O

Binbaşı
06 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
O
9 ay
Fiber internet Hız değişikliği yaptım, ping yükseldi hız düştü.
Merhabalar 100 mbps tarifesindeyken 200 mbps tarifesine geçtim.
Router tp link c5v. Nokia ont.
100 mbps tarifesindeyken sabit 110-120 hız alıyordum ve ping sürekli 7 idi. Speedtest Server da hep türksat kablo net Mersin otomatik geliyordu. Yük anında ping değerleri de hep düşük çıkardı. (100 ü bulmazdı)
Şimdi 200 mbps tarifesine geçtim hız 150-160 ping de 25-26 çıkıyo. Yüklü ping değerleri de hem indirme hem yükleme için çok yükseldi.

Sorun ne sizce?
Edit: İstemci olarak İstanbul görünüyor, Speedtest ve fast.com beni İstanbul da yaşıyorum sanıyor. Halbuki Mersin de yaşıyorum.
Bu sorun nasıl düzelecek arkadaşlar? 😥

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 ay
Türk Telekom 500 mbps fiber internet
Arkadaşlar merhaba, 100 mbps fiber internet abonesiydim. Sorunsuz sabit 110-120 mbps kullanıyordum.
Bugün 500 mbps fiber internet tarifesine geçiş yaptım. İndirme hızı 220 - 290 mbps arası çıkıyor. Modem Tp link Archer C5v router kullanıyorum.
Kablosuz olarak telefon ve bilgisayara bağlanıyorum telefonum wifi 5 destekli.
Sizce sorun nedir, modemle mi alakalı?
O
10 ay
Adsl den Vdsl ye dönüşüm.
Merhaba arkadaşlar küçük bir ilçede yaşıyorum. Altyapımız daha önce Adsl2 plustı. Hızımız da 16 mbps ama gelen hız 14 mbps ti. İlçede fiber çalışmaları yapıldı, tip 23 saha dolapları kondu.
Cuma günü bir gün boyunca hattı kestiler. Daha sonraki gün internet sinyali geldi ve modemde hattın Vdsl 2 plus olduğunu gördüm. Gelen hız 102 mbps, ulaşılabilir hız 155 mbps yazıyordu ama internet çalışmıyordu.
Bir iki saat sonra internet geldi modem arayüzüne baktığımda hat tekrar Adsl2 plus a dönmüştü. Hız da 16 mbps e.
Şimdi Vdsl 2 plus otomatik devreye geçer mi yoksa müşteri hizmetleri ni mi aramalıyız?
O
11 ay
İnternet hızlarının artışı
Merhaba arkadaşlar, geçen sene Türk Telekom fiber altyapısı olan 100 mbps ve altı bütün abonelerin download ve upload hızlarını 15 gün süreyle 200 mbps e çıkarmıştı.
Yine böyle bir kampanya gelir mi sizce?
O
12 ay
Türk Telekom Doğum günü hediyesi veriyor mu?
Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom fiber abonelerine doğum günü hediyesi veriyor mu? Mesela 1 gün boyunca 1000 mbps veriyor mu ?
O
7 yıl
TürkTelekom Mobil Faturalı hat 856 tl ücret !!!
Herkese merhaba, konuyu yalnış yere açtıysam kusura bakmayın ama mobil hat konusunu bulamadım.

Arkadaşlar, iki gün önce Ankara'da Kentpark Alışveriş merkezinde "" Türk Telekom 4.5g Giga Wifi "" isimli interneti gördüm ve haliyle merak edip bağlanmaya çalıştım. Şifreli ağdı, bağlan deyince çeşitli seçenekler geldi ve deneme yoluyla sim seçeneği ile bağlanmayı seçip bağlandım. İnternette gezinmeye izin vermiyordu ama sadece spedtest uygulamasından hız testi yapabildim. 3 - 4 kez hız testi yaptım. 2 gün sonra güncel faturama baktığımda 856 TL ücretle karşılaştım.

Ücret detaylarını da resimde ekliyorum. Ayrıntılarda gprs bağlantı diyor ve< Resime gitmek için tıklayın >
kullanılan internet yaklaşık 400 mb. Mobil internet paketimi de aşmadığım halde ücret yansıtılıyor.
Türk telekom un sitesinde giga 4.5g wifi ücret tarifesi diye bişey de yok. tarifesi olmayan bişey için böyle saçma bi ücret yansıtılmış. Müşteri hizmetlerini aradım onlarda bi haber. Fatura kesim tarihinden sonra ancak şikayet talebi oluşturabiliyoruz diyor.

Başına böyle bi olay gelen var mı ? Yardı edin lütfen, ne yapmam lazım arkadaşlar. 856 TL nerdeyse bi asgari ücret ve kullanmadığım bi hizmet için para ödemek kadar saçma bişey olamaz Lütfen yardım edin
O
9 yıl
Arkadaşlar lütfen bu parçanın ismini bilen söylesin.
Videoyu izlemek için tıklayınız


1999-2000 yılları, radyo5 welcome to the club programında çalan mükemmel bi parça. kadın vokalistin sesi adeta beni kendimden geçiriyo melodiler de bi okadar büyüleyici. kasete kaydetmiştim. hala dinlerim. şimdi kasetten bilgisayara ordan da youtube a kaydettim. o zamanlar ne internet ne de mp3 bu kadar yaygındı. nerden nereye.
parçayı aramadığım yer kalