M

Binbaşı
13 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
483 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
vw passat 1.6 tdi yokuş son hız denemesi
sabah dayımı havaalanına bıraktım. sokağa çıkma yasağından boştu yol biraz deniyim dedim. 204'e yemin etmiş çıkmıyor. bence 1.6 motor için fena değil.

Videoyu izlemek için tıklayınız
M
4 yıl
Bu yılan tür nedir ? Yılanlar hakkında bilgili ?
Evin yakininda denk geldim yavru. 3 tanesine daha denk gelince öldürmek zorunda kaldım. Galiba yakın yerde yuvaları var ve yuvalarindan çıkıyorlar.Ev bahçeli duvarli. Duvarlara ve merdivene kükürt döktüm. Ne yapilabilir sizce ? yakınlarda yuvasi olduguna eminim. Çünkü ayni yolda 3 tanesine daha denk geldim.Bir diger sorum yuvası varsa anneside vardir. Eşi filanda var midir yuvada ? Yuvalarini bulup imha etmem gerekir mi sizce ? çünkü sitede sürekli çoluk çocuk dolaşıyor. Ve direk sitenin içine geliyorlar. Müsade edemem yuvalarının sitenin içerisinde olmasina.

< Resime gitmek için tıklayın >
Not : Cahil adam değilim. Yilanında ekosistemin bir parçası olduğunun farkındayım. Ama evimin dibinde çoluk çocuğun etrafında dolaşmalarına müsade edemeyiz. Bu arkadaşlari nasil kaçirtabiliriz
M
4 yıl
Bütün kusur arkadan vurduğum için benim mi ?
Tek şeritli yolda giderken kaza yaptım. Öndeki araç hiç bir sebep yokken yolun ortasında şeridimde park etmiş. Geç fark ettim. Fren kurtarmadı arkadan vurmak zorunda kaldım malesef.

Sollama yasagi yoktu yolda ama soluna kaçabileceğim bir yolda degildi. normalde uzun çizgi olması gereken bir yol. yokuşun sonuydu çünkü. şeritler hatalida çizilmiş olabilir.

şimdi bu adam yolun ortasinda durduk yere keyfi böyle durmasina ragmen bütün suç benim mi arkadaşlar ? karşıdan araçta geliyordu kirsam daha kötü. tutturmuş dolamış millet arkadan vuran suçlu. herkesde davar gibi kullaniyor arabayi. arkada kiyamet kopsa kimsenin umrunda degil


< Resime gitmek için tıklayın >

not : burasi sehirler arasi bir yol. düşünün artik adamın nerde durduğunu
M
4 yıl
DOĞUŞ OTOMOTİV BURSA REZİLLİĞİ (GALERİCİYE ARAÇ PEŞKEŞ ÇEKME)
Arkadaşlar merhaba, bir dostum için volkswagen passat bakıyorduk. Malum siteden yaptığımız araştırmalar sonucu 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Impression modeli İzmit'ten bir galerinin ilana koyduğunu gördük. Aynı araçtan 5 tane daha ilanda vardı ve hepsi de 140 km civarlarındaydı. Atlayıp İzmit'e gittik. 5 tane Passat brandalı şekilde galeride duruyordu. Bize verdiği fiyat 255 bin tl oldu. Ağzım biraz iyi laf yapar ve karşımdaki ile de kolay muhabbete girerim bir de aracı ben almadığımdan dolayı bu durumu rahatlıkta sorma fırsatım oldu. Hayırdır 5 tane aynı araç ve hepsi 140 km civarı sen nasıl bu araçları buldun dedim ve kaça aldın dedim. Galerici de sağolsun anlatmaya başladı. ''Ben bu araçları şubat ayı sonunda volkswagen Bursa bayinde çalışan arkadaşım vasıtasıyla aldım, beni arayıp gelecek 5 tane araç olduğunu ve onları daha araçlar yoldayken 210 bin tlden bırakabileceğini söyledi. Zaten araç fiyatları her gün yükseliyor, fırsat bu fırsat diyip aldım araçları. Yeğenlerimi yanıma aldım, 5 araba peşpeşe düşüp geldik İzmit'e.''

Evet arkadaşlar tam olarak aynı cümleleri kurdu. Burada şimdi galericinin bence bir suçu yok. Suç doğuş oto ve bayide. Galericiye 5 aracı verip, 4 ayda her araçtan 40 bin tl kar ettiriyor. Evet arkadaşlar 5 araçtan toplam 200 bin tl. Yorumları size bırakıyorum. Şimdi doğuş oto veya bursa bayi temsilcisi bir delikanlı varsa çıksın da yalanlasın bu durumu.
M
4 yıl
elbet burada vardır
iyi niyeti sürekli kırılıp konuşmak isteyen birileri
M
4 yıl
Karantinadan kendini oyuna vuran var mı ?
Arkadaşlar vaziyet bu şekilde. Yeni farkına varabildim. acaba varmasam neler olacaktı

Günde 6 saat uyku ve dini vazifelerimi çıkarırsak son 14 günümün tam 10 günü (240 saat) oyun başında geçmiş.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
test
test
M
4 yıl
Yıllar yılı buraya konu açmadım
Az buz vakit geçirmedik buralarda. Gerçi hoş her boşa düştüğümüz zamanda soluğu burada buluyoruz.

Gönlü güzel olan insanlara selam olsun. Allah hayatınızı mutlu ve keyifli kılsın inşallah.
M
4 yıl
Kapanmayan reklam
< Resime gitmek için tıklayın >

Yapmayin sunu arkadas ya. Allah rizasi icin. Ekranimin 3 te 1 ini kapliyor zaten reklaminiz. Forumun reklamlarla dönmesi lazim bir sekilde sonuçta buradan evinize barkiniza ekmek götürüyorsunuz. Bari bi kapatma carpi isareti koyunda kapatalim. Bakin reklam görmek istemiyoruz demiyoruz. En azindan kapatabilelim istiyoruz.

Bu sekilde bu forum yürümez. 30 üye reklam görsün diye 300 üye kaybediyorsunuz. Günde 15 dakika sıkılınca giriyorduk artik ondanda soğuduk.
M
5 yıl
Siyaset savaşları yüzünden sosyal mecradan soğudum
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır hiç bir şekilde sosyal medyalara girmek istemiyorum. 10 twitten 8 i politik. İnstagram ve facebook zaten kullanmıyorum. En sonunda gittim kendime fake bi face actim ki önüme Türkiye ile ilgili hiç bir şey düşmesin. Bmw gruplarina katildim araba hobisine. Donanimhaber desen ekşisözlükten beter hale döndü. En son 2.5 ay önce post atmışım. Eskiden şurda bir iki ekran karti, işlemci muhabbeti dönerdi veya sistem tavsiyeleri isteyen olurdu artik oda kalmadi.

Gündemi takip etmek ve olan bitenler hakkinda bilgi sahibi olmak tabiki güzel bir şey. Ama bizim insanımız tartışmayı bilmiyor ki. Holigan fanatik olmuşuz. İnsanimiz profesör mübarek. Ben daha bu ülkede bir kez olsun birisinin herhangi bir konu hakkinda bilmiyorum bilgim ve birikimim yok dediğini duymadim. Herkes herşeyi çok iyi biliyor. En iyi kendisi bilir. Lan acaba yanlis mi dusunuyorum diye sormaz.

Tost makinasi markasi kavgasi yapan bile gördü bu gözler.

Bilemedim bir tek ben mi böyle düşünüyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.