D

Binbaşı
02 Mayıs 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
Apacer As340 960Gb SSD Sentetik Benchmarklar
Merhaba Arkadaşlar.
Ben de merak edenler, Ssd arayışında olanlar için faydalı olması bakımından yakın bir zaman önce satın aldığım bu Ssd'ye ait sentetik benchmark sonuçlarını paylaşmak istedim. Öncelikle Apacer'in As340 serisinde birbirinden farklı firmware'e sahip ürünleri olduğunu belirtmek isterim. Benim aldığım ürünün Firmware'i H190408. Userbenchmark sitesinde aldığım genel skor %107.https://www.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fwww.userbenchmark.com%2FUserRun%2F22578043 , seriye air diğer örneklerin bulunduğu skor tablosuhttps://ssd.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fssd.userbenchmark.com%2FSpeedTest%2F689761%2FApacer-AS340-960GB

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
D
9 yıl
eski bir sisteme sahibim, hangi ekran kartını alayım?
Merhaba arkadaşlar,
Daha düne kadar eski sistemimle oyunları oynuyorken yeni çıkan dx11li oyunların "yok kardeşim senin ekran kartın dx11 değil, sana bu oyunu oynatmam" demesi sebebiyle mecburen yeni ekran kartı almak mecburiyetinde kaldım. Şimdi sistemim şöyle:gigabyte ga31-ls lga 775 destekli anakart. Intel dual core e5300 2.6 yüz işlemci. 2X2 gb ddr400 dual ddr800 ram. 320 gb 7200rpm samsung disk.nagas marka 500w 80plus psu. Philips 190cwb08 19" 1440x900 çözünürlüğü destekleyen lcd monitor.

Almayı düşündüğüm ekran kartları gigabyte gtx560 düz olan model, sapphire hd6870 düz model, asus gtx 560 ti.

Bana sistem upgrade tavsiyesi vermezseniz sevinirim çünkü o kadar masraf etmek istemiyorum zaten max 1440x900 çözünürlükte oyun oynayacağım için büyük bir upgrade gerekmez. 560ti modeli en güçlü kart olabilir ama uzman goruslerinin 1440x900 çözünürlük üzerinden yapılmasını rica ediyorum.
Şimdiden konuyla ilgilenen ve cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
D
10 yıl
GM Discovery\u0027de normal Hat ve 3G data hattı birlikte kullanılabilir mi?
Benim Turkcell 5GB kotalı 3G data hattım ve vodafonenun hesabını bilen tarifesinde olan bir konuşma hattım var. Şimdi ben bu iki simi taktığımda 3g data hattıyla nete bağlıyken vodafone konuşma hattımla da gelen/giden telefon iletişimi kurabiliyor muyum?
D
17 yıl
Forumdaki Online Kullanıcı Sayısı
Forumda şu dakika itibariyle neredeyse bir tabur adam var

4 sene önce bunun onda biri bile yoktu, ne kadar ilerlemiş. Adsl sağolsun :)
D
17 yıl
İstanbul Kıyamet Vakti : Türk Yapımı Online MMORPG
Daha önce beta sürümü yayınlanan oyunun 1 Nisan 2007 tarihi itibariyle resmi açılışı yapılmıştır.SOBEE ekibinin hazırladığı bu oyun Mynet işbirliği ile Türk oyunseverlerinin beğenisine sunulmuştur.Resmi sürümde beta sürümdeki birçok sorun giderilmiştir.

Oyunun web sitesine Buradan ulaşabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunun sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir:

P4 1.5 GHz/ Celeron 1.8 GHz / AMD XP 2200+ veya üzeri işlemci
Windows XP
512 MB veya üzeri RAM
1.2 GB boş harddisk alanı
DirectX 9.0.c
Pixel Shader & Vertex Shader destekli grafik kartı
Örnek : ATI Radeon 9500 veya üzeri / GeForce FX 5200 veya üzeri
1024x768 minimum ekran kartı çözünürlüğü
DirectX destekli ses kartı
Internet Bağlantısı

Oyunun dosya boyutu 241 MB olup 1 MBit bağlantı ile yaklaşık 40-45 dakikada indirebilirsiniz.

Türkiye'de türünün bir ilk olması nedeniyle eksikleri yok değildir ancak görevleri ve hikayesi ile oynanası bir oyun olduğu düşüncesindeyim.

Tamamen Türkçe olarak hazırlanan oyunda üç karakter sınıfı (Savaşçı, Büyücü ve Şifacı) bulunmaktadır.

