A

Yüzbaşı
31 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Mazda MX-5 Bakım İçin Servis Önerisi
Merhaba arkadaslar. Izmir'e yeni tasindim sayilir, dolayisiyla henuz bildigim bir usta yok. Arabanin bakimini yaptiracagim, bakim disinda da guvenip hep gidebilecegim bir usta ariyorum. Bildiginiz onereceginiz bir yer var mi?

Simdiden tesekkurler herkese
A
12 yıl
WD My Book Essential 2 Tb USB 3.0 görmeme sorunu
Harici hard diski yeni aldım, bilgisayarın usb 3.0 portuna takıyorum, bir süre gördükten sonra bilgisayar hard diski görmemeye başlıyor ama hard disk çalışmaya devam ediyor. aynı durum hard diski 2.0 a taktığımda olmuyor. başka bir aleti (klavye mouse gibi) 3.0 portuna takınca da sorun olmuyor aletlerde. bilgisayarın usb 3.0 driver ını yeniden kurdum düzelmedi sorun. sizce ne olabilir nedeni? bilgisayar da asus n53sn.

ha bir de çalıştığı zaman da dosya aktarım hızı 30mb/s civarında oluyor genellikle, bu da normal değil gibi geldi bana
A
14 yıl
Char Alımı
90lv üstü skilleri iyi durumda, itemleri önemli olmayan wizard almak istiyorum. server Neptune önceliklidir. ilgilenen varsa beni bilgilendirise sevinirim.
A
14 yıl
Düşük lv için bedava Ong taxileri
Hep görüyoruz, 90-100 lv charlar sp kasmak için 1-10 lv charları bedava onglarda kasıyorlar. Burdan gelen sp nasıl oluyor, kayda değer olur mu? ona göre 22 lv sp farmını kısa kesicem çünkü :D
A
14 yıl
Netbook Kurtarma Diski
İyi günler. ben yeni bir netbook aldım. bildiğiniz gibi bu aletlerde dahili dvd writer yok. kurtarma diski oluşturmak için harici dvd writer tek yol mudur? harici hard disk veya usb ye oluşturamaz mıyım bu kurtarma imajını? ya da en azından usb ye kopyalayıp başka bir bilgisayarda yazsam olur mu?
A
15 yıl
5800 Landscape Sorunu
meraba arkadaşlar, bende ve bi arkadaşımda 5800 var. arkadaşımın telefonunda vardı bu landscape sorunu, telefonu çevirince ekran dönmüyordu. NSU ile güncelleştirdik telefonun yazılımını fakat sorun düzelmedi. sonrasında benim telefonumu da güncelledik, aynı sorun benim telefonumda da başladı şimdi. iki telefonda da ekran yana dönmüyor telefonu çevirince. aynı sorunu yaşayanlar varmı? varsa çözümleriniz nelerdir?
A
15 yıl
THY Bilet Degistirme
Meraba. ben ingilteredeyim ve normalde donus biletim 3 ekim icin. ekonomi sinifi oldugu icin degisiklik yapamiyorum, bir ceza odemem gerektigini biliyorum. cezanin ne kadar oldugu hakkinda bi bilgisi olan, daha once boyle bisey yasamis olup ne yaptigini yazabilcek olan birileri varsa cok mutlu olcam ingiltere musteri hizmetlerini aradim, yonlendirmeden sonra hatta herhangi biri cikmiyor, oyle duruyor hat. neyse, yardim edebilirseniz cok sevinirim, simdiden tesekkurler.
A
15 yıl
Çeviri lazım !
Meraba arkadaşlar italyanca olduğunu tahmin ettiğim bi cümlenin çevirisi acil lazım.. cümle:

Voi sapete chi siete, come un po 'di relax

dediğim gibi italyanca olduğunu tahmin ediyorum, bilgisayar çevirisi yapan sitelerden birinde sadece italyancada bişeyler çıktı ama anlamlı olmadı pek.. ne anlama geldiini bilen varsa yardım etsin lütfen.. şimdiden teşekkürler
A
16 yıl
TTN Mobile D100 mü Nokia 1200 mı?
Okul yüzünden kamerasız telefon almam gerekiyor fakat bi türlü karar veremedim ikisi arasında..

Nokia 1200:

http://www.hepsiburada.com/nokia-1200/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok1200
özellikler burada var, güzel bi telefon sadece aramak ve mesaj çekmek için uygun.
fiyatı 60 TL. Avea hatla birlikte 70TL.

TTN Mobile D100:
Avea'nın kampanyasıyla almayı düşünüyorum. Gittim sordum Avea bayiine 39TL telefon + 10TL hat parası + 18TL 100 kontör parasıyla 68TL ye geliyor. Sorduğum yerde telefon yoktu inceleyemedim ama satıcı çok iyi bir telefon olmadığını söyledi. Bide normalde 10TL lik hattın içinde 100 kontör varken bunda 20 kontör varmış. 500sms de 39 kontöre yapılıyor zaten, benimde çok kullancağım bişey değil ayrıca.

Anlayacağınız arada fiyat farkı kalmıyor nerdeyse, ve ben karar veremedim. İki telefonu da kullananlardan yada bu telefonları iyi bilenlerden tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.
A
16 yıl
Neptune --\u003e Venus
meraba arkadaşlar. uzun zamandan sonra oyuna başlayayım dedim tekrar, baktım silkroad oynayan ark çevrem neptune de genellikle. bende venus ten neptune e geçelim dedim. venuste 1.5m ciğim var, boş boş durmasın orda dedim ve konumu ahanda açtım buraya. şimdi sorumu soruyorum sevgili forum kullanıcıları, aranızda neptune de oynayıp da venus e gecmeyi düşünen, ya da bu tür küçük para transferleriyle uğraşan varmı?

Önemli Edit!: yukardaki sorum geçerliliğini korumakla beraber, bir soru daha soruyorum hemen şimdi size. 30lv farmlı nuker i olan varmı neptune de? eğer varsa "satıyorum ulen" yazın, 2245 e gönderin, irtibata geçelim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.