Z

Teğmen
21 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
8 yıl
Xbox one offline oyun oynamak
Merhaba arkadaslar. Konunun acemisiyim belki basit birseydir ama. Bir sorum olacak size. Arkadasim xbox one aldi ikinci el neyse. Evde internet bağlantısı yok. Bizim mahallede alt yapi berbat olduğu icin interneti yok neyse. Bazi oyunlar açılıyor bazilari ise kullanici girisi istiyor. Fifa 2016 çalışıyor mesela ama sunset diye bir oyun var cdli olmasına ragmen kullanici girisi istiyor. Kinect dans oyunu calisiyor. Ama sport oyunu calismiyor. Internet bağlantısı olmadan oynama sansi var midir. Tesekurler simdiden.
Z
8 yıl
acilll yardım arkadaslar yeni ekran kartı takınca pc açılmıyor
merhaba arkadaslar 2-3 gündür pcden sogudum resmen işimiz hep ters gidiyor.

i5 3570k
msi z77a-g45 anakart
8 gb ram
9800 gt ekran kartı

bu sistemi 3 yıldır kullanıyorum. oyun oynayamıyorduk ekran kartından dolayı dedim ki ekran kartı alayım. msi r7 360 aldım. kartı kasaya taktım ve pc açılmadı.açma tuşuna basıyorum fanlar dönüyor ekrana görüntü gelmiyor. anakarttan pip sesi falan gelmiyor. eski kartı takıyorum açılıyor. herhalde dedim powerın gücü yetmiyor sonra gittim cosair vs 650 watt 80 plus ürünü aldım taktım sorun aynı şekilde devam etti bios güncelledik yine olmadı. sonra vatana kartı götürdüm ordaki kasada çalıştı kart neyse içimize sinmedi gitti asus 750 ti ile değiştirdik üzerine para verip. eve geldım ekran kartını taktım yine açılmıyor pc. bu sefer bios açılırken b2 diye bişey yazarken kalıyor bilgisayar. ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. 2 gündür araştırıyorum denıyorum yok arkadas bir türlü olmadı o kadar para verdık elimizde kaldı herşey. yardımlarınızı bekliyorum.
Z
9 yıl
1.6 ies coilover tavsiye
Merhaba arkadaslar. Arkadasim 2000 model güvenlik paket 1.6 ies arabasi icin coilover bakiyor. tavsiye edebileceğiniz bir marka var midir ?
Z
10 yıl
debriyaja basınca hareket halinde gelen ses
Aracın 1. viteste kalkıştan sonra 2. vitese almak için debriyaja bastığımda geçen sürede "whııııiiıııııiııı" :) diye tabir edebileceğim bir ses geliyor. 2. ye atınca kesiliyor. Sona 3 e takarken de debriyaja basınca aynı ses gelmiyor. Sonra herşey normal..

Deneme yapmak için 1. viteste debriyaja basılı ilerliyorum ses aynen devam ediyor. Debriyajı bırakınca ses kesiliyor. 2. viteste deniyorum aynı ses gelmiyor..

1. vitesle 2. vites geçişinde zaman olarak arayı açınca ilk defa duyduğum bir ses.. Geri viteste ilerlerken gelen sesin daha hafifini düşünün..

Ciddi bir problem olabilir mi?
Z
10 yıl
satilik simato cb 111
2 aylik simato cb111 satiliktir arkadaslar.orjinale donme amacli. Eksiksiz kutulu 320 lira pazarlik vardir
Z
10 yıl
Civic HB stop etme
Merhaba arkadaşlar aracım 2009 Civic HB manuel. Prince marka lpg var aracimda. Yavaşlatan debriyaj basınca yada 30 40 ile giderken debriyaj bastığımda devir bir anda 300 400 é kadar düşüyor ve araç stop ediyor. Neden olabilir acaba bu aralar çok sık olmaya başladı bendinde başıma gelmedi hiç ama genellikle lpgde kullanıyorum aracı. Benzin de 500 devire kadar düşüyor. Normal midir acaba yardimci olabilecek var mıdır
Z
10 yıl
civic 1.8 hb vs golf 6 1.4 tsi
Herkes bu sorunun cevabini ariyor !

Honda civic hb 1.8 manuel

140 hp 174 tork

Golf 6 1.4 tsi manuel

122 hp 200 tork


Bu iki arac yola ciksa hangisi galip gelir ?
Z
10 yıl
amerika ps4
Merhaba iyi bayramlar. Amerikadan ps4 getirtmek uzereyim. Yanliz akrabam ordaki elektrik sisyekinin turkiyeye uyumlu olmadigini soyledi. Voltajlarin falan farkli oldugunu soyledi. Oyle bir skinti var midir. Getirten var mi bilen ?
Z
10 yıl
civic hatchback konfor sorunu!!
CivicMerhaba arkadaslar. Arabam 2007 civic hathback 1.8 ishift. Arabamdan genel olarak cok memnunum tek rahatsiz oldugum konu ise bozuk yollarda konforun cok kotu olmasi.

Arabami biraz daha konforlu hale getirmek icin ne yapmaliyim. Yaylari degistirmek yeterli olur mu ? Konfora yonelik onerebiliceginiz yay var mi ?

Yada jantlari degistirip kucuk ebatli jant takip lastikleri 45 ten 55 yanaga mi cikarsak.

IvicC
Z
10 yıl
s3 un cami catladi
Merhaba .telefonum muhtemelen cebimde anahtarliga yada bozuk para tarafindan baski gordugu icin ekrani catladi nasil oldugunu bile anlamadim.nasil bir islem gormesi gerekicek acaba ne kadara patlar bana basina gelen var mi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.