F

Binbaşı
03 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
Aldığım Ekran Kartı Sizce Doğru Tercihmi ?
Merhaba arkadaşlar rx 590 nitro+ sorunlarından artık çok sıkılıp bugün ince hesabın gaming gecesi kampanyasından zotac gaming rtx 2070 mini aldım. Mini olması beni çok düşündürdü ama 2.888 TL çok uygun geldiği için sipariş verdim.

Sizce bu kartın bir problemi varmıdır ?
F
4 yıl
240mm Sıvı Soğutma Tavsiyesi.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bilişim sektöründen uzak kaldığım için sizlerin tavsiyerine ihtiyacım var

İşlemci: Ryzen 5 2600x
Anakart: Gigabyte b450m s2h
Kasa: Dark Gurdian

Kullandığım bileşenler bu şekilde ve bildiğiniz gibi 2. nesin ryzen işlemcilerde ufakta olsa bir ısınma problemi oluyor, bu zamana kadar kullandığım tüm sistemlerde sıvı soğutma kullandığım için bu dereceler normal olarak görülsede benim içime sinmiyor malesef

Şimdi kafanızı daha çok şişirmeden aklımda olan ürünleri sizinle paylaşmak isterim;


DEEP COOL CAPTAIN 240EX

SilverStone PF240 ARGB

XIGMATEK AURORA 240

Aerocool Pulse L240F

CORSAIR Hydro Serisi H100X

Deep Cool Gammaxx L240 v2

Aklımda bulunan ürünler bu şekilde alternatif olarak CoolerMaster Master Liquid tercih etmememin sebebi ise biraz sesli çalıştığını okudum her yerde, Alacağım ürünün fan aydınlatmalarının adreslenebilir rgb veya rgb olmasına önem vermiyorum elimde 3 takım xigmatek galaxy 2 pro modeli bulunuyor ve alacağım ürünü push pull şeklinde kullanacağım.

Bu ürünlerin hangisi beni performans anlamında memnun eder bu konu hakkında bilgiye sahip arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
F
5 yıl
OnePlus 6t vs Xiaomi Mi Mix 3 Hangisi Alınmalı ?
Merhaba arkadaşlar. 3500-4000 TL arasında telefon bakıyorum. Belirttiğim iki model arasında kaldım, aralarında kalma sebeplerim ise;

OnePlus 6t

+Batarya Büyük
+Ekrandan Parmak İzi
+Arayüzün kullanılabilirliği
-Garanti yok, Pasaport kayıtlı

Mi Mix 3
+Tasarım
+Kablosuz Şarj
+Kamera
-2 Yıl Delta Garantili 700 TL daha pahalı

Şimdi size soruyorum dostlar siz hangisini tercih edersiniz ?
F
5 yıl
4000 TL Fiyat Bandında Tavsiyelerinize İhtiyacım Var
Herkese merhabalar forumdaşlar.

4000 TL civarlarında TV arıyorum, araştırmaktan artık usandım forumdaki bilgili kullanıcılardanda bir tavsiye almayı düşündüm. Şuan aklımda olan Samsung 49Nu7100 modeli, boyutununda benim için uygun olduğunu düşünüyorum siz bu model hakkında ne düşünüyorsunuz acaba şuan hepsiburadada 3995 TL fiyatlandırması var. TVden beklentilerimi sorarsanız şöyle belirtmek isterim.

+ 4k uydu alıcılı bir tv olsun 2 kumanda kullanmak istemiyorum ( yeni serilerde böyle bir durum olmayacak zaten sanırım )
+ ses kalitesinin çok iyi olmasına gerek yok, sinema sistemi kullanıyorum.
+ İnternete girerken üzmesin bir siteye girdim mi rahat rahat filmimi veya dizimi izleyeyim ( genelde bilgisayar bağlarım ama olduki pc olmadı kendi tarayıcısıda üzmesin)
+ kanal geçişleri çok yavaş olmasın yani kanal değiştirdikmi gelmesini bekleyelim derken bir bardak çay içmeyelim uçak hızındada gözümüz yok

Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var sizinde tavsiye ettiğiniz modeller varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum.
F
6 yıl
70.000 TL Genç İçin Araç Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. 70.000 TL bütçe ile ikinci el araç almayı düşünüyorum e39 5.20i kullanıyordum aracımı sattıktan sonra yeni kasa araçlar bakmayı düşünüyorum. Şuan aklıma ilk yatan araç Peugeot 308 Allure modeli oldu bütçeme yakın 1.6 E-Hdi manuel araçlar var temiz denilebilecek seviyede siz bu araç hakkında ne düşünürsünüz ?
F
7 yıl
Asker Dostunuza Cep Telefonu Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar askerde olduğum için teknolojiyi pek takip edemez olduk ve telefonumune bozulması sonuzu sizlere başvurmak istedim. Asker olduğum içinde fazla bütçem yok bütçem 900 TL civarında tabiki buna eş değer olarak telefondan çok bir beklentim yok.

Telefondan istediklerim;

- Şarjı olabildiğince fazla gitmesi ( hızlı şarj özelliği bulunması )

- Kameraları orta halli olsa yeter, muhteşemler beklenmez bu fiyatlara yalnız vasat olmazsa iyi olur.

- Performansı üzmesin yeter ( oyun, ağır uygualmalar kullanmıyorum gündelik şeyler facebook, WhatsApp vs işler için)

Aklımda olan telefon xiaomi redmi 4x var bana iyi gibi geldi sizlerde bu konuda danışmamın iyi olacağını düşündüm. Şu asker arkadaşınıza bir yardımcı olursanız sevinirim.
F
7 yıl
IPhone 5 Dokunmatik Sorunu
Herkese merhabalar. İPhone 5 telefonumun dokunmatiği telefon hafif ısınınca kendi kendine basıyor. Ekranı bir tamirci vererek değiştirdim 2 gün sonra tekrar aynı oldu, bu konuda yardımcı olabilecek varmı askerim malum habire telefona para harcıyamıyorum zamanda ayıramıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
F
7 yıl
IPhone 5 Dokunmatik Sorunu
Herkese merhabalar. İPhone 5 telefonumun dokunmatiği telefon hafif ısınınca kendi kendine basıyor. Ekranı bir tamirci vererek değiştirdim 2 gün sonra tekrar aynı oldu, bu konuda yardımcı olabilecek varmı askerim malum habire telefona para harcıyamıyorum zamanda ayıramıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
F
7 yıl
Güzel sohbet dönen bir wp grubu yok mu ?
Merhaba arkadaşlar wp grubu arıyorum ama bulamadım. Güncel bir grup yok ise katılımcı sayısına göre bir grup açalım

EDİT: Ben bir grup kurdum arkadaşlar gelmek isteyenleri beklerim :)

https://chat.whatsapp.com/K0Q8j441km2FAigcbzebtR
F
7 yıl
Renault Megane 2 RS 2.0T 225hp alınır mı ?
Arkadaşlar herkese merhabalar megane 2 rs almayı planlıyorum bu araç hakkında detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlardan düşüncelerini bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.