D

Onbaşı
23 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
Kredi Sitesi
İhtiyaç kredileri hakkında birbirinden değerli makalelerin yer aldığı bir site. Özellikle bu kategori altındaki makaleleri dikkatlice okumanızı öneririm.
http://www.kredialmak.com/kategori/kredi-ve-kredi-basvurulari-ilgili-her-sey/

Örnek bir makale:

Farklı özgün bir projeniz var, ancak paranız yok. Aklınızdaki bu projeyi hayata geçirmek için bankadan kredi çekmek zorundasınız. Bunun için kredi çekip iş kurmak mantıklı mı değil mi diye kafa yormak gerekir. Ticarette risk olduğunu bilmeniz gerekir. Eğer riski giremezseniz zaten kazanamazsınız. Ancak her şeyden önce riske girmeden önce de her şeyin hesabını en iyi şekilde yapmak gerekir. Balıklama atlamak, tabiri burada sizin için kullanılırsa elbette kredi çekip iş kurmak mantıklı değildir. Ancak gerçekten her türlü altyapı fizibilite çalışmaları ve kuracağınız işle ilgili yeterli bilgi birikimine, pazar hakimiyetine sahipseniz, kısacası para kazanacağınıza inanıyorsanız, kredi çekmek ve iş kurmak neden mantıksız olsun ki.
D
8 yıl
Direkbaglanma.com
Yeni açılan sitemiz üzerinden müşteri hizmetlerine bağlanma konusunda destek alabilirsiniz.

Örnek link:http://direkbaglanma.com/hsbc-musteri-hizmetleri-numarasina-direk-baglanma/

Bankacılık hizmetleri artık şubesiz hizmet şekli olan telefon bankacılığına dönüş yolunda olanca hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda bütün bankacılık işlemlerinin oturduğumuz yerden telefon yardımı ile ayağınıza getirildiği bilgi çağında sizler de şubeye gitmeden oturduğumuz yerden bütün hizmetleri ayağınıza kadar, hatta avucunuzun içine kadar getiren bankaların müşteri hizmetleri direkt telefon bankacılığı sistemini öğrenmeniz gerekir. Aksi takdirde bankaların önünde saatlerce beklemek zorunda kalıp zamanınızı boşa tüketirseniz.

Bankaların Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma Kısayolu

İnsanların çoğu telefon bankacılığını tam olarak bilmediği için hala bankaların önünde bekleyerek ya da ATM'ler önünde işlemlerini halletmek için evden çıkmak, yürümek, zaman ayırmak... kısacası zahmet çekmek zorunda kalmaktadırlar. Oysa bankaların müşteri hizmetlerine direk bağlanarak hangi işi nasıl yapacağını kolayca öğrenerek teknolojinin nimetlerinden faydalanmış olacaklardır.

