseniz çok memnun olacağım .


*Biraz araştırıp ProgDVB kurdum onunla izliyorum . Avermedia nın kendi programından hiç hazetmedim . Daha iyi bir alternatif varsa onlara da açığım.

Selamlar , saygılar ...
G
17 yıl
hp office jet 5600 series
arkadaşlar dün şirkete hp officejet 5600 series çok fonksiyonlu bir yazıcı aldım. ağda paylaşıma açtım ancak tüm bilgisayarlardan çıktı alabilmemize rağmen rağmen fax çekemiyoruz sadece bağlı olduğu ana bilgisayardan fax çekilebiliyor. bu sorunumu çözerseniz beni çok memnun edersiniz şimdiden teşekkürler.
G
19 yıl
DUNYA Pİ GUNUNUZ KUTLU OLSUN
Bu gun dunya pi gunuymus... Amerika nın ilan ettigi bugun yıllardır dunyanın pek cok ulkesinde universitelerde kutlanıyormus... Bende bugun ilk defa pi gunu kutlamasına katıldım... pi sayısının bir gunu olması cok ilginc geldi bana... Bugun kutlanmasının sebebi de 3. ayın 14. gunu olmasıymış...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.