O

Çavuş
25 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
18 yıl
Dongle (donanım kilidi) yapacağım
PIC kullanarak seri veya paralel port üzerinden çalışan bir dungle(Donanım kilidi) yapacağım.
PIC bilgisayarın portu üzerinden şifre alacak ve kendi içindeki şifreyle karşılaştıracak

C++ ile seri yada paralel portla nasıl bilgi transferi yapabilirim.
PIC i proglamama ile ilgili de bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim.
O
18 yıl
Alfa da parça sıkıntısı varmı ?
ailem 60000ytl civarı araba almayı düşünüyordu ,alfafomeo 159 1.9dizel jdt almaları için ikna çabalarım oldu test sürüşü bile yaptık gidip araba çok güzeldi acaip yol tutuş ve freni vardı çok ta güvenli,annemler en son gidip sormuş sigortacının ustasına alfaromeo alınmaz uzak durun demiş acaip parça sıkıntısı oluyor sorunlu arabalar diye ,bi parça için 1 ay bekleniyor demiş.
ustanın dediği bu laflar doğrumu doğru olsa bile alfa159 multijet için bilemi?
bi fikir verin arkadaşlar ,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
O
19 yıl
Baslar niye uğulduyor ?
Arkadaşlar benim edison marka 4 kanal 800watt amfiye bağlı 2 pioner A6910 haporlor ve 1 tane de 1000w jbl kutulu sub woofer var
Ses normal ve biraz yüksek seviyedeyken gayet kaliteli ama sesi çok açınca sub woofer bazı baslar da uğulduyo rahatsız edici bi hal alıyor ,bu acaba sub wooferin gücünün çok fazla açılan ses seviyesine yetmediğindenmi yada amfinin kalitesizliğindenmi?(sub woofer bagajda ama bagajın hissedilir bir yalıtım yaptığını sanamam)
Rockford Fosgate T112D2 30 cm 1200w(600wrms) subwofer ve kaliteli bir 2 kanal amfi(alpine pioner veya param yeterse rockford) almayı düşünüyorum. Bu woofer yüksek sestede kalteli ve uğuldamadan bas verir diye umuyorum
Yeni alınan kaliteli amfiye 2 sub wooferimi bağlamayı ,eski amfiyede 2 ön ve arkadaki pionerleri bağlamayı düşünüyorum.
Acaba 2. sub woofer olarak jbl i bağlamanın hissedilir bir getirisi olurmu yada yeni alacağım subwoferi taktıktan sonra jbl wooferin çok bi artısı kalmazmı ?
Almayı düşündüğüm yeni markalı amfi eski amfiye göre aşırı bir ses kalitesinde artış yaratırmı acaba?
iyi amfiye hoparlorleri ,eski amfiye subwoferi bağlasam da bas lar da kalite düşer , hoparlor de ses kalitesi çok artarmı? (Teybim pioner deh p7600mp)
Bu konularda bir fikri olupta yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.