Sizler de bankaların müşteri hizmetlerinin sizlere sunduğu kolaylıkları öğrenmek istiyorsanız, hangi banka ile çalışıyorsanız, o bankanın müşteri hizmetleri telefon numarasını öğrenip arayın. Sonra da gereksiz zaman israfı yapmamak şunu hatırlatmakta fayda var. Telefon bankacılığında müşteri hizmetleri arandığı zaman nasıl davranılacağını önceden bilip hazırlıklı olmak hem sizi yormayacak hem de zaman kaybı yaşanmayacaktır. Merak ettiğiniz bir bankanın müşteri hizmetleri telefon numarasını aradığımız zaman öncelikle aradığınız numara çağrı merkezi olduğu için belli kombinasyonların sırayla basamak basamak yerine getirilmesi gerekmektedir. Çalıştığınız bankanın müşteri hizmetleri numarası aradıktan sonra, çağrı merkezi sırasıyla yapmanız gerekenleri sizlere söyleyecek, sonra da sizi ilgilendiren bölümün tuşuna basarak beklemeniz gerekecektir. Müşteri temsilcileri müsaitsen size bağlanacak, sizin sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışacaktır. Ancak yoğunluk varsa müşteri temsilcisini beklemek biraz zaman alabilir. Bu esnada size telefonda müzik dinletilirken çalıştığınız kurum kampanyalar hakkında bilgilendirmede yapılabilir. Bütün bunlara önceden hazırlıklı olmanız ve sabırlı davranmanız için uyarı amaçlı olarak ilave etmek istedik. Her ne olursa olsun sabırlı davranırsanız yorulmadan, zahmetsizce müşteri hizmetleri sorunlarınıza çözüm bulacağınızı aklınızdan çıkarmayın.
D
8 yıl
Kamupost.com kamu ve ek ders ücretleri sitesi
Sitemizde kamuya ve öğretmenlere dair güncel haberler bulunmaktadır. Aşağıda özgün ve doyurucu haberlere bir örnek ve sitemizin örnek linki bulunmaktadır.
Toplu iş sözleşmesinin imzalanması ile 2016 yılı öğretmen maaşları, belli oldu. Yapılan zam oranı yılın ilk 6 ayı için %6 olarak belirlenmesine rağmen, net maaşlara bu zam oranı yansımayacak . Bunun nedeni maaş artışının brüt maaştan yapılan kesintiyi arttırması. Buna göre 9.derece 1. kademedeki bir öğretmen 2016 Ocaktan itibaren 2.455,60 TL, 1.derece 4.kademedeki bir öğretmen 2.836,65 TL maaş alacak. Yapılan zam bir önceki yıla göre fazla gözükmemesine karşın 2016 Temmzuzdan itibaren verilecek %6 +5 lik zam ile 2016 öğretmen maaşı ortalama 2.841 TL civarında olacaktır. 2017 yılı içinde %7 lik ek bir zam daha yapılacak. Öğretmenlerin ek ders ücretlerine de zam yapıldı. 2015 Temmuz Aralık arası dönemi kapsayan %4.76 bu zam oranı üzerinden öğretmen maaşları 2015 yıl sonuna kadar hesaplanacak. Ek ders saat ücreti bu zamla 9,80 TL ye ulaşmış durumda.
Öğretmenler, maaşlarına 2016 yılında verilen zamlar dışında tuttukları nöbet içinde ücreti alacaklar.Sendikaların öğretmenlerin nöbet tuttukları gün için 6 saat nöbet ücreti istemesine karşılık , öğretmenlere 3 saat ek derste karar kılındı. Aylık nöbet ücreti Ocak 2016’dan itibaren brüt 98.56 TL,Temmuz 2016’dan itibaren 103.52 TL, Ocak 2017’den itibaren 159.96 TL, Temmuz 2017’den itibaren 166.32 TL tutarda olacak. Nöbet ücreti haftada 2 saatten fazla olamayacak olup toplu iş sözleşmesinde yer alan ilgili madde şu şekilde geçmektedir.
"MADDE 22- (1) Örgün eğitim kurumlarında (mesleki eğitim merkezleri dahil) ders yılı süresi içinde eğitim ve öğretimin fiilen yapıldığı normal çalışma günleri için ilgili mevzuatına göre kendilerine nöbet görevi verilen ve bu görevi de fiilen yerine getiren müdür yardımcıları ile öğretmenlere, 2016 yılında haftada 2 saati ve 2017 yılında ise haftada 3 saati geçmemek üzere ek ders ücreti ödenir."
Mevcut durumda öğretmenler, nöbet görevini fazladan bir iş olarak yerine getirmek ve bu iş karşılığında herhangi bir ek ücret almamaktaydı.
Öğretmenlere "Millî bayramlar (Cumhuriyet Bayramı, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Zafer Bayramı) nedeniyle tatil edilen günlerde fiili görev yapılamadığı için nöbet ücreti ödenmeyecek. Gene kar tatili gibi bir nedenle eğitime ara verildiğinde nöbet görevi fiilen yapılamayacağı için nöbet ücreti ödenmeyecek.
Toplu sözleşmede öğretmenleri ilgilendiren kısımda ek dersin ne kadar olacağı da yer aldı. Ek ders ücretleri, Devlet Memurları Kanunu 657'nin 176. maddesinde düzenlenmiştir.

Bu Kanunun 89 uncu maddesine göre kendilerine ders görevi verilenler için şu ifadeler yer alıyor:

Ders saati başına gündüz öğretimi için 140, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında yarıyıl ve yaz tatillerinde, cumartesi ve pazar günleri ile saat 18.00'den sonra başlayan öğretim faaliyetleri için 150 gösterge rakamının bu Kanuna göre belirlenen aylık katsayısı ile çarpımından oluşan miktar üzerinden ek ders ücreti ödenir.







