A

Yüzbaşı
15 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
77 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Daikin Tegora FTXB25B vs MITSUBISHI SRK25ZMP-S vs airfel ltxn25u vs Baymak Elegant P
Merhabalar arkadaşlar,

Yeni bir klima ihtiyacım var yalıtımı iyi olmayan 7-8 m2 lik bir oda için.

Forumları araştırayım deyince gördüm ki eski dh deneyimli üyelerinden mbirol başka bir site kurmuş airfel diyor, diğerleri mideanın peşinde başka bir forum sitesinde.

Başlıkta yazdığım ürünler: baymak 1430, airfel 1750, mitsubishi ve daikin 2.300 civarı en ucuz bulabildiğim.

Mali durumumu zorlayarak 2.300 ler seviyesine çıkabiliyorum. Dolayısıyla "baymak zaten çöp, airfel salla, me almayacaksan mhi alma özellikle o seriden uzak dur, o çakma daikin para verme" yorumlarını onlarca kez gördüm.

Aradığım, ısıtma performansını kapsar biçimde gerçek kullanıcı yorumları - mümkünse resim eklenerek -

Klima seçimi ne zor işmiş arkadaş. Pc olsa donanımları yazar aşağı yukarı performansı ölçersin. Bu klima işinde veri olmadığı gibi etraf satıcı - kurt - çakal dolmuş .

Edit: midea fairwind veya blanc -9000 btu- da listeye dahil edilebilir.
A
8 yıl
MAKSİMUM 45000 TL OTOMATİK ARAÇ TAVSİYESİ
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi 45.000 tl ye kadar otomatik araç tavsiyelerinize ihtiyacım var. İlk aracım olacak ve arabalardan hiç anlamam. Otomatik olmazsa olmazimiz ve hatchback olması ayrıca 50000 km den fazla bir araç istemiyorum. 50000 kmye kadar bu fiyat aralığında araştırma yaptığımda i20 ,2011-2012 civic hb, ibiza, 208, clio 3 dışında pek seçenek olmadığını gordum. Bunların arasında veya dışında kronik sorunu olmayan ve daha az masraf çıkartacak hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?
A
9 yıl
Vu+ zero mu yoksa next machina 3d super mi?
Arkadaşlar 5 senedir dsmart kullanıyordum alet bozuldu. 3d özellikli bi tv yok, merkezi sistem anten ile hangisinin görüntü kalitesi beni daha çok memnun eder ve hangisi daha sorunsuzdur. Acilen cevaplarınızı bekliyorum. Bugün yada yarın sipariş vereceğim zira birkaç gündür tv seyredemiyorum
A
13 yıl
EKRAN KARTI TAVSİYESİ
Güncel oyunları oynamakta sıkıntı yaşamaya başladım, rahatlamamı sağlayacak öneride bulunursanız sevinirim. Sistemim şöyle:
İşlemci: Amd 64x2 4200+
Anakart: Asus m2npv-mx
Ram: Kingston 2gb 667mhz ddr2
Ekran Kartı: Palit 8600 gt sonic
Kasa: Asus 350 W power supply

Fazla masraftan kaçınmaktayım, bir kaç sene daha beni oyun bakımından rahat ettirecek bir ekran kartı önerisine ihtiyacım var, işlemcinin darboğaz yaratmayacağı, power' ın kaldırabileceği, 2 gb ram eklemenin faydası olursa ona da razıyım :)
A
13 yıl
PIRELLI MI TILGIN MI?
Arkadaşlar ablamın evine pirelli modem kurdurdum çünkü wireles bağlantı ile kullanacak forumda çeşitli başlıklarda pirelli bu konuda başarılı olduğu yazdığından pirelliyi tercih ettim. Ancak son okuduğum bir başlıkta pirellinin modem kısmının battığı yada başka bir şirkete satıldığı dolayısıyla firmware bakımından sorun yaşandığı yazıyordu. Kendi evim içinde yarın kurdurmayı düşünüyorum süreonline, sizce tılgın mı yoksa pirelli mi tercih edeyim. İlerde pirelli firmware sorunu yaşar mı, tılgın modemmi alayım?
A
14 yıl
SONY 40EX500 vs. EX 501
Bugün sordun Sony bayiinde 2040,00 TL ye kadar düşmüş 40ex500 ün fiyatı. EX501' deki dahili karasal antene aklım takıldı. EX 501 kullanan ve bu antenden verim alan var mı? Ben tam olarak işe yarayıp yaramadığını kestiremedim Türkiye de, eğer faydası olacaksa EX 501 alıp biraz fark vemeye razıyım. 2 hafta içinde alacağımdan acil önerilere ihtiyacım var. Philips ambiligt özellikli tv.lere kıyasla nasıldır, beni sonyden caydırıp philips aldırabilecek var mı? :)
A
14 yıl
2500 TL 40\" SONY LCD ÖNERİSİ-USTALARDAN YORUMLAR TALEPLİDİR-
Eskiden takip ederdim haberdar olurdum da şimdi askerlik, iş hayatı derken uzağında kaldım. 12 gün sonra evleniyorum, evlendikten sonraki hafta da bir TV almak lazım :) Oyun konsolu bağlanmayacak, digiturk veya hd smart ile televizyon ve tabii ki dvd divx film izlenecek. Plazmalar nedense çekici gelmiyor. Dolayısıyla işin ehillerinden ve ve halihazırda son kullanıcı konumunda olanlardan tavsiyeler bekliyorum. Aklıkmda sony 40 w5500 vardı, artık bulunamadığından muadili 40 ex 500 var. Bu televizyonu kullananlar veya daha ayrıntılı araştırma yapmış olup bu tv yi almaktan vazgeçenler ve öneri yapmak isteyen herkes için; max. 2500TL'ye hangi tv alınmalı?
A
15 yıl
İZMİR GAZİEMİR ULŞ.,PER.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI
ULŞ.,PER.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI GAZİEMİR/İZMİR'de yedek subaylık eğitimi alacak olan, ya da geçmiş dönemlerde burada bulunupta bize tavsiyelerde bulunacak olan arkadaşlar var mı acaba??
A
16 yıl
Ram Takviyesi İçin Görüşleriniz
işlemcim amd64x2 4200+, anakartım asus m2npv-mx, ekran kartım palit 8600 gt sonic, ramim kingston 1gb 667mhz. sorum şu vista yüklemek için 1gb ram takviyesi yapmayı düşünüyorum, vistada oyunlarda ihtiyacımı karşılar mı toplamda 2gb ram ? ve de hangi rami almamı önerirsiniz?
A
16 yıl
Kaspersky-Utorrent Uyuşmazlığı
antivirüs yazılımım karspersky 7.0, download için de utorrent kullanıyorum. yalnız bir sorunum var kaspersky'nin güvenlik duvarı aktifken utorrent portu kapalı olarak görüyor dolayısıyla indirme hızı çok düşük oluyor, ben de utorrent ile birşeyler indirirken mecburen güvenlik duvarını kapatıyorum ama bu durumdan hiç memnun değilim . internette araştırdım ama ayrıntılı anlatım veya çözüme ulaşamadım, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar hem güvenlik duvarı hem de utorrenti ne şekilde kullanabilirim acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.