P

Yarbay
21 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
73 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
12 yıl
Honda Pcx 125 İçin Sissy bar mı arka çantamı ?
Arkadaşlar merhaba

2014 ocak ayında sıfır km 125 cc beyaz bir Pcx satın aldım. O tarihte bugüne dek tam 5700 km yol yaptım. İlk motorsiklet deneyimim olması nedeniyle fazla kıyaslama yapamayacak olsam da gidişi duruşu dengesi dönüşleri oldukça pratik ve rahat. 23.09.2014 tarihinde önümdeki taksicinin sinyalsiz ve ani şekilde müşteri almak için sağa hamle yapıp frene basmasıyla yere kapaklanmam bir oldu.Neyse efendim tutanaktı şu bu derken motoru servise bıraktım kaza sonucunu bekledik ettik tüm suçu bana kitlediler çünkü buras türkiye! Neyse allaha şükür 3 kuruşluk taksici milletine yalvaracak halim yok kendimiz tamiri için onayı verdik kısmetse bayram sonrası kavuşucam.

Fakat asıl mesele şu bu kazada çok hızlı olmasam da eldiven kask ve re'vit montum vardı iyiki de vardı tek pişmanlığım dizliğim olmamasıydı. O ufacık kazada bile revit montun sol kolu eridi sol dizim de kot pantolon ile birlitkte eridi arkadaşlar yaklaşık 1.5 haftadır sekiyorum çünkü dizimdeki yara kabuğu çok büyük ve kalın acıyo diz gerildikçe. Neyde bununla gemiş olsun diyerek artçı konusna değinmek istiyorum. Malum arkada oturan eş dost akrabamız sırtını bir yere dayayamıyor. Allah korusun dengesini kaybedip geriye düşse arkadan gelen arabanın altında bile kalabilir ki araba olmasa bile ciddi yaralanabilir. Biz sürücüler tutacak yerimiz var onlar oldukça zorlanıyor.

Artçı için arkaya çantamı yaptırsam yoksa internette çok şık sissy bar var onlardanmı alsam karar veremedim çünkü motorumuz zaten ufak çanta takınca iyice paketçi motoru gibi duruyo ama malzeme açısından da avantajları yok değil fakat yakın tarihte birde çantaların ruhsata işletilmesi gibi bir konu gündeme gelirse aşırı sarsacak kullanıcıları. Sissy bar linkleri aşağıda çanta linki koymuyorum çünkü zaten 3 aşağı 5 yukarı fiyatları ve şekilleri hepimiz biliyoruz

Sorum şu siz olsanızne yapardınız ?

Linkler :http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-pcx-sisibar-honda-pcx-125-sirt-dayama-sissy-bar-artci-sisi-bar-181601745/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-honda-pcx-125-uyumlu-sirt-dayama-sissy-bar-172200545/detay

Hata sürücü için bile var

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-pcx-sisibar-honda-pcx-125-sirt-dayama-sissy-bar-surucu-sisi-bar-180458651/detay
P
14 yıl
ANKARA DİREKSİYON KUTUSU TAMİRİ
Arkadaşlar merhaba,

Aracımı aldığımdan beri çeşitli sıkıntılarım oldu.Aslında sıkıntılar demeyelim çözülemeyen bir ses olayı vardı ve üretilen bir çok çözüm arasında direksiyon kutusu' da vardı.1.5 sene geçmiş olmasına rağmen tam anlamıyla çözülemeyen sorunum için sürekli bilgiler araştırmakta görüştüğüm kişiler ya da ustalardan bilgiler almaktayım.Bir keresin de direksiyon kutusu diye ortaya atılınca bende internet üzerinde yaptığım araştırmalar doğrultusun da ve tanıdığım çok iyi bir ustanın komşusu olması nedeniyle Ankara Şaşmaz' da tornacı menderes' e götürdüm.Ben aracım oldu diye seviniyordum en azından sorun devam ediyor olsa' da direksiyon kutusu da elden geçti diyerek kendimi teselli edip sorunu başka yerlerde aramaya devam ediyordum.Sonra çok iyi bir renault ustası buldum ve onunla çalışmaya başladım aracın tüm eksiklerini ( sağ alt tabla,rotil vs ) gibi ses yapacak bozuk parçaları kontrol ederek değişmesi gerekenleri değiştir.Araca 1.5 sene içinde yapılan her işlem bişeyleri daha güzelleştiriyordu fakat yine' de tam olarak sorunu bulamıyorduk.En son bu renault ustası aracın direksiyon kutusunun tam olarak tamir edilemediğini tekrar elden geçmesi gerektiğini söyledi tabi ben artık araştırmadan bir iş yapmamaya karar verdim.Usta'ma her ne kadar güvensem de geçen gün aracımın başına gelen bir kaza nedeniyle daha büyük genel bir servise gittim.Aracım 2.5 hafta kaporta' da kalıp parça bekledi bu esnada aracın komple gözden geçirilmesini talep ettim.Aracım bittikten sonra teslim alırken sorduğum da bu servis' te aynı şekilde direksiyon kutusu bozuk tamir edilmesi gerekiyor dedi.

Şimdi sorum şu Ankara' da bu işi çok iyi yapabilecek yaptığı iş' e garanti verebilecek bir usta tavsiyesi olan varmı ? Çünkü ustalar söküp takmaya en kötü 100 tl alıyorlar tamiri de 150 den başlıyor 250-350 tl civarında bir parayı sokağa atmak istemiyorum bu yüzden araştırmak zorunda kalıyorum.
P
16 yıl
Beyaz Eşya Bayii\u0027nin Satıştaki Kazancıyla İlgili
merhaba, arkadaşlar beyaz eşya bayiilerinin kazancının ürün başına düşük olduğu doğru mu?
hayır, bugün bi bayii yemin üstüne yemin ettide.. merak ettim, bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa cevaplamasını isterim.

mesela
peşin katalog fiyatları aşağıdaki gibi olan ürünlerden;
buzdolabı 2000 lira, çamaşır makinesi 2000 lira, bulaşık makinesi 1500 lira..
toplamda 5500 liralık üç parça eşyaya, nakitte 200 lira indirim yapıp, üçünden sadece 180 liralık bi kazancı olduğunu söyleyen bi bayiiyla görüştüm.

5300 liralık üründen 180 lira kazanç bana az geldi ve açıkçası şaşırdım..
doğrusu nedir bunun? 5000 liralık üründen en az 2000 lira kar beklerdim şahsen..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.