2016 Ocak Ek Ders Ücretleri
Ek ders ücreti ödemelerinde gündüz ve gece öğrenimi için iki farklı değer belirlenmekte olup ayrıntılı bir şekilde aşağıda belirtilmiştir
Gündüz Öğrenimi
• Brüt: 12,32 TL
• Net: 10,37 TL
Gece Öğrenimi
• Brüt: 13,21 TL
• Net: 11,13 TL


2016 öğretmen maaş zamları dışında öğretmenler, haftasonu yapılan merkezi sınavlarda görev almaları durumunda maaş ücretleri artacak. Sınav görevlisi olan öğretmenler, ücreti oturum başına Ocak 2016’dan itibaren 140.91 TL, Temmuz 2016’dan itibaren 147.95 TL, Ocak 2017’den itibaren 152.39 TL, Temmuz 2017’den itibaren 158.49 TL tutarında ücretler alacaklar.Öğretim yılına hazırlık ödeneği ise 2016 için 1000 TL, 2017 için 1050 TL olarak ödenecek.

2016 öğretmen maaş zamları dışında öğretmenler, haftasonu yapılan merkezi sınavlarda görev almaları durumunda maaş ücretleri artacak. Sınav görevlisi olan öğretmenler, ücreti oturum başına Ocak 2016’dan itibaren 140.91 TL, Temmuz 2016’dan itibaren 147.95 TL, Ocak 2017’den itibaren 152.39 TL, Temmuz 2017’den itibaren 158.49 TL tutarında ücretler alacaklar.Öğretim yılına hazırlık ödeneği ise 2016 için 1000 TL, 2017 için 1050 TL olarak ödenecek.

kaynak:
http://kamupost.com/2015-2016-ek-ders-ucretleri-ne-kadar/
D
9 yıl
Müşteri Hizmetleri Telefon Numarasına Direk Bağlanma
Arkadaşlar geçenlerde çok faydalı bir siteye denk geldim. Sitede birçok firmanın telefon numarası ve müşteri hizmetlerine kısa yoldan direk bağlanma ile ilgili makaleler var.

Özellikle bankaların müşteri hizmetlerine direk bağlanmak ve hızlı bir şekilde sorunlarımızı iletmek herkesin bildiği gibi bazen insanı çileden çıkartabiliyor.

Örnek olarak şu linke bakabilirsiniz:http://www.telefonkilavuzu.com/garanti-bankasi-musteri-hizmetleri-telefon-numarasi/
< Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
Ucuz Fırsat Sitesi Yazılımı - E-ticaret Sitesi Yazılımı
< Resime gitmek için tıklayın >

Aylık Ya da Yıllık Herhangi Bir Ek Ödeme Zorunluğu Yok...

Opencart destekli süper bir e-ticaret sistemi. Fırsat siteleri, tek ürün satış siteleri, kampanya siteleri ve her türlü satış için ideal. Opencart için tasarlanmış tema destekli.

Sanal Pos Entegrasyonuna Uygun.

Referans ve demo:

http://www.eticaretsitesikur.net (ürün ve fiyatlar örnek amaçlı girilmiştir)

Domain ve hostunuz varsa sistem ve kurulum [COLOR="Red"]50 [/COLOR]TL

Domain + Hosting + Sistemin Kurulumu: [COLOR="Red"]100[/COLOR] TL

Sıfırdan kurulum, size özel logo ve seo çalışması [COLOR="Red"]250[/COLOR] TL

(domain+hosting+tema ve script+kurulum+logo+seo)

Seo: Site içi ve site dışı. Kendi sektörünüze yönelik anahtar kelime çalışması + 10 toplist veya dizine ekleme + Facebook ve Twitter hesabı açma.

Dilerseniz [COLOR="DarkOrange"] Gittigidiyor[/COLOR] veya [COLOR="SeaGreen"]Sanalpazar[/COLOR] üzerinden taksitle alabilirsiniz..