Oyundaki amaç İstanbul sokaklarında dolaşan yaratıkları temizleyerek güzel İstanbul'u kurtarmak (Ne kadar temizlesenizde sonu gelmiyor )

Şimdilik Eminönü, antrepo ve Mısır Çarşısının birebir kopyasında oynuyorsunuz.Level sınırı ise 29 olarak belirlenmiş.

Oyunda birçok hikaye mevcut bunlardan bir tanesini sitesinden alıntı yaparak size aktarayım.

Kör Adamın Gördükleri

Demek afeti ve getirdiklerini soruyorsun bana genç kişi. Dinle öyleyse, sana en başından anlatayım ortak kaderimizi


1956 yılının 25 Aralık' ında dünyanın yörüngesi güneş sistemi dışından gelen bir asteroid kümesiyle kesişti. Dünyanın her yanında büyük bir yıkım gerçekleşti. Sadece gökyüzünde asılı kalan toz bulutları bile milyonlarca insanın ölümü için yeterliydi. Fakat meteorların ortaya çıkardığı tek gerçek, yıkım ve ölüm olmamıştı.

Asıl açığa çıkanın yüz binlerce yıldır yer kabuğunu bizlerle paylaşmış, kimilerinin canavarlar kimilerininse saklı türler olarak adlandırdığı, arzın bilinmeyen derinliklerindeki komşularımız olduğunu öğrendik. Çok sıra dışı tesadüfler sonucu kimi insanlarla karşılaşmış ve masal diye adlandırdığımız hikayelere konu olmuş varlıklar!

Afetten birkaç yıl sonra, daha insanlık kozmik yıkımın yaralarını yeni sarmaya başlamışken, meteorların açtığı derin yarıklardan yollarını buldular yeryüzünün yabancı ortamına. İlk kim saldırdı bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki o da hiçbir şeyin bir daha eskisi gibi olamayacağıdır.

5 milyar yaşındaki yerkürenin üzerinde yalnızca birkaç yüz bin yıldır varolan bizlerin daha öğrenecek çok şeyi olduğu bir gerçekti. Element büyüsünü ilk kullanabilen insan, saklı türler 'den elde edilmiş bir kitabı deşifre edebilmiş yaşlı bir dil bilimciydi. Bugünün madde büyücüleri halen kitaplarının kapaklarına onun adının baş harflerini işlerler.

Ruh büyücülerinin namıdiğer şifacıların varlığı ise saklı türler den kimileriyle kurdukları bağlantı sonucu ruhun ve doğanın güçlerini harmanlamayı öğrenmiş küçük bir Mevlevi toplulukla başladı.

Eski usuller ile birlikte yeni keşfedilmiş güçlerin de kullanıldığı amansız bir savaş açıldı dünyanın dört bir yanında "Saklı Türler" 'e karşı!

Neredeyse yarım asırdır izliyorum bu savaşı ve çok şey gördü bu artık görmeyen gözlerim. Bir büyücünün sözüyle harekete geçip eti kavuran yıldırımları, bir şifacının dileğiyle canlanıp düşmanlarını sarmalayan zehirli sarmaşıkları, korkusuz bir savaşçının çığlığıyla düşmanlarının dizlerinin titrediğini gördüm...

Sayısız ölüm gördüm. Bunlar kimine keder getirdi, kimineyse yaşama sebebi ve insanoğlu her zaman yaptığı gibi yeni dünyaya uyum sağladı.

Fakat afetten sonra bile kişinin unutmadığı tek bir şey vardı ki o da insanın insana kıymasıdır. "Lodos" ve "Arzın Çocukları" işte bu anıların ürünüdür.

İnsanlık tarihi böylesine zıt görüşleri hiçbir zaman hoş görmemiştir ne yazık ki. İki topluluk arasındaki kanlı savaş otuz yıldır devam ediyor dünyanın birçok yerinde ve daha da devam edecek gibi görünüyor.

Bense insanın insana kıymaya tekrar başladığı gün kapadım gözlerimi ışığa.

Şimdi sen söyle genç kişi...

Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da sen bu savaşın neresinde duruyorsun ?

< Resime gitmek için tıklayın >
D
17 yıl
Nerde Bu Eskiler !
Ya sene 2003'te Mevlüt, Sahra2002 , Java diye arkadaşlar vardı nereye gitti bunlar, adlarınızı mı değiştirdiniz.Mevlüt, Sahra Beni duyuyorsanız çıkın ortaya.
D
17 yıl
Wow: Burning Crusade
Bu expansionu oynayabilmek için Wow'un kendiside mi lazım?

