G

Yarbay
25 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
102 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
6 ay
Tüketici Hakem Heyeti sürecinde indirim kodu teklifi hk.
Merhaba, Amazon sitesinde Grundig firmasından bir ürün aldım ve stok yok gerekçesi ile siparişi 3-4 gün sonra iptal ettiler.
Bu nedenle itiraz ettim ve şu anda en son işlem olarak "Savunma Verildi" gözüküyor.
Son işlem dün yapılmış ve bugün Arçelik Genel Müdürlükten aradılar ve hediye kodunuzu iletmemi istediler diye bir kod paylaştılar.
Fakat telefonda da böyle bir talebim olmadığını söyledim. Yakın zamanda başka bir sorunla Grundig firmasının servisi ile iletişime geçmiş ve beni mağdur ettikleri için özür anlamında yaptıklarını düşünmüş ve kodu almıştım.
Sonrasında THH sürecinin devam ettiği aklıma geldi ve kontrol ettiğimde söylediğim gibi dün savunma verildiğini gördüm.
Mahkemeye, "müşteriyle anlaştık, hediye kodu verdik" diyebilirler mi? Böyle bir şey söyleseler bile mahkeme direkt anlaşmışlar deyip, konuyu kapatır mı yoksa benden de bilgi ister mi?
Böyle bir sahtekarlık yapılması olası mıdır? Tecrübelerinize ihtiyaç duyuyorum. Şimdiden teşekkürler.
G
3 yıl
özdilekteyim.com Giyim, ayakkabı ve aksesuar - 4 al 3 öde
Merhaba,

Tarih biraz geçmiş ama yeni gördüm forumda da konusunu göremedim. Özdilekteyim.com sitesinde 4 al 3 öde indirimi var. Bu kategorideki ürünlerde zaten genel bir indirim var ve bu ekstra indirim sağlıyor. Ayrıca Axess'e özel 200 üzeri 10tl indirim ve 20tl chip verdiği yazıyor. Ben Salomon ürünlerine bakarken gördüm, Salomonda %25 indirim var ve bununla birlikte %50 indirim oluyor, değerlendirilebilir.

Salomon sayfası : https://www.ozdilekteyim.com/shop/tr/CategoryDisplay?identifier=M652521&categoryId=171028&catalogId=10091&storeId=10151

Kampanya şartları;
11 Ocak - 17 Ocak 2021 tarihleri arasında Özdilekteyim.com'dan tek seferde yapacağınız giyim, ayakkabı ve aksesuar ürünlerine ait her 4 adet ürün alımlarınızda 1 adet ürüne indirim uygulanacaktır.

Katılım Koşulları:
Kampanya, Ev Tekstili, Ev & Yaşam, Pafüm & Kozmetik,Saat & Gözlük, TV Reklam Ürünleri, Kategorilerinde geçerli değildir. İlgili kategorilere ait ürünlerde indirim düşmesi halinde indirimin iptal hakkı saklıdır.
Kampanya, Kadın, Erkek, Çocuk, Ayakkabı, Spor & Outdoor, Seri Sonu kategorilerinde bulunan giyim, ayakkabı ve aksesuar ürünlerinde geçerlidir..
Kampanya, 4 adet ve katlarında geçerli olacaktır.
Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi A.Ş./ozdilekteyim.com kampanyayı her durumda iptal edebilir yada haber vermeden sonlandırabilme hakkı saklıdır.
G
6 yıl
Perde konusunda lütfen yardım. Specta, Gamma Screens, Peak...
Arkadaşlar bir ay önce Viewsonic 7827hd modeli prj cihazı aldım. Evde uygun bir duvarım olmadığı için maalesef cihazı kullanamıyorum. Perde almam gerekiyor, ölçü olarak 300x169 alacağım.
Görüntüde en çok rahatsız eden şey siyahların gri olması bu nedenle mat beyaz perde düşünmüyorum, kontrast gri alacağım. Bütçem dahilinde maalesef piyasada çok seçenek yok.
Forumda genel olarak adı geçen Aktivizyondan Specta marka motorlu perde baktım ve aslında karar vermiştim ama stoklarda yokmuş. 2,5 ay sonra gelir dediler. Bu konuda bir hata olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadar satılan bir ürün için kritik stok yönetimi yapılmadığını gördüm. Eldeki stoklar bittikten sonra sipariş geçiyorlar o da yurtdışı olduğu için uzun sürüyor. Eldeki stok 5e düşünce verirsin siparişini bitmeden yada bittiğinde gelmiş olur, neyse.
2.5 ay daha beklememek için diğer markalara yöneleyim dedim kafam iyice karıştı. Gamma Screens perde var fiyat olarak daha uygun ama forumda bir kaç olumsuz yorumu görünce biraz soğudum(dalgalanma,potluk). Başka markalara bakınca Peak diye bir marka gördüm fiyatları çok uygun, küçük ebatlı olanları N11 üzerinden çok satmışlar ve yorumlar hep iyi ama büyük ölçülerde nasıldır bilemiyorum.