İletişim:

[email]eticaretsitesikur@yandex.com[/email]

http://www.eticaretsitesikur.net
< Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
Ucuz Opencart E-ticaret Sitesi Scripti - Fırsat Teması
Aylık Ya da Yıllık Herhangi Bir Ek Ödeme Zorunluğu Yok...

Opencart destekli süper bir e-ticaret sistemi. Fırsat siteleri, tek ürün satış siteleri, kampanya siteleri ve her türlü satış için ideal. Opencart için tasarlanmış tema destekli.

Sanal Pos Entegrasyonuna Uygun.

Referans ve demo:

http://www.eticaretsitesikur.net (ürün ve fiyatlar örnek amaçlı girilmiştir)

Domain ve hostunuz varsa sistem ve kurulum [COLOR="Red"]50 [/COLOR]TL

Domain + Hosting + Sistemin Kurulumu: [COLOR="Red"]100[/COLOR] TL

Sıfırdan kurulum, size özel logo ve seo çalışması [COLOR="Red"]250[/COLOR] TL

(domain+hosting+tema ve script+kurulum+logo+seo)

Seo: Site içi ve site dışı. Kendi sektörünüze yönelik anahtar kelime çalışması + 10 toplist veya dizine ekleme + Facebook ve Twitter hesabı açma.

Dilerseniz [COLOR="DarkOrange"] Gittigidiyor[/COLOR] veya [COLOR="SeaGreen"]Sanalpazar[/COLOR] üzerinden taksitle alabilirsiniz..

İletişim:

[email]eticaretsitesikur@yandex.com[/email]

http://www.eticaretsitesikur.net
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
D
12 yıl
eski kitaplarınız ankarada evden alınır
Ankara'da eski (2. El) kullanılmış kitap dergi ve benzer ürünlerinizi değerinden alıyoruz.
Mail adresimize elinizde bulunan kitap ve dergilerin türlerini ve yaklaşık olarak adetini iletirseniz kısa süre dönüş yapılacaktır.

sizinkitap@hotmail.com
D
12 yıl
çok acil format yardımı lütfen..
arkadaşlar yeni windows 7 yüklü bilgisayara xp yüklemeye calışıyordum ama bir türlü cd yi görmüyor. uğrşırken artık ne yaptıysam sistem açılmıyor. gerçi elimde windos7 nin kurtarma cd si var ama onu da görmüyor bilgisayar. şöyle bir uyarı cıkıyor:

dosya: boot/bcd
durum: oxcooooo98

...geçerli bir os girişi içermiyor


elimde xp format ve windows7 nin kedi orijinal cdleri var ama bir şey yapamıyorum kaldım bu ekranla böyle.

f2 ile boota giriyorum cdyi görmesi için ahciyi ide yapcakmışım galiba ama bu casper in boot meni çok değişik bulamadım. xp yi nasıl kurcam ya da windos7 yi nasıl eski haline gtircem yardım lütfen..
D
12 yıl
electro world iade alıyor mu? acil yardım
arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce electro world'den bir casper laptop aldım. berbat bir şey. ekran kartı çok kötü.. hatta laptopun üst kaplama falan bile oyuncak gibi :) e o zaman niye aldın diceksiniz. aceleye geldi. adamlar iyi laptopları teşhir ürünü olarak koymuşlar, beğendiklerimi alamadım, en son bu kalınca buna razı oldum ama gördüm ki berbat. daha önce iade veren oldu mu electro worlden süresi 15 gün yazıyor ama sonuçta kesin siz açtınız kullandınız dicekler, şansım nedir?
D
12 yıl
filmlerin görüntüsü çok bozuk
arkadaşlar, yeni bir casper celeron notebook aldım. ekran kartı intel hd graphic family. 10 sene önceki laptopumda bile hd film izlerken görüntü süper oluyordu. divx player ve directx indiriyordum güzel bir görüntü oluyordu. şimdi bunlar da var notebookda. hatta ekrantı kartı driver da güncel. ama hd olarak izlediğim filmler bile görüntü yayık berbat. benim ekran kartı mı çok kötü anlamadım gitti. codec lerden mi kaynaklanıyor. eski laptoplarımda bile daha iyi izliyordum. neden kaynaklanıyor acaba?


bilgisayarın özellikleri:http://www.electroworld.com.tr/urunler/casper-cndxb800a-dizustu-bilgisayar.aspx
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.