A

Çavuş
12 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
Galaxy S6 5.1.1 güncellemesi
S.a arkadaşlar, telefonu dün güncellemeye aldım, güncelleme öncesi şarjı %39 du. Güncelleme uzun sürdü diyebilirim, belli aralıklar titredi birkaç kere. bende %15 altına düştü diye şarja taktım. Akabinde güncelleme bitti, şarjı %36 olmuştu. İşin garip kısmı 15 düsse bile şarj kısa sürede 36ya çıkarmı bilemiyorum, sizde nasıl oldu onu merak ettim. Son olarak güncelleme bana yaramadı sanki, şarj sürem kısaldı ve donuyor telefon şaka gibi.
A
9 yıl
PS4 MAT KASA SORUNSALI
Arkadaşlar ps4 kasamın mat kısmında bir tarafı normal mat, bir tarafıda daha koyu mat gibi bir durum söz konusu, nasıl olduğuyla ilgili bir fikrim yok. Ama saatlerce oyun oynayan birisiyim, acaba ısınmadan dolayı olabilir mi sizce?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
G2 Sensör Sorunu (Whattsapla ilgili)
S.a arkadaşlar, telefonla ilgili bir süredir ilginç bir sorun yaşıyorum. Bu sorunu arkadaşımın g2 de denedik onda da aynı şey oluyor. Şöyle ki; whattsaptan bir müzik paylaşıldığında ve o parçayı çalarak, telefonun sensör yerini parmağımızla kapattığımızda ses hoparlörden kesilerek ahizeden ses vermeye başlıyor. İlginççç
A
10 yıl
Polywatch ile telefondaki çizikleri giderme.
Lg g2 telefonumun kamera camında 1-2 tane kılcal çizgi vardı. Daha da çok olmasın diye, kullanmadığım ekran koruyucu filmini kameraya göre kestim ve yapıştırdım. Gayet hoşda oldu fakat kamera çekim kalitesi gözle görülür şekilde düştü. Filmde mat değildi, nedense öyle oldu. Ben filmi çıkardım. Kamera camında da leke olduğunu gördüm. bezle sildikten sonra 1-2 olan çizikler daha da çoğalmış. Haliyle sinirlendim. Sildim de mi oldu yoksa filmden mi bilmiyorum. Çok rahatsız edici bir görüntü oluştu. Bu çizikleri saat camlarındaki çizikleri yok eden "Polywatch" ürünüyle yok edebilir miyim. Forumda lg g2'nin kamera camının safir cam (!) olduğu yazıyor. Sizce etkili olur mu arkadaşlar.
A
11 yıl
LG G2 Mobil Veri Sorunu
S.a arkadaşlar, telefonumla ilgili mobil veride sıkıntı yaşıyorum. Mobil veri açılıyor ama ekranda simge çıkmıyor. 500 mb paketim var, dün ve bu sabah işe giderken internete giremedim. dün akşam eve giderken girebildim. Şimdi açıyorum yine girmiyor. Akşam yolda deneyeceğim birde. Bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen. Teşekkürler.
A
11 yıl
Anakart - RAM uyuşmazlığı
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta önce asrock fatal1ty 990FX Professional anakart aldım. Bu haftada 2x8gb GSkill 2000Mhz'lik bellek aldım. Dün akşam ramlari denedim. Sistem çalışıyor, görüntü yok. Anakart "54" hata kodunu verdi (tanımlanamayan bellek hatası). Bu sefer yenileri çıkarıp, eskileri tekrar taktım. Görüntü yine gelmedi ve "54" kodu tekrar çıktı. Cmos clear da yaptım ama nafile. Bios pilini çıkarmayı o an aklıma gelmedi. Eve varınca onu da denicem. Sizce, başka neler yapabilirim ?? Lütfen yardım..
A
11 yıl
Karar veremiyorum.
S.a arkadaşlar, bende 1156p core i7 işlemci var ve anakartım eski. 1156P anakartta bulunmuyor. Bende AMD ye geçmeye karar verdim ki, geçende teknobiyotikte 1156p anakartın stokta olduğunu gördüm. Şimdi karar veremiyorum. 1156p sokete devam mı etsem yoksa AMD FX serisi alıp yatırım mı yapsam kara veremedim :( Görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.
A
13 yıl
USB de kısa devre ! (Bakar mısınız?)
Arkadaşlar, eski 120 cm'lik fanı önümüzdeki yaz sıcaklarında serinlemek için masaüstü fanı yapmaya karar verdim. Bunun için kullanmadığım usb kablosunun ucunu kesip kırmızı ve siyah kabloları ayırdım. Bu kabloları fana bağlarken birbirine değdi (usb pcye bağlı) bu sırada hoparlörden tiz sesi geldi. Bende hemen kabloyu pcden çektim. Bu kısa devrenin anakarta bir zararı olur mu ?
A
14 yıl
Uygun Olmayan Başlık
Her güç kaynağı, bütün anakartlarla uyumlu mudur?
Anakart: Pegatron
Model: IPMIP-H55-GEN
Almak istediğim güç kaynağı: THERMALTAKE W0356RE LITEPOWER 700W
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.