B

Yüzbaşı
25 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
11 yıl
s3-s4 mini yardım edermisiniz?
arkadaşlar ben telefon alacağım..aklımda 3 model var samsung s3 s4 mini veya gb discovery..fiyat olarak değil ama performns olarak hangisini değerlendirirsiniz?kullanan arkadaşlar tercih önerirse süper olur..şimdiden teşekkürler.
B
11 yıl
vodafone 6 gb vınn ile ilgili kota sorusu
arkadaşlar ben vınn alacam ve vodafone 6 gb vınn almayı düşünüyorum.ben sadece facebookta bizim çiftlik oyunu oynuorum..acaba 6 gb kota ile günde ne kadar oynanır yada yeterlimi?
B
11 yıl
2002 megane hakkında
arkadaşlar 2002 megane aldım..ama 2 sıkıntım var.1. si aracın yol bilgisayarı sadece ana km. gösteriyor..düğmeye bastıgımda günlük km. ve diğer bildilere ulaşamıyorum..2. si ise saatin yanındaki derece..yanlış gösteriyor.sıcaklık 5 iken 32 gösteriyor..bunun bir ayarı falan varmı..teşekkürler..
B
12 yıl
NAVİGASYON TERCİHİ HAKKINDA..
Arkadaşlar bende piranha breva navigasyon cihazı var...değiştirmek istiyorum ama aklıma takılan şeyler var.
1-bu igo...igo primo...igo amigo bunlar arasındaki fark ney_neyi etkiliyor hangisi daha iyi?
2-harita seçiminde başarsoftmu nav teq mi yoksa bilmediğim baçka haritamı daha iyi..
B
12 yıl
2003 accent ses izolasyonu hakkında..
arkadaşlar bende 2003 accent var..kapılardan alttan ses alıyor..ayrıca arabanın motor sesi içeri çok geliyor..özelliklede yüksek devirde...birde arabanın içi ısınmıyor....izolasyon yaptıran veya kendisi yapan varmı...ben kendim yapmak istiyorum acaba hangi malzemeleri kullanmalıyım..straformu pütür boyamı veya başak birşeymi...teşekkürler.
B
12 yıl
PİRANHA BREVA HARİTA KUL.HAK.
ARKADAŞLAR BEN PİRANHA BREVA ALDIM VE HARİTA GÜNCELLEMESİNİDE YAPTIM.BENİM MERAKIM ŞU..BEN DAHA ÖNCE CEP TEL.GARMİN KULLANIYORDUM VE ONDA poıLERDE İSİM YAZIYORDU..MESELA BİR OTEL VARSA O OTELİN İSMİNİDE YAZIYORDU..AMA BUNDA SADECE POİNİN SİMGESİNİ GÖSTERİYOR..ÜZERİNE TIKLIYORUM AMA YİNEDE İSİM YAZMIYOR..AYARLARDADA BÖYLE BİŞEY GÖREMEDİM..KULLANAN YADA BİLGİSİ OLAN VARSA VE YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM..TEŞEKKÜRLER....
B
15 yıl
Monitörlerin Çalışma Prensibi Yardım
Slm arkadaşlar.Ben bilgisayar bölümü öğrencisiyim ve hocam bana monitörlerin çalışma prensibini proje olarak verdi ama hiç biyerde doğru düzgün bişey bulamadım.Lütfen bana yardım edin yoksa proje notum 0 olacak
B
16 yıl
TELEFONDAN SİLİNEN VERİYİ KURTARMA
BEYLER BEN YENİ ALDIGIM N 73 DE YANLIŞLIKLA FORMAT ATTIM VE TELEFON HAFIZASINDAKİ BUTUN REHBERİMDE GİTTİ..BUNU KURTARMANIN Bİ YOLU VEYA PROGRAMI VARMI?
B
17 yıl
N72 de Konuşurken Sorun
Slm arkadaşlar.Ben N72 aldım.VODAFONE hattım var.Telefonla konuşurken karşı tarafa parazit sesi gidiyo .Tabi banada geliyo.Ama başka telefona aynı hattı takıyorum,hiç bişey yok.Bide N72 ye kulaklık takıyorum,kulaklıkla konuşuyorum o zaman parazit sesi felan olmuyo.Ne yapmam gerekiyo??
Mic te mi sorun var acaba
B
17 yıl
sony mp3 çalar acıil yardım lütfen..
arkadaslar ben 1 gb.lık radyolu ses kayıtlı ve tek kalem pille çalışan sony mp 3 çalar almıştım...aradan 1 ay gecti ve gecen gece yatarken pili taktım ve sabah kalktıgımda pil bitmişti..ertesi gun yeni pil takınca parcaları acmadı ve DİSK ERROR yazıyo surekli..radyoyu acıyor ama mp 3 leri acmıyo hata veriyo..bilgisayara takıyorum okumuyo tnımıyo..acabna buna bi format varmı? bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden tesekkurler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.