S

Teğmen
21 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
18 yıl
Intel 915GM Express ekran kartı..
Intel 915GM Express ekran kartı ile ilgili bilgi gerekiyor birkaç yerde okudum ancak istediğimi elde edemedim..

Benim tanıdığım alacak ve mimarlık için kullanacak...

Bu ekranın paylaşımlı mı paylaşımsız mı olduğunu ve performansın nası olacağı hakkındaki görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum..

Bu arada bu kartın çalışacağı makine TOSHIBA-Satellite M40X-119
S
19 yıl
Data Transfer - k700i
Ben data kabloyla k700i yi bilgisayara tanıttın hatta bağlandım ancak veri transferi yapamıyorum bilen biri varsa yardım etsin lütfen ..
S
19 yıl
k700i-USB Cable Hata
Ben k700i için bir usb kablo aldım bilgisayara yükledim ve tanıttım tanıdıda zaten sonra telefona taktım telefonuda gördü ve tanıdı ancak bağlanıyor dediktenbir süre sonra bağlantı kesiliyor ve şu hatayı veriyor bilen varsa yardım etsin lütfen :

Could not connect to k700i connection

(734) PPP bağ denetimi iletişim kuralı sonlandı.
S
19 yıl
Pardon
Silemediğimden dolayı değiştiriyorum bilmiyordum istemenin yasak olduğunu..
S
19 yıl
Son gün Siyah Sx1 k700i
Sizce hangisini almalıyım yarın alıyorum kesin olarak ve tam olarak karar vermiş sayılmam bütün özellik karşılaştırmalarıyla yorumlarınıza hazır ve naazırım..
S
19 yıl
Telefon Numaraları Krışacakmış
Ben üye olduğum bir forumdan böyle bir duyuru aldım paylaşmak istedim ..

''--------------------------------- ’Cep’te numaralar karışacak --------------------------------- Hattını değiştirenin eski numarasını koruyabilmesine ilişkin yönetmelik martta yürürlüğe girecek. Örneğin Telsim’den Avea’ya geçen abone 542’li kodunu değiştirmeyecek. Telekomünikasyon Kurumu (TK), Avrupa ülkelerinde uygulanan numara taşınabilirliği sistemini martta hayata geçirecek. Sistemin devreye girmesiyle GSM operatörünü değiştiren abone, numarasını değiştirmek zorunda kalmayacak.....>>
S
19 yıl
Tavsiye istiyorum..
Birkaç gün içinde 500 - 600 ytl arasinda bir fiyatta cep telefonu almayi dusunuyorum.. Kamerasi iyi olmali , bluetooth olursa iyi olur , hafiza arttirilabilir olmali , sesli video cekebilmeli uzun sureli ne tavsiye edersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.