İşin özeti arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Bütçem 1200max. geçici bir ürün alıp, 2.5 ay Spectayı mı bekleyeyim yoksa Gamma screens riskine girip alayım mı? ya da alternatif ne önerirsiniz?

Teşekkürler. Umarım konuya ilgi olur.
G
7 yıl
Şüpheli işlem itiraz - Googlestore
İyi akşamlar. Uğraştı kredi kartımdan üç kere şüpheli işlem girişimi yapılmış. 2si için güvenlik kodu geldi diğeri onaylanmış:( gözüküyor. Şu anda acik provizyonda. İgaranti kartımı sadece Googlestore da tanimlamistim. Sanırım orayı patlattılar. Bankayı aradım kart iptal edildi fakat işlem şu anda acik provizyonda göründüğü için site üzerinden itirazda seçim yapamıyorum.
Dönemiçine düşmesi lazım diyor. Açık provizyon zaten hesaba paranın gitmediği durum değil mi? Mail atmanız lazım dediler. Peki bu durumda ne olacak itiraz edince iptal mi olacak? Yoksa bana yıkacaklar mi? Yardım lütfen.
G
8 yıl
Bilgilendirme: Hb kart tanımlama sonrası şüpheli işlem
Arkadaşlar yeri burası değil biliyorum ama önemli olduğu için yazmak istedim.

Dün gece 00:40 sıralarında Hepsiburada.com sitesinden sipariş verdim ve kredi kartı tanımlaması yaptım. Saat 02:00 sırasında aynı kartımdan şüpheli işlem yapıldığı için banka hemen bloke koymuş ve kartı iptal etmiş. Biraz önce aradığımda oyun sitesinden işlem yapılmak istenmiş. Büyük ihtimalle hb sitesinde bir açık var ya da çok küçük bir ihtimal denk geldi. Garanti ve akbank bu konuda otomatik olarak bloke koyuyor. Daha öncede akbank kartımdan yapılmıştı.

Kart tanımlama konusunda dikkatli olun. Genelde sanal kart kullanıyorum ama hb ye güvendiğim için asıl kartı tanımlamıştım.
G
8 yıl
Konuyu Gizle komutu hakkında
Forumda yeni olarak gelen "Konuyu gizle" komutunu daha kullanışlı yapamaz mıyız? Mevcut hali ile konu üzerindeki butona basıyoruz, çıkan menüden "Konuyu Gizle" diyoruz ve hemen sayfayı yeniliyor. Oysa ki ya direkt gizle komutu konabilir ya da bütün konularda tikleme kutucuğu olursa, toplu seçim yapar ve hepsini gizle diyerek sayfayı yenileyebiliriz. Böylece daha hızlı ve amacına uygun olur düşüncesindeyim. Alternatif çözüm olarak her konuyu ayrı sekmede açıp hepsine ayrı ayrı gizle diyorum ve kapatıyorum ama onda da bazıları yine görünüyor. Ne dersiniz?
G
8 yıl
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın doğum günü kutlaması için 2023 öğrenci Saray’a yürütülecek
Yok ya doğru değildir. Odatv yalan haber yapıyordur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 26 Şubat'taki doğum günü için, 2023 öğrenci Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yürütülecek.
Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okullara ve ‘ilgili’ kurumlara gönderdiği yazıda Tayyip Erdoğan’ın doğum günü kutlaması için Saray’a yürüyüş düzenleneceğini belirtti, öğrencilerin ve öğretmenlerin yürüyüşe katılmalarını istedi.
Oda TV’de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü kutlaması için okullara gönderilen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm imzalı yazıda şu ifadeler yer aldı:

“2023 Türkiye Vizyonu oluşumu kapsamında 26 Şubat 2016 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü kutlaması için Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aşmak İçin Hareket Kampanyası Ankara İl Koordinatörlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği işbirliğinde 2023 Engelli-Engelsiz öğrencilerimizle beraber Beştepe Jandarma Komutanlığı önünden Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne kadar kortej yürüyüşü düzenlenecektir. Konu ile ilgili olarak 15.02.2016 tarihinde okul müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm başkanlığında yapılan toplantıda bilgi verilmiştir.

Katılacak idareci, öğretmen ve öğrencilerin izinli sayılabilmesi için yazımız ekinde gönderilen formların doldurularak 23 Şubat 2016 Salı günü mesai bitimine kadar müdürlüğümüze gönderilmesini önemle rica ederim.”
< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.birgun.net/haber-detay/milli-egitim-den-okullara-tayyip-in-dogum-gunu-kutlamasi-icin-saray-a-yuruyun-104136.html
http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/erdoganin-dogum-gunu-kutlamasi-icin-2023-ogrenci-saraya-yurutecek-1097793/
G
8 yıl
Öğrenim kredisi faizi (tebligat yok)
Eminim buradaki bütün konular acildir ama hesabımıza bloke konduğu için zor durumdayız. Eşim üni yıllarında maalesef öğrenim kredisi olarak toplamda 2400 lira çekmiş. Dün öğrendik ki güzel devletimiz eşimin hesabına bloke koymuş. Ne bir tebligat var ne bir bilgilendirme, hiçbir şey yok. 2400 lira için 2000 küsür faiz koymuşlar. Bu konuyla alakalı ne yapılabilir? Tebligat olmadığı için dava açmak mantıklı mıdır? Yapılandırma gibi şeyler var ama en son 2014 yılı geçiyor. Maaş hesabına bloke koymuşlar ama ödeyin diyorlar bunu nasıl yapabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.
G
8 yıl
Terör olayları nedeniyle uçak bileti iptali hk.
Arkadaşlar uygun bir bölüm bulamadım buraya yazmaya karar verdim. Cevap alamazsam başka konulara yazmam gerekecek. Malum terör olayları ayyuka çıktı bu nedenle çok önceden almış olduğum Gaziantep uçuşuma (Mart Ayında) ait biletlerimi iptal etmek istiyorum. Tek sebebi malum terör olayları. Bu nedenle iptal etmek istersem herhangi bir zararım oluyor mu? Bu durumda bile normal iptal prosedürü mü geçerli oluyor? Bu konuda ne gibi haklarım var bilemiyorum. Tecrübesi bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
G
10 yıl
aliexpress.com İndirim kuponları
Arkadaşlar ilk kez sıcak fırsatlar bölümüne konu açıyorum umarım bir hatamız olmaz.
Gezinirken farkettim ve forumda herhangi bir konu açılmadığını gördüm. Belli bir ücret karşılığı İndirim Kuponu satıyorlar.
Fakat herhangi bir kategori sınırı var mıdır anlayamadım. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.


http://activities.aliexpress.com/the-seven-seas-sale.php?spm=5261.1196199.1998060218.6&jumpto=5
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.