C

Yüzbaşı
16 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
15 yıl
COD 5 hata mesajı yardım lütfen
cod 5 yükledim fakat aşağıda görüntüsü bulunan hata mesajı nedeniyle oyunu hiç açamıyorum
aynı bilgisayarda far cry 2 sorunsuz oynanabiliyor

yardımızı rica ediyorum



< Resime gitmek için tıklayın >
C
15 yıl
splinter cell double agent yardım
Merhaba

Bir konuda yardımınızı rica ediyorum

Splinter cell double agent yükledim bilgisayarıma ama oyun karakterleri dağınık halde ve gölgeler şeklinde görünüyor.bu sorun nasıl çözülebilir.

Bilgisayarım core2duo işlemcili,3 gb ddr2 ram ve 256 MB geforce 8600 m gs ekran kartı

aynı pc ile crysis,crysis warhead,far cry 2 yi sorunsuz oynuyorum




< Resime gitmek için tıklayın >
C
16 yıl
Peugeot 307 antipoullation fault uyarısı
Merhaba
2002 model 307 sahibiyim.2007 ekim ayında voltran marka sıralı sistem lpg montajı yaptırdım.Montaj yapıldıktan 1 ay sonra araç sürekli antipoullation fault uyarısı vermeye başladı ve 3. ay aracımın ateşleme sistemi arıza yaptı değişen parçanın adını hatırlamıyorum ama yaklaşık 350 ytl ye maloldu.Montaj yapan firma tüm enjektörleri değiştirdi.Arıza geçici olarak düzeldi ama bir süre sonra aynı uyarı yine yanmaya başladı tabi yine masraf açmasın diye hemen montaj yapan firmaya gittim.firma aracımın egsoz girişinde yer alan bir sensörün arızalı olduğunu ve bu sensör değişince sorunun çözüleceğini söyledi ve 120 ytl vererek sensörü değiştirdik ancak yine düzelmedi bu kez aracımın egsozundan emisyon ölçümü alamadıklarını egsozumun arızalı olabileceğini söylediler.gerçekren egsoz çürümüş.egsoz değişti ve firma ayarlamaları tekrardan yaptı, aracımdaki antipoullation fault uyarısı söndü.şehir içinde arada sıra ve şehir dışında bir süre sonra sürekli yanıyor ama şehir içinne dönünce bir hafta yandıktan sonra kendiliğinden sönüyordu.Ancak şimdi yeniden sürekli yanmaya başladı sizlerden ricam bana bu onuda nasıl yardımcı olunabilir,aracım forumda bahsedildiği gibi full grup bir araç olabilir mi?
Aynı zaman da aracımın derecesi 38 dereceye ayarlı ve soğuk havalarda 2,5 km den önce geçmiyor.
yakıt tüketimi de biraz fazla gibi her ay 30 ytl lik benzin alıyorum ve bir depo lpg ile kışın 320 km,yazın ise 290 km yol yapıyorum lpg tankı simit değil 32 lt olduğu söylendi ama 36-37 lt kadar lpg alabiliyor.
sizce bu oranda yakıt tüketimi normal mi?
Araç 1600 motor 110 beygir
Antalya da yaşıyorum ve akdeniz sanayide bana yardımcı olabileceğini düşündüğünüz 307 ye lpg montajı konusunda deneyimli arkadaşlar var mı?
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.