T

Teğmen
11 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
14 yıl
gta san andreas cj orjinal skin
selam san andreas orjinal cj lazım. bi tane skin yükledim ara videolarda cj suradı bozuk çıkıyor.orjinal cj skinini upload ederseniz çok makbule geçer.

edit:bari cj skin dosyasının adını söyleyin player.img de hangi dosya????
T
14 yıl
cm 2010 sorun
arkadaşlar oyunda 2014 yılına geldim türkiye milli takım avrupa şampiyonası elemelerinde yok 7 grup var ama içlerinde türkiye yok acaba sorun neden kaynaklanıyor? birde oyun seçeneklerinde anonim veri toplanmasına izin ver diye bir seçenek var o ne işe yarıyor?açmalımıyım kapamalımıyım?
T
15 yıl
gta 4 grafik sınırı
arkadaşlar bu grafik sınırlamasını bi türlü kaldıramadım bana bi yardımcı olun commandline.txt adında metin belgesi oluşturuyorum -novblank -norestrictions yazıyorum genede sınır kalkmıyor yardım edin
T
15 yıl
cm 2010 orjinal
selam cm 2010 orjinal almayı düşünüyorum sizce almalımıyım yani değermi? birde korsan ile orjinal oyun arasında fark varmı?
T
15 yıl
fm 2008 de başarılı olmak
arkadaşlar bu fm 2008 de küçük takımla nasıl başarılı olunur bursasporu aldım takım en iyi 10. oluyor cm 03 04 de ise şampiyon oluyordum bende cm 03 04 e döndüm yeniden fm 2008 de başarılı olmanın yolu varsa söleyin. cm deki gibi roncattolar toledolar yok bu oyunda.
T
15 yıl
nfs most wanted 1 dosya lazım yardım edin
selam arkadaşlar bendeki oyun 4 cd 1. cd deki st-nfsmw1.r44 dosyası hasarlı bana bu dosyayı yollayabilirmisiniz allah rızası için çok lazım
T
15 yıl
cm 03 04 sorular
öncelikle selam herkeze bu oyun ile ilgili bir kaç sorum var.

1-bursasporla uefayı aldım stad genişletme planları duyuruldu bitiriliş ocak 2006 yazıyor temmuz 2006 ya geldim stad bitmedi yeni genişletme planları duyuruldu ama hala bitiriliş ocak 2006 yazıyor bu neden olmuştur acaba?

2-gerçekcilik yaması oyuna eksi yönde bi etki edermi?

3-bendeki versiyon 4.1.1 ----- 4.1.4 ve 4.1.5 versiyonlarını yüklemeye gerek varmı acaba? oyuna ne gibi değişiklikler getiriyor?

arkadaşlar bu soruları cevaplarsanız çok sevinirim.
T
15 yıl
ingilizce bilenler
arkadaşlar ingilizce bilenlerin yardımına ihtiyacım var.medieval 2 total war oyununu türkçeleştiriyoruz.İngilizce bilen kişiler yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Allah rızası için bize yardım edin.bu yama en kısa sürede bitsin.
T
15 yıl
medieval 2 total war yeni türkçe yama
arkadaşlar medieval 2 total war oyununu %100 türkçe yapmayı düşünüyoruz.3 kişi devam ediyoruz.yardım edecek arkadaşlar benimle irtibata geçebilir.
T
15 yıl
medieval 2 total war kynar mod
arkadaşlar elinizde kynar mod varsa yollayabilirmisiniz çok lazım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.