H

Yüzbaşı
26 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
6 yıl
pioneer sph-10bt teyp için sistem seçimi?
Selamlar.

Uzun bir aradan sonra tekrar araç sahibi oldum çok şükür. Araç 2001 model astra g. Üzerindeki sistem haliyle 20 yıllık. Başlıkta yazan teybi ve direksiyon kumanda aparatı aldım. Evde eski hertz 16cm mid takımı buldum normalde teybi aracın orjinal kolonlarıyla kullanacaktım ama hal böyle olunca kafalar karıştı şimdi gelelim asıl sorumuza. Elde var teyp ve bir adet mid takımı. Aracın ön direklerde ve arka kapılarında kendi twitterları var. Ön kapılara yine hertz dcx 16 alsam arka kapılara midleri taksam ve bunları orta halli (ikinci el de olur) 5 kanal bir amfiyle beslesem nasıl olur? Bütçeyi toparlayınca küçük yer kaplamayan 20-25cm basla sistemi tamamlama düşüncesindeyim. Bu doğrultuda amfi tavsiyeleriniz bekliyorum. Tabi hoparlör seçimim içinde daha iyi bir alternatif varsa lütfen fikirlerinizi esirgemeyin. (dcx 16 ları öne takma sebebim; subwoofer aldığım zaman önde de arkada da dengeli bir bas isteği)

Öyle ortalığı inletecek manyak gibi bas vuracak bir ses peşinde değilim. Sadece Arabanın içinde 100-120 km süratle seyderken dış gürültüyü bastıracak, detayları da iyi duyabileceğim dengeli bir ses peşindeyim.

Şuraya genellikle dinlediğim iki tane örnek parça bırakıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=srItcS6kr2w (Detay manyaklarına tavsiye ediyorum)
https://www.youtube.com/watch?v=5sQO-jPg6bE (bu da ev ahalisiyle dinlediğimiz en apaçi şarkı)

Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkürler.
H
12 yıl
46\" ve üzeri 3500tl led tv tavsiyeniz
Arkadaşlar nasipse 17 gün sonra düğünüm var. Led tv olaylarından biraz uzak kaldığım için kafam çok karışmış durumda. SD yayınlar benim için önemli değil. Daha çok usb den film izleyip, pc bağlayıp oyun oynayacağım. 3D zerre umrumda değil. Yeterki akıcı , keskin ve oyunlar için tepkime süresi az olsun.

Baktığım modeller samsung es7000 - lg 860v - phil. 7007 ve sharbın 52" lik modeliydi ama unuttum :(

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim
H
14 yıl
win7 oyunlarda 5,1 sorunu
Arkadaşlar bilgisayarımdan optik çıkışı kullanarak ses sistemimden filmlerde DTS ve Dolby D. ses alabiliyorum. Fakat gel gelelim oyunlarda aynı olay söz konusu değil. Oyunlar da ses 2,1 e düşüyor. Yaptığım araştırmalarda win7 bu konuda bir çok kullanıcıya sorun çıkarıyormuş fakat sorun yaşayanların bir çoğu filmlerde de 2,1 ses alabiliyormuş. Ben çok şükür filmlerde 5,1 i çok iyi alabiliyorum. Benim sorunum biraz farklı gibi geldi bana. Bir el atarsanız çok memnun olurum.
H
15 yıl
Win 7 5.1 ses problemi
Sayın DH sakinleri. Bilgisarımda film izlerken, ses sistemimden DTS ve Dolby Digital sesleri alabiliyorum. Fakat oyunlarda aynı durum geçerli değil. Oyunları açtığım zaman ses 2.1 e dönüyor . Ne kadar codec ve yeni sürücü varsa kurdum ama yinede fayda etmedi. Ses kartım Realtek ALC888 HD Audio CODEC with 8-Channel ve sesi optik çıkıştan alıyorum. Yardımlarını bekliyorum
H
15 yıl
Win7 5.1 ses problemi
Sayın DH sakinleri. Bilgisarımda film izlerken, ses sistemimden DTS ve Dolby Digital sesleri alabiliyorum. Fakat oyunlarda aynı durum geçerli değil. Oyunları açtığım zaman ses 2.1 e dönüyor. Ne kadar codec ve yeni sürücü varsa kurdum ama yinede fayda etmedi. Ses kartım Realtek ALC888 HD Audio CODEC with 8-Channel ve sesi optik çıkıştan alıyorum. Yardımlarını bekliyorum
H
15 yıl
eyje.org Yorum ve İstatistik Sitesi
Her konuda yorum yazabiliyorsunuz. İstatiskler var. Türkiye Ne düşünüyor sorusunun cevabı verilmeye çalışılıyor. Bence tutar.
http://www.eyje.org
H
15 yıl
Mevcut sisteme ekran kartı tavsiyesi
AMD Phenom II X4 955 3.2GHz

SAPPHIRE AM3RS890G AMD 890GX AM3 DDR3 1600MHz anakartın üzerinde ayrıca HD 4290 ekran kartı var

GSKILL 4GB (2*2GB) Ripjaws DDR3 1333Mhz CL7 1.5V


Bu işlerden pek bir uzak kaldım. Nasip oldu bir kaç günlük araştırmayla bu sistemi topladım. Taktir edersiniz ki oyunlarda çok tatmin edici bir performans alamıyorum. Yaklaşık 400 TL lik bütçeye alınabilecek, bu sisteme uygun en iyi ekran kartı hangisi? (tercihim anakartımdan dolayı ati)
H
18 yıl
NİSSAN ALMERA-MİTSUBİSHİ LANCER? YARDIM
arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim.

2004 nissan almera tekna hp

2004 lancer triptonik brc lpg takılı

aralarında yaklaşık 1000ytl fark var
H
18 yıl
pegasus vc98u.Driver sitesi göçük yardım!!
arkadaşalar elime pegasus marka vc95u model webcam geçti fakat driverı yok. internette bir sürü sirede driver buluyorum fakat hepside aynı siteye yönlendiriyor. o sitede bozuk ne yapacağımı bilmiyorum. Elinde olan varsa yada başka türlü halledilebilinecekse yardım bekliyorum.(yönlendirilen site metro elektronik)
H
18 yıl
CD CHANHER HAKKINDA??
Herkese merhaba. 2000 model honda accordumuz var. Araçta sadece rodyo-kaset çakalar var. Servisi arayıp cd changer taktırmak kaça patlar diye sordum aldığım fiyat 1500ytl civarındaydı.Haliyle çok pahalı .acaba başka uyumlu bi model bulabilirmiyim ?? şimdiden ilginize teşekkür ediyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.