I

Çavuş
10 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
362750 Gün Cezalı
356657 gün 4 s. 51 dk.
Gönderiler Hakkında
I
17 yıl
yakında bu site haclancak ve 150 tane yabancı site bana inanmaayan ölsün ama berki bu siteyi haclama
yoo banlanmadım ben sezgin 01 in hayaletiiii sezgin 01 pysko manıa ve ıron maiden ve cagtayxx ve warlick ve marik burak benim yani sezgin indi yıllar önce burda daha 5 4 kisi varken admin bana kfr etti ve ben de suan bir hacker olarak bus iteyi haklicem suanb sizin ginbi bebe üniversiteli deilim 35 yasında bir hackerım bnm konulasrımı açan herkezin msn sini aldm ve kendi sitem varwww.sabote.com hahahaha salak donanim benden nefret edin tam 15 gün kaldı sonra tam 150 site haklancak ama hepsi yabancı site yasasın türkiye ama berki bu siteyi hacklamam bana inanmıyorum diyenler çıksında haclkıyım[:
I
17 yıl
\u0027\u0027\u0027\u0027\u0027\u0027^^^^^^REHBER ///GÜNCELLENECEK////
BU YUGİOH GX




Adı:Aster Phoenix
Adı(JP) :Edo Phoenix
Yaş:17
Durum:DA Misafiri/Profesyonel Düellocu
Saç:Gri
Göz:Mavi
Deste:Darkness of Destiny Hereos
En İyi Kart:Destiny Hero Plasma/Malicious


Aster seriye 2.sezonda dahil olmuştur ve bilinen en iyi düelloculardandır.Aster babasından kalan tek hatıraları olan (hatıraya bak )Destiny Hero'larını kullanır.Bunlar düello canavarlarının en farklı kart serilerinden biridir.Aster'ın ilk amacı sartorious'un onun beyinini yıkamasından sonra duel academy'deki herkesi yenmekti ardından jaden sayesinde:D sartorious'un kölesi olmaktan kurtuldu ve asıl amacı olan babasını aramaya çalıştı buldukları onu mutlu etmedi ama yinede babasını son bir kez görmek ona yetti.Aster bir süre sonra profesyonelliğe geri döndü ve hala görünür seride.




Adı:Zane Truesdale/Hell Truesdale
Adı(JP) :Ryo ''Kaiser'' Marafuji/HellKaiser Ryo
Yaş:17
Durum:Profesyonel Düellocu
Sınıf:Obelisk Blue
Saç:Koyu Yeşil
Göz:Ela
Deste:Cyber Dragon Bond/CyberDark Underworld
En İyi Kart:Cyber End Dragon/ChimeraTech OverDragon

Zane animenin kaiba'sı gibidir.Zane bir zamanlar DA'nın en iyi düellocusuydu şimdi ise en iyi profesyonellerden.Zane bir süre önce aster'a ilk yenilgisini aldığında ardından shroud ile karşılaştı ve shroud onu yeraltı düellocusu haline getirdi.Zane şu an hala hell durumunda ne kartlarına nede başkalarına saygısı yok şu an.Sadece kazanmak istiyor ve bunun için kardeşinin bile yoluna çıkmasına izin vermiyor



Ad:Chazz Princeton
Ad(JP):Manjoume Jun
Yaş:16
Statü:3.Sınıf Öğrencisi Önce Duel Academy'den North Academy'e transfer sonra North'dan tekrar Duel Academy'e transfer.
Sınıf:Slifer Red
Cinsiyet:Erkek
Saç:Siyah
Göz:Siyah
Boy:1.73
Kilo:58
Amaç:Alexis Rhodes
Sözü:Chazz It Up!
En Sevdiği Kart:(her ne kadar kendi bile kabul etmesede)Ojama Trio
Dublaj:Sean Schemmel
Dublaj(JP):Sanae Kobayashi

