G

Teğmen
07 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
358266 Gün Cezalı
356368 gün 10 s. 8 dk.
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
konu kapandı
konu kapatılsın!
G
11 yıl
C4 Vts İzolasyon Çabaları
Araştırmalarıma göre bir çok forumda böyle bir yöntem uygulanmış. Bende denemek istedim.
Mağlum arabayla iç içeyim. Aslında ısı, su yalıtımında kullanılan malzeme ama bence bu iştedede yararlı
Uygulama için gereklı olanlar. Bauhaus koctaş gb yapıarketlerden bulunabılır. Bıtuself malz. maket bıçagı. cakmak ısıtma makınası benım cakmak bellı sure sonra bıttı. tornavıda sapıyla duzleyıp yapıstırdım daha ıyı oldu.. Saglam fıtıksız bır bel.. uygulama sonucunda kesın parmaklar. bas agrısı . bel agrısı. kollarda hamlık. etkısı gosterır Uygulama To be continue.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
G
11 yıl
Tv8 deki Gözlük Adama Yenilik
G
11 yıl
İktisat 4.Sınıf Ders Özeti Varmı??
Arkadaşlar iktisat 4.sınıf için final konularının özet olarak oldugu bişey varmı.. yada özet çıkaran bırısı varmıdır. murat ögretım ve karacan bır halta yaramadı.. özet bulsakda ona calıssak barı
G
11 yıl
Ankara Batıkentteki Kırmızı Uçan Alev Topu
Arkadaşkar Ankara BAtıkentte oturuyorum. Bu cismi 3. görüşüm. yuvarlak yanan bişey gibi uzaktan süzülerek geliyor tam diyorum üzerimden geçers belki ne oldugunu anlarım diye. uçak gbi degıl ışık bırtane ses yok. ve yok oluyor. 3 ündede aynı sey oldu. baska goren bırısı varmı
G
12 yıl
Kemerde Rizzi Otel Rezaleti
Arkadaslar son gunlerde gıtmıs oldugum bu otelı hıc kımseye tavsıye etmıyorum.. Otel ıcınde havalandırma yok restorantta 60 derecede yemek yıyorsunuz.. yemekler 3 yıldızda bıle goremeyecegınız kadar kotu ıceceklerın hepsı sekerlı su tadında odalarda klıma calısmıyor cam acıyorsun sıcaktan pişiyorsun kapatıyorsun daha kotu 8 kez klımanın bozuk oldugunu soyledım hıcbırsekılde gelıp bakılmadı.. sıcak suyu olmayan bır otel gordunuzmu yada sıcak suyu bıten.. soguk suyla yıkanmaktan sinüzitim kudurdu... havuzun pisliginden sivilceler cıktı. 3 gundur burdayım herhangı havuz temızlıgı gormedım.. otel receptionunda pınar ısımlı sahıs uslubü ve davranısları son derece sevıyesız. rezervasyonlu geldım oda olmadıgını soyledı 5 kısı gıttım bızım bes tane yatagımız yok dedı. Oda ıcınde rahatsız etmeyın odayı temzleyın yazısı bıle yok temızlıkcı gelıyor kapıyı acıp ıcerı dalıyor. gerısını sız dusunun. bu tatıl gunlerınde 5 yıldızdan sasmayın dıyorum..
G
14 yıl
Java Uygulamaları Orjinal Kitaplar
5 adet java uygulamalarıyla ilgili kitap var. hepsi orjinal ingilizce. ilgilenenler varsa ucuza vericem.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.