P

Yüzbaşı
24 Nisan 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
12 yıl
Nasıl Forum bu böyle?
2003 Yılından bu yana donanımhaber e üyeyim ancak Donanımhaber de bu kadar ölü başka bir forum daha görmedim. Burada herkes kendi çalıyor kendi oynuyor. Soru soranlara cevap veren yok. demek ki bu forum da konu hakkında yeterince profesyonel kişi sayısı oldukça az.
P
12 yıl
Fotoğraf baskı sorunu - Canon MP250
KODAK M580 fotoğraf makinem ile çektiğim 14 MP boyutlu fotoğraflarımı Canon MP250 yazıcım ile Glossy 10x15 karta basmak istediğimde insan ten rengi oldukça kırmızı olarak basılıyor. Neredeyse çektiğim her insan fotosu İstakoz gibi (kızılderili gibi). çıkıyor. Çözümünü bilen varsa minnettar olurum.
P
14 yıl
TP-LINK WA601G Firmware yükleme [ÇÖZÜLDÜ]
TP-LINK WA601G acces point'in Firmware bir şekilde silinmiş.(ne bileyim nasıl oldu. Başka bir arıza sebebiyle garanti den Teknik servise gitti. orada nasıl becermişlerse bu şekilde geri geldi. Kullanıcı hatası deyip işin içinden çıktılar.)
192.168.1.1 ile modem içersine girebiliyorum. ama burada sadece anasayfa görünüyor. Firmware versiyonu falan görünmüyor. anasayfadan başka gidebileceğim hiçbir seçenek yok.
öğrenmek istediğim., uydu receiverlar da yapıldığı şekilde modemden modeme Firmware kopyalama yapılabiliyor mu. Oluyorsa nasıl olabilir. Ya da master modem üzerinden wireless veya kablolu olarak bir şekilde firmware access point e yüklenebilir mi? ya da başka bir şekilde nasıl yapılabilir.
P
17 yıl
satılık-alınık ilanı değildir.
Arkadaşlar yeri olmadığını biliyorum ancak Donanımhaber'in dünya istatistiklerine göre en çok ziyaret edilen ilk 100 siteden biri olması sebebiyle ve özelikle ikinci el forumunun rağbet göresi sebebiyle aşağıdaki ilanı veriyorum. Tüccar arkadaşlardan tekrar özür dilerim.

Demir Karsan
613 Rancho Bauer
Houston, Texas 77079-6821
Telephone:281- 497 2786
Cellular: 281 386 7301

ABD'nin önemli ve cok izlenen kanallarindan biri olan PBS'de Ermeni
Soykirimi iddialarini destekleyen bir belgesel yayimlandi Ve tabii ki
belgesel Ermeni sponsorlugunda hazirlanmisti. Aslinda belgesel sonrasinda
yayimlanmasi beklenen, Turk tarihcilerinin de bulundugu, program, objektif
bir tartisma programi da yayimlanacakti. Fakat Ermeni lobisinin cok guclu
olmasi ve oylamalarda bizi geçmesi nedeniyle buradaki Turklerin butun
çabalarina ragmen yayinlanmasi onlendi.
Sonrasinda gonderilen bir cok sikayet mektubu nedeniyle bu tartisma
kismi icin tekrar bir oylama yapiliyor.
Arkadaslardan ricamiz sadece birkac saniyenizi ayirmaniz ve ASAGIDAKI
LINKE gidip oyunuzu "evet, degisik goruslerdeki tarihcilerin
tartismasi,filmin dayanaginin anlasilmasini arttirir" YANİ altta yer alan sözcüğün karşısındaki kutucuğu doldurup VOTE tuşuna basıcaksınız .

http://www.msnbc.msn.com/id/12412125

( Yes, allowing historians withdiffering views to debate a film's
premise helps
increase understanding )
P
17 yıl
MOVED: Laptop HDD im kafa atıyor.
P
17 yıl
Laptop HDD im kafa atıyor.
Arkadaşlar, bunun tamiri olurmu? yoksa çöp'emi gidecek. HDD ten dikiş makinası ritmin de sesler geliyor. içinde değerli bir bilgi yok ama 30 gb. Laptop HDD in kendisi değerli zaten.
Bilenler bi el atıversin
P
18 yıl
Ağıma gireni nasıl tespit edebilirim
Merhaba, 3 pc ile wireless modem aracılığıyla internete bağlanmak istiyoruz. ancak WPA-PSK şifrelemesini devreye soktuğumuzda pc lerin ADSL modem ile aralarındaki mesafe uzak olduğu için bazı pc lerin modem ile bağlantısı kesiliyor.WPA-PSK şifrelemesini devreden çıkardığımızda VE ağ daki bilgisayarlara MAC adresi vererek MAC FİLTRELEMESİNİ DEVREYE KOYDUĞUMUZDA bu 3 pc de internete rahatça girebiliyor.
sorun şu; her nekadar MAC filtreleme yapıyorsakta sınırlı ADSL kullanıcısı olduğumuzdan hattımıza başkasının girmesini istemiyoruz. hatta giren olup olmadığını kontrol edebileceğimiz bir yol,yöntem varmıdır?
Teşekkür ederim.
P
18 yıl
Notebook master-slave sorunu
Arkadaşlar, notebook'umunun DVD-rom'unu söktüm ve tekrar yerine taktım. ancak şu anda pc bios ta kalıyor. DVD-ROMu çıkartırsam Harddiski görüyor ve açılıyor. DVd-rom u taktığımda yine BİOS ta kalıyor. ne harddisk te ne de dvd-rom da master veya slave jumper ları yok. yani bu parçalar CABLE SELECT moda sahip cihazlar. Şimdi sorun şu; notebookuma harddiski MASTER, DVD- ROM u SLAVE olarak nasıl gösterebilirim. Bios ta da böyle bir seçenek yok. Notebook anakartı İ815 chip'li. yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.