Özet:Chazz Dizinin Başlarında karşımıza Kaiba gibi çıkmıştı aslında yani jaden'ın rakibi olarak ama ardından Jaden'ın onu sinir edip ordan ayrılmasını sağlayıp ardından yeniden gelmesini sağladığı için dostu olduğunu kabul etmesede dostudur.Chazz bir ara yine kötü tarafa geçtiysede Jaden sayesinde yine kurtulmuştur.Chazz'in en büyük rakipleri abileridir.ve amacı ise alexis'i kendine aşık etmek.Chazz'in genel kartları Ojama'lar W-V-X-Y-Z kombine makineler ve Armed Dragon'dıR.



Ad:Alexis Rhodes
Ad(JP):Asuka Tenjoin
Yaş:16
Statü:Duel Academy 3.Sınıf Öğrencisi
Sınıf:Obelisk Blue
Cinsiyet:Bayan
Saç:Sarı
Göz:Yeşil
Boy:1.73
Kilo:46
Amaç:-
Söz:-
En Sevdiği Kart:-
Dublaj:Priscilla Everett
Dublaj(JP):Sanae Kobayashi

Özet:Alexis yine gx'in illk karakterlerindendir bayağıda bir hayranı vardır hem gerçekte hem animede örnek olarak chazz'i verebiliriz.Alexis obelisk'in en iyi bayan düellocusudur.Ne kadar beyni bir ara yıkansada her zamanki gibi jaden sağolsun kurtuldu.Alexis'in biraz kaşırık bir destesi vardır ama genellikle ışık elementli warrior'lar mevcuttur.Jaden a ilgisi olduğuda pek gözden kaçmaz.Alexis her ne kadar bir obelisk olsada diğer obelisk öğrencileri gibi davranmaz ve diğerlerinin küçümsemez.Zaten jaden geldikten sonra pek küçümseyen kalmadı.


Adı:Prince Ojin
Adı(JP) :Prince Orgene
Yaş:18
Durum:Prens (artık hangi ülkeninse )
Saç:Mor
Göz:Sarı
Deste:Earth Collapser
En İyi Kart:Satelite Cannon

Prince az da görünsede çok önemli bir yeri vardır sartorius'a dünyayı yokedecek gücü o vermiştir ama isteyerek değil.Sartorius'la yaptığı düello sonucunda ''0'' turda yenilen ojin ortaya ödül olarak konulan uydu kontrolünü sartorious'a vermek zorunda kalmıştır society of light yok olunca o da uzaylı yaratığın etkisinden kurtulmuştur.Uydu ne kadar harekete geçsede başarılı olmamıştır çünkü neos ve hasselberry uyduyu sarina sayesinde yoketmiştir.





Adı:Dr.Vellian Crowler
Ad(JP):Professor Chronos De Mediz
Yaş:37
Statü:Obelisk Sınıfı Başöğretmeni
Sınıf:Obelisk Blue
Cinsiyet:kız
ek bilgi:duel diski kemer seklindedir
Saç:Sarı
Göz:Siyah
Boy:1.78
Kilo:70
Amaç:Eski:Jaden'ı okuldan postalamak Yeni:belli değil
Sözü:-
En Sevdiği Kart:Ancient Gear Golem
Dublaj:Sean Schemmel
Dublaj(JP):Sanae Kobayashi



Özet:Dr.Crowler Jaden'dan ilk sezon tam anlamıyla nefret etmekteydi nedeni ise kendisini ilk sınav düellosunda mağlup etmesi.Ama sonralardan Jaden'dan hoşlanmaması biraz azalmıştır.2.sezonda okulun başına geçen crowler yardımcısı Boneapart ile okulu sadece en yetenekli gördüğü öğrencilerle doldurmaya çalışmıştı ne kadar kötü görünsede crowler aslında iyi biridir...............................................


BU NORMAL YUGİOH
Adı:Yugi Muto ''King of Games''
Adı(JP):Yugi ''King of Duelists'' Mutou
Yaş:16
İş: Düelist/Öğrenci
Konum:King of Games/Lise
Cinsiyet:Erkek
Saç:Sarı-Siyah-Mor
Göz:Mor
Boy:1.67
Kilo:52
Amaç:En iyi dostunu bir kez daha görmek
Dublaj:Dan ''Yu-Gi-Oh'' Green
Dublaj(JP):Kazama Shusuke


Özet

Yugi adındanda belli olduğu gibi animenin baş kahramanıdır.Yugi herşeyiyle düello yapar ve kartların kalbine inandığı için genellikle kazanmıştır.Kazanamadığı durumlarda ise bazı etmenler yüzündendir.Yugi büyükbabası ile birlikte yaşamaktadır.Yugi eskiden yalnız bir çocuktu ve hiç arkadaşı yoktu ama milenyum puzzle'ını bulduğu gün puzzle'ı tamaladıktan sonra bir dilek diledi.Lütfen bana iyi arkadaşlar ver.Ve dileği gerçek oldu anime boyunca hep yanında olan dostlara sahip oldu.Ama biri vardı ki ona arkadaştan çok daha yakındı.Yugi ile bir takımdı.İkiside birbirini kollardı.ve bu sayede yugi oyunların kralı olabildi.Peki o kim diyorsanız.....aşşağıya bakın

Adı:Atem ''Yami Yugi/Yu-Gi-Oh/Pharaoh''
Adı(JP):Atemu ''Yami Yugi/Yuugioh/Mo Hitori No Boku''
Yaş:Bilinmiyor
İş:Pharaoh
Konum:Pharaoh
Cinsiyet:Erkek
Saç:Sarı-Siyah-Mor
Göz:Mor
Boy:1.71
Kilo:52
Amaç:En iyi dostunu bir kez daha görebilmek
Dublaj:Dan''Yu-Gi-Oh'' Green
Dublaj:Kazama Shunsuke


HER HAFTA GÜNCELLENECEKTİR


CREATOR BY IRON MAIDEN
I
17 yıl
yaaaardım
bnm internt adsl ama turkiye cccs ye girmeo
I
17 yıl
Deep Purple efsanesi
Deep Purple, 1968 yılında Londra, İngiltere'de kurulmuş bir hard rock grubudur. Led Zeppelin ve Black Sabbath ile birlikte hard rock ve heavy metalin öncülerinden sayılır. Grup adını Peter De Rose’un bestelediği aynı isimli parçadan almıştır.

1968 yılında Searchers topluluğunun davulcusu Chris Curtis önderliğinde kurulan efsanevi Deep Purple, ilk aşamada tuşlu çalgılarda Jon Lord, bas gitarda Nick Simper ve gitarist Richard Hugh (Ritchie) Blackmore'dan kuruluydu.

İlk olarak Roundabout ismiyle tanındılar. Bir kaç gün içinde Curtis ayrıldı. Dave Curtis ve Bobby Woodman da isteneni veremeyince onların boşaltıkları yerler Rod Evans ve Ian Paice tarafından dolduruldu. Deep Purple adını aldılar ve kısa bir İskandinavya turundan sonra, topluluk ilk albümünü kaydetmeye koyuldu. "Shades Of Deep Purple" "Hey Joe" ve 45'likler listesinde zirveye oynayan "Hush" gibi meşhur parçaların yeniden sunumlarını barındırıyordu. Yabancı topraklarda ünleri daha hızlı yayılan grubun uzun turneleri sona erdiğinde kendi ülkelerinde tanıtıma devam ettiler. Tina Turner, Neil Diamond gibi isimlerle birlikte çalışmalar da yapan Deep Purple kendi belirlediği çizgiyi korumaya da özen gösterdi.

1969 temmuzunda, Evans ve Simper, Episode Six'ten gelen Ian Gillan ve Roger Glover ile yer değiştirdi. Klasik Deep Purple olarak akıllara kazınacak bu yeni kadro Lord'un yazdığı "Concerto For Group And Orchestra"yı Londra Fiarmoni Orkestrası ile kaydettiler. Ardından gelen ve "Speed King" ve "Child In Time" gibi parçaları içeren "Deep Purple In Rock" çalışması topluluğun ağır metal türünün vazgeçilmezleri arasında yer alacağını duyuruyordu. Gillan'ın güçlü sesi müziklerine yeni bir boyut kazandırmış oluyordu. Bu yeni kazanılmış şöhret Avrupa kıtasında "Black Night" ile iyice perçinlenecekti. "Strange Kind Of Woman" listelerde iyi bir noktaya gelen bir başka çalışma oluyordu. "Fireball" ve "Machine Head" ise zirveye adını yazdıran iki albüm oldu. Son saydığımızın içindeki parçalardan biri olan "Smoke On The Water" sert rock müziğin tarihine geçmiş bir çalışma olma başarısını gösterecekti... Albüm aynı zamanda topluluğun kendi kurduğu Purple Plakçılıktan çıkan ilk albüm oldu. Platin plak ödüllü "Made In Japan" canlı sunumlarıyla neler başarabileceklerini çok iyi ortaya koyuyordu.

Üyelerin kendi aralarında ise ipler son derece gergindi. "Who Do We Think We Are!" bu çok başarılı kadronun bitişinin habercisi olacaktı. Gillan ve Glover'ın ayrılışı, David Coverdale ve Glenn Hughes'in gelişiyle yeni özellikler kazanan topluluğa yine de epey pahalıya mal olacaktı. "Burn" ve "Stormbringer" İlk 10 listesinde başarılı oldular. Blackmore'un istediği bu değildi. Gidişattan memnun olmayan Blackmore 1975 mayısında Rainbow'u kurmak amacıyla Deep Purple'dan ayrıldı. Bir anlamda onu yetim bıraktı. Tommy Bolin Mor Topluluk'a "Come Taste The Band" albümünde eşlik etti. Ne var ki, farklı tarzlarının birlikte yürümesi mümkün değildi. Deep Purple üyeleri yol ayrımındalardı. Sonuç olarak her biri farklı bir yol izleyerek müzik yaşamlarına kendi oluşturdukları topluluklarda ya da başka müzisyenlere eşlik ederek devam ettiler. Madde bağımlısı Bolin ise bir kaç ay sonra uyuşturucudan öldü.

"En İyileri" albümleri, toplama çalışmalar, Deep Purple'a doyamayanları bir süre daha oyaladı. 1984 yılında Gillan, Lord, Blackmore, Glover ve Paice "Perfect Strangers" çalışmasını tamamladıklarında bir "yeniden birleşme" rüzgarı siyordu. İkinci bir deneme "The House Of Blue Light" ise Gillan ile Blackmore arasındaki bir tartışmadan dolayı başlar başlamaz bitiverdi. Rainbow eski üyesi Joe Turner, Gillan'ın boşalttığı yeri 1990 yılının Deep Purple'ı yeniden canlandıracak "Slaves And Masters" albümü sırasında doldurdu. Gillan 1993'te topluluğa yeniden katıldıysa da hemen ardından ayrılıverdi. Yolgeçen hanına dönen Deep Purple'ı, "babası" Blackmore, yine bıraktığında bu sefer yerini bir başka yetenekli isim Joe Satriani alıyordu. 1996'daki "Purpendicular"ı kaydeden kadro Steve Morse, Lord, Gillan, Glover ve Paice'den oluşuyordu. Şimdi ise Morlar, yapımcılarının peşi sıra çıkardıkları toplama albümlerle; "altın diskler", "binyılın seçmeleri", "özel bölümler" ile müzik severlerin karşısına çıkıyor...

Deep Purple, Led Zeppelin ve Black Sabbath gibi öncü topluluklardan önce ağır metal basit, kaba bir müzik türüydü. Bu topluluklarla birlikte ağır metal yeni, daha soylu bir kimlik kazandı.


Ülke:İngiltere
Kuruluş Tarihi:1968

Türleri:Heavy Metal,HArd Rock

-----------------------------------
Şu Anki Üyeleri:Ian Gillan
Steve Morse
Roger Glover
Don Airey
Ian Paice

-----------------------------------

Eski Üyeleri:Ritchie Blackmore
Jon Lord
David Coverdale
Glenn Hughes
Rod Evans
Tommy Bolin
Joe Lynn Turner
Joe Satriani
Nick Simper
-----------------------------------
Web Sitesi:deep-puple.com

(Alıntıdır)
I
17 yıl
Iron Maiden la ilgili düsüncelerinis
Iron Maiden la ilgili düşüncelerinisi bekliorum
I
17 yıl
ESRO
esro gıcık bi tip hem sezgine satasıo hemde punisher_berkeye gıcık yüzbasısın diye herkese laf atamassın tammı adammım
I
17 yıl
yugioh season 0 ı bilen varmı
season 0 da daha kartlar yok ve 30 40 bölüme kadar hiç kaart olmuo size 0 seasonun birinci bölümü http://www.youtube.com/watch?v=aMr4-NgGfaw
I
17 yıl
bütün efsanevi ve az bulunana canavarlar hepsi lvl 100 75 lira ya satıom
hadi be almak için 75 lira
I
17 yıl
ARKLAR MERAK ETTİNİZ KARAKTERLER KARTLAR BÖLÜMLER HERSEYİ BURAYA YASIN
MERAK ETTİNİNZ HERSEYİ BURAYA YAZIN ÇÜNKÜ MERAKINIZI GİDEEERECEK Bİ PROGRAM BULDUM
I
17 yıl
iste sınırlı kartlar
[değiştir] Sınırlı Kartlar
Destenizin ve yan destenizin toplamında bu kartlardan en fazla birer tane bulundurabilirsiniz.

Book of Moon

Brain Control

Breaker the Magical Warrior

Call of the Haunted

Card Destruction

Card Trooper

Ceasefire

Chain Strike

Crush Card Virus

D.D. Warrior Lady

Dark Magician of Chaos

Destiny Hero - Disk Commander

Dimension Fusion

Elemental Hero Stratos

Exodia the Forbidden One

Fissure

Future Fusion

Giant Trunade

Gold Sarcophagus

Gravity Bind

Green Baboon, Defender of the Forest

Heavy Storm

Left Arm of the Forbidden One

Left Leg of the Forbidden One

Level Limit - Area B

Limiter Removal

Mage Power

Magic Cylinder

Magical Stone Excavation

Magician of Faith

Marshmallon

Megamorph

Mind Crush

Mirror Force

Morphing Jar

Mystical Space Typhoon

Neo-Spacian Grand Mole

Night Assailant

Overload Fusion

Premature Burial

Right Arm of the Forbidden One

Right Leg of the Forbidden One

Sangan

Scapegoat

Smashing Ground

Snipe Hunter

Spirit Reaper

Swords of Revealing Light

The Transmigration Prophecy

Torrential Tribute

Trap Dustshoot

Treeborn Frog

Twin-Headed Behemoth

Ultimate Offering

United We Stand

Wall of Revealing Light
[değiştir] Yarı Sınırlı kartlar
Destenizin ve yan destenizin toplamında bu kartlardan en fazla ikişer tane bulundurabilirsiniz.

Apprentice Magician

Creature Swap

Destiny Hero - Malicious

Green Gadget

Jinzo

Nobleman of Crossout

Manticore of Darkness

Mask of Darkness

Pot of Avarice

Reckless Greed

Red Gadget

Reinforcement of the Army

Royal Decree

Yellow Gadget






resimlerini yollıycam bana yardım edin ve baska varsa yazın
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.