M

Çavuş
14 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
...................
Evet belli ki oltaya gelmişiz, konu silinebilir...
M
8 yıl
Internet Download Manager Youtube\u0027da Çalışmıyor
Merhaba Arkadaşlar

Laptopumda IDM bir süredir tarayıcım Firefox'da Youtube'dan dosya indirmiyor fakat diger sitelerden sorunsuz bir şekilde indiriyor. Sorunu çözmek için önce IDM'yi silip yeniden yükledim, olmadı. Firefox'u silip güncel sürümü yükledim, önce sorun çözüldü fakat reklam engelleyici Adbloc.. Plus'u yükledikten sonra tekrar aynı sorun oluştu. Adbloc.. Plus'u eklentilerden kaldırdım fakat sorun düzelmedi. Firefox'un eklentiler bölümünden Adbloc.. Plus'un ayarlarını kurcaladım fakat düzelmedi. Firefox'un sitesinden IDM fix'i indirip yüklemeye çalıştım fakat dosya bozuk mesajı verip yüklemedi. İşin garibi laptopumda ve masaüstü bilgisyarımda Firefox'un ve IDM'nin aynı versiyonları yüklü olmasına ragmen masaüstü bilgisayarımda bir sorun yok ve Firefox'da Youtube'dan dosya indirebiliyorum. Sizce sorun nedir, ne yapmam lazım.

Teşekkürler
M
8 yıl
Fondaki Parçanın İsmini Bilen Var Mı?
Merhaba Arkadaşlar

Linkteki videonun fonunda çalan parçanın ismini bilen var mı acaba?

http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/Eden-Hazard-taraftari-kizdirdi--YrmnHNkxrnQD.html

Teşekkürler
M
8 yıl
SİLİNEBİLİR
SİLİNEBİLİR
M
8 yıl
COD Advanced Warfare DLC\u0027ler İle İlgili Bir Soru
Arkadaşlar bildigim kadarıyla bu oyunun birkaç DLC'si var. Ögrenmek istedigim bu DLC'ler multiplayer için midir acaba. Ben single player oynamayı düşünüyorum da....

Teşekkürler
M
8 yıl
COD Advanced Warfare\u0027in En Son Update\u0027i ???
Merhaba Arkadaşlar

Ben COD Advanced Warfare'i oynamaya niyetlendim. Bu oyunun en son çıkan update'i hangisidir acaba.

Teşekkür ettim

İyi Günler
M
8 yıl
Laptop Boot Sorunu
Merhaba Arkadaşlar

Çift işletim sistemi kullandıgım emektar laptopumda bugün boot sorunu oluştu. Açılışta işletim sistemini (XP - Win 7) tercih ettikten 4-5 saniye sonra sonra mavi ekran oluşuyor ve bilgisayar resetliyor. İki işletim sistemi de aynı şekilde resetlediginden ve ikisinin aynı anda bozulma ihtimali çok düşük oldugundan donanımsal bir sorun oldugunu düşünüp servise götürmeye niyetlendim. Götürmeden bir de Hiren's Boot CD'si ile CD'den yüklemeli işletim sistemi deneyim dedim, bilgisayar sorunsuz masaüstüne geldi. HDD bölümlerine girip çeşitli dökümanları açtım hepsi sorunsuz çalıştı. Bu noktada sorunumun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduguna karar veremedim ve size bir danışmak istedim. Sizce sorunum nedir ve ne yapmam gerekir.

Teşekkürler

PS: Laptopum....

http://www.istanbulbilisim.com.tr/satellite-l670-14f-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,18926.html
M
8 yıl
Yeni Ramlerin Yarı Hızında Görünmesi
Merhaba Arkadaşlar

Yeni topladıgım sisteme aldıgım ramler CPU-Z ve Aida64 programlarında nedense yarı hızında görünüyor. Aldıgım ramler bunlar....

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/kingston-hyperx-fury-16gb2x8gb-ddr4-2666mhz-cl15-bellek---hx426c15fbk216.aspx

Program capsleri de bu şekilde....

http://i.hizliresim.com/R9A28n.jpg
http://i.hizliresim.com/3j5QmA.jpg

Ramleri biosta 2666 Mhz'ye ayarladım ve şu anda sorunsuz çalışıyorlar ancak ölçüm programlarındaki hız kafama takıldı. Bu sorunun nedeni ne olabilir acaba, anakart bios güncellemesi bir çözüm alternatifi olabilir mi.

Teşekkürler
M
9 yıl
Yeni Anakart ve Sorunları
Merhaba Arkadaşlar

Yeni topladıgım sistemin anakartında 2 sorun var. Birincisi ses sorunu..... Bilgisayara yeni işletim sistemi yükledigimde hoparlörlerden ses alınabiliyor ancak anakart DVD'sinden ses sürücüsünü yükledigimde ses tamamen gidiyor. Sürücüyü sildikten sonra da ses çıkmıyor. Sistem geri yükleme yapıp sesi tekrar düzelttikten sonra anakartın sitesinden (Asus Z170 P) en son ses sürücüsünü indirip yükledim ancak yine ses tamamen gitti ve yine sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım. Anakartı aldıgım yeri aradım getir bir bakalım dediler. Bana sanki basit bir driver sorunu gibi geldigi için kendim çözebilirim diye düşündüm. Şu anda hoparlörlerden ses çıkıyor ancak diger bütün ses özellikleri çalışmıyor görünüyor (mikrofon, hat girişi, HDMI Output portlar).

Bir başka sorun da işlemci fan devrinin BIOS'ta görünmemesi....

Bu sorunları çözmek için tavsiyeye ihtiyacım var.

Teşekkürler
M
12 yıl
Facebook\u0027la İlgili Bir Soru
Herkese Merhaba

Facebook'la ilgili bir sorum var. Facebook'ta bir hesabım var fakat bu sitenin kullanım özelliklerini pek bilmiyorum açıkçası. Benim arkadaş listesinde 15 tane arkadaşım var. Normalde bugüne kadar hepsinin ismi ve resmi arkadaşlar bölümünde görünüyordu. Bugün baktım, arkadaş sayısı 15 olarak görünmeye devam ediyor fakat listedekilerden birinin ismi ve resmi görünmüyor, yani 14 kişinin ismi ve resmi var. Hesabımda bir sorun mu var, yoksa bu görünmeyen eleman beni arkadaş listesinden çıkarmış mı?

Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.