Bir de Wow'un 10 günlük bir deneme sürümü var.10 gün sonunda para ödeyip üyelik almazsam bu oyunu başka ücretsiz bir serverda oynayamaz mıyım?
D
17 yıl
EFI nedir?
94 model vir corolla xli'nin motorunun üzerinde 16 v EFI yazıyor.Buradaki EFI'nin ne demek olduğunu bilen var mı?
D
17 yıl
Heroes of Annihilated Empires
RTS ve RPG öğelerinin birlikte kullanıldığı bir oyun.Binlerce askeri kumanda etmek mümkün.Sitesinde söylendiğine göre 64 bine kadar askeri kumanda ediyormuşsunuz.Ama tabi Medieval kadar iyi bir görüntü kalitesiyle bunu başaramıyacağımız açık.Oyunda hem Diablo hemde Lord Of The Rings TBFME II havası var.Zaten baştaki elf okçusu bana Legolas'ı hatırlatıyor.

Oyunun giriş videosu bence mükemmel, Lord Of The ring'teki gibi iki devasa ordu karşı karşıya geliyor.Elfler ve Undeadler arasında amansız bir savaşın görüntüleri.

Yine bunun dışında oyunda ilginç şeylerde var mesela zeplin ? o çağda ne işi varsa .

< Resime gitmek için tıklayın >

oyunda 6 büyük ırk var.12 tane hero ve 12 tane nötral ırk mevcut.100 kadar büyü ve 150 kadar bülülü artifact mevcut.Ancak IGN ve benzeri oyun sitelerinde 10 üzerinden 6 civarı birşey almış.Okuyucular 6,9 vermiş.Her ne kadar iyi not alamamışsa da bence oynanması gereken bir oyun.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Heroes of Annihilated Empires - is a fantasy-based trilogy game in the genre of RTS vs RPG for PC. A new proprietary 3D-engine is used to power the game. Episode one is set on Atlans island, the historical homeland of elves. The world of the game is living and huge, full of magic, mythical creatures, heroes and powerful forces involved in a large-scale conflict dating back to the past. The gameplay enables the player, controlling one of the heroes, as to lead thousands-strong armies into battle, so as combat with the hero alone, making use of the entire arsenal of possibilities and powerful magical spells. The possibility to upgrade your hero, improve his abilities, find artifacts and get random quests serves to hugely diversify the gameplay.

< Resime gitmek için tıklayın >

Innovative opposing of two genres in one game - RTS vs RPG
New 3D engine
Detailed game world, including support of 5 novels from Europe-renowned writer Ilya Novak
Mass-scale battles of thousands-strong armies
Four unique races, individual skills, spells and artifacts
12 heroes, 12 neutral races, 100 units and 150 various buildings
Excellently developed character types and impressive unit animation
Over 150 magic items and over 100 spells
Original and involving story of the campaign
Classic multiplayer over LAN or the Internet, up to 7 players in a game. Mix of two genres in the game: RTS vs RPG with a possibility to blend or choose in between during the play.
Original card system of magic spells, equally interesting to both hardcore gamers and newbies. Over 50 spell cards
Involving process of character level-ups throughout the entire game
Stunning intros and cut-scenes. Comics in-between missions to give a deeper story insight
D
18 yıl
AGE OF PIRATES:CARİBBEAN TALES
Bu oyunu oynayan var mı arkadaşlar?

Oynamaya başladım ama tam olarak ne yapacağımı anlayabilmiş değilim.Colonileri ele geçirdim.Sadece tortuga kaldı ama orayı alamıyorum.Kaleyi denizden yıkıyorum ama karadan saldırıya geçince karşıma 30 tane adam çıkıyor, beni afiyetle harcıyorlar.

toplam 16 koloniden 14'ünü ele geçirdim.ikide bir ele geçirdiğim adalara saldırı oluyor.bir ona bir berikine koşturuyorum.Colonilerde geliştirilebiliyormuş bunu da yeni öğrendim ama çok paraya ve adama ihtiyaç var.bu bakımdan oyun bildiğimiz karayip korsanları oyunundan ayrılıyor.

Bunun dışında kraklı oynayacak arkadaşlara; oyunun bilinen krağı çok sorunlu ikide bir masaüstüne atıp duruyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.