B

Onbaşı
21 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
windows 8.1 garip bir sorun
merhaba arkadaslar,

son bir kacgundur bir garip sorunla karsi karsiyayim. windows acildiktan sonra bir seyler 5 saniyelik bir hadise oluyor. ornek word aciyorum yazi yamaya basliyorum 3 dor saniye yazmiyor sonra yeniden ayni seyler oluyor. yada internet tarayicisindada (opera firefox) sik kullananlardan birsey acmak istiyorum kay boluyor tekrar bastan baslmak durumndayim. bazen kendiliginden duzeliyor. bazen ac kapa tekrarladigimda olmuyor . fare imlecine baktigimda bi anligina birseyler dolmaya calisiyor sonra kayboluyor. sorunun kaynagi ne olabilir ilkkez w 8.1 de sorunla karsilasiyorum?
windows hata vermiyor herhangi bir dreiver eksik degil.
sistemi kendim topladim amd a10-5800 k apu
120 gb ssd ocz vertex3
hdmi baglantili toshiba lcd 81 ekran
g data internet secuqurity
anti malvers aratmasi da yaptim pek birsey yok

yardimlariniz ve cozumleriniz icin tesekkurler.
B
11 yıl
Asus N90 sv
merhaba arkadaslar, n90 sv modeliy le yaklasik 4 senedir kullaniyorum. iki kez ekran yatay beyaz cizgiler oluyordu servise gonderdim sonra hep gene bir sure sonra ayni oluyordu bende hdmi den direk tv den bakiyordum, bolylelikle sorunu cozmus oldum.

bir gun once sistemi onarim yaptirmisdim ondan sonra iki kez acilip kapanmisdi. hersey normal gorunuyordu. sabah tekrardan actim ve sadece siyah bir ekran cikiti. bilgisayarin isiklari normal bir sekil de yaniyor ama ne bios ayarlari ne acilisda asus yazisini gosteriyor. hdmi, vga dan ve normal loptop uzerinde hic bir sekilde birsey gostermiyor. windows dvd katiyorum gene cd calar calisiyor bir sey yok. sorunun neyden kaynaklaniyor ve cozum konusunda yardimci olursaniz sevinirim.

yorum lariniz icin tesekkurler.
B
17 yıl
freecom series external harddisk
selam arkadaslar. 120 gb freecom external harddisk vardi. kazayla dustu. ben recovery birkac program taktim harddiski algilamiyor. icinde 100gb yakin dosya vardi hepsi kayboldu. bilgiyasyar algiliyor ama hardiskle ilgili hersey sifirlanmis. ben nasil eski dosayalarimi az kayipla kurtaririm. ustalardan cevaplarinizi bekliyorum.
B
18 yıl
bilgisayar acildiktan sonra error
selam arkadaslar benim laptop windows home xp li sanrim birvirus yada trojaner dadandi ilk basta virus taramasi yaptikdan sonra bulup bilgisayari kapattim yeniden actigimda bilgisayar sifresini verdigimde kabul etmiyordu
sonra f8 tusunua basip ordan ensonki ayarlara dondedim buserfer normal aciliyor ama bir dakkaya yakin problem cikiyor. task-maneger daki programlar teker teker kapaniyor ensonda mavi ekran cikiyor hard problem diyiyor. bu 1 dakkadan az sure icinde neyapa blirimki kapanmasini onlerim bilgisayarin.
B
18 yıl
usb sorunu
selam arkadaslar benim birtane fujitsu simens bilgisayarim var. uzerinde 4 usb cikisi var. external hardisk takdim yanlislikla hardiskin eletrik baglantisini yapmadan usb bilgisayara takdim ve ne olduysa ondan sonra oldu. simdi hicbir usb calismiyor. birtane 4 cikisli usb kart aldim. onu monte ettim oda calismiyor. o karti baska bir bilgisayara taktigimda sorunsuz calisiyor. bu sorunu nasil asa bilirim. 4 yanmissa neden yeni aldigim usb karti tanimiyor. bios uzerinde usb bahseden uc ayar var onlari acik yaptim ama degisen birsey yok.
yardimci olursaniz sevinirim.
B
19 yıl
universdiye bir decoder
selam arkadaslar ben tanidigin bir tane dandik bir decoder almis. appatmanda ortak canak kulaniyorlar. turksat ve hortbird. hordbird kanallari hepsini buluyor.
turksatta gelince( trt,d paket, star paket, flash, cine 5 ve eas promo cikartiyor) digerkaynaklari sinyal bulamiyor. bende sizin fikirlerinize basvuruyorum. ne yapmam gerekki diger cikmayanlari cikartim.
tesekkurler


univers by K.F.T 44100
B
19 yıl
drwtsn32.exe problemi?
Ya arkadaslar, exlorer kendiliginde kapaniyor. ve drwtsn32.exe bunda hata veriyor. bu konu hakkinda bilgisi olan varmi.
cd yazmak icin nero aciyorum dosyayi ekliyorum sonra gene hata veriyor. dosyadan dosyaya veri aktariyorum, gene aayni hatayla karsilasiyorum.
yardimci olursaniz sevinirim.
tesekkurler.
B
19 yıl
brohther hl 1430 yazicisi
selam arkdaslar, birkac gundur anlamadigim benim yazicimi bilgisayar algilamiyor. usb taktigim hersey normal isliyor sonra error veriyor. hardware kurulmamis diyiyor. RPC Server diye birsey den bahsediyor nedir acaba. yaziciya kontak kurulamiyor diyiyor.
yardim ederseniz sevinirim.
B
19 yıl
kablosuz baglanti
selam arkadaslar.
bir tadigim koblosuz ag seti satin aldi. guzel de kurmus ama simdi islemi yor. bende yeniden herseyi bastan aldim baglantilari yaptim. dizustu modemi taniyor modem de karsilik veriyor. yanliz internet exlorer acip internete girmek istedigimde bir sey cikmiyor sayfayi gostermiyor.
nerde bir hata yaptim. dizustune takilan karta isik normal sekilde yanip sonuyor.
moden netopia denen bir modem router.
B
19 yıl
hp dvd-rw
cd icinde sikis ti. duymesine basi yorum acilmiyor. ayni sekilde ikon uzerinde deniyorum. ne cd yi vermiyor. bil gisi olan varmi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.