M

Binbaşı
04 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
12 yıl
ALINIK 2000 Model WV Golf 4 Sönsörlü Orta Ayna
Aracımın aynası göbekten bozuldu ve yerinde durmuyor. Değişmesi gerekiyor. İzmirde aradık taradık fakat bulamıyoruz. Bulduğumuz aynalarda iki adet göz var ve altında bir adet tuş yer alıyor ve orjinalinkinden büyük. İnternette biraz araştırınca o aynanın passat aynası olduğu yazılmış hep.

Sıfır yada ikinci el kendi orjinal aynasını arıyorum.
M
16 yıl
FTP SERVER YARDIM
makinemde ftp server oluşturuyorum herşey başarılı sadece bir sorum var 500 gb lik diskimi paylaşıma veriyorum fakat içindeki bütün klasörleri göremiyoruz.yaklaşık 400 gbsi dolu.win 2003 server enterprise, win xp sp2, win vista kurup denedim aynı sorunu yaşıyorum bir sınırlama söz konusu bu klasörlerimin düzeninden mi kaynaklanıyor anlamış değilim.ftp yi şifresiz girişe açtım yinede olmadı.bu sorun neyden kaynaklanıyor söylerseniz sevinirim.
M
16 yıl
Büyük ram sorunu
2.1 xms2 800 mhz ram kullanıyordum.dün gidip bir raptor disk ve aynı marka ram lerden bir kit daha aldım.iki raptor diski raid yaptım ve yeni aldığım ram leride taktım fakat makinenin fanları çalışmasına rağmen makine açılmadı.yeni aldığım ramlerden bir tanesini çıkardım ve makineyi çalıştırdım.2 ram in dual olmasına karşın makine 3 ram le single kanal olarak açıldı.eski ram lerimin versiyonu 5.1 iken yenilerin versiyonu 6.2.marka ve model aynı.sonra kardeşimin isteği üzerine ram leri karma olarak taktım.yani bir eski ve bir yeniyi dual çalıştırdım.makine sorunsuz çalıştı.(bu arada raid olarak sistem kurulu).sistem ram leri 3360 mb olarak gördü.oc yapmak için biosa girdim ve eskiden olduğu gibi fsb yi 300 cpu voltajını 1.3500 yaptım ram lerin voltajınıda 2.1 e kadar çıkardım ama nafile makine açılmadı.ne yaptıysam oc yapamadım.fsb yi 250 yaptım yinede açılmadı.bios ekrannı bile gelmedi.Sadece eski ram leri takıp oc yapayım dedim olmadı.Şimdi sorun nerde bir tülü anlamış değilim.yeni aldığım ram leri geri iademi edeyim.eski ram leri ağustos ayında 250 ytl almıştım şimdi aynı kitleri 134 ytl ye aldım.sorun nerede.

Farklı versiyondan kaynaklanan sorun derseniz sanmıyorum tek yenileride takıp oc denedim olmuyor.
raid den kaynaklı olabilir se nedeni nedir.
yeni versiyon ram lerin oc yeteneği kapatılmış deseniz üzerinde xtreme performance yazıyor.
yeni ramleri başka makinede denedim çalışma voltajı 1.9 olmasına karşın biz 2.0 volt verip oc denedik çok az makine açılmadı.
eski revizyon ram ler ile 1100 mhz ye kadar çıkmıştım

Anakartım imzamda belirtilmiştir.
M
16 yıl
790FX TE ACHI MOD SORUNU?
GİGABYTE MA 790 FX-DQ6 anakart sahibiyim.bisotan achı modu açtığımda vista kuramıyorum.makine sınırsız döngüye giriyor.aşağıdan yeşil yükleme çizgisi geçiyor ama dil seçeme bölümüne bir türlü gelmiyor.ama kitapçığına baktığımda disk bölümlendirme sürücü ekleme bölümüne kadar geldiği görülüyor.bu nasıll oluyor anlamış değilim.xp de bu sorunu yaşamıyorum.vlite programı ile vista raid sürücüleriini adapte ettim ama yine olmadı.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
M
16 yıl
MA790FX ile ilgili sorum olacak?
Anakartın üzerinde işlemcinin yanında p8 güç girişi var fakat 4 ü kapakla kapatılmış.ben sistemi p4 ile çalıştırıyorum.PSU m da p8 çıkış var ben p8 olarak takıp kullansam bir sorun olurmu.Yoksa p4 olarakmı kullanmalıyım.
M
17 yıl
be quiet! Straight Power BQT E5-450W fan sorun?
İki hafta önce aldığım fakat monitörüm olmadı için kullanamadığım psu um bu gün arızalandı.Enerji çıkışlarında bir sorun yok resetleme yok.Fakat fan çalışmıyor.PSU nun kontrol ettiği 3 adet fan çıkışınada enerji gitmiyor.Sorunu oyundan çıktığımda psu nun aşırı derecede ısındığını görünce anladım.PSU yu adlığım gün test amaçlı takıp başka bir monitörde denemiştim hiç bir problem yoktu.Ama bu gün neden böle bişey oldu anlamış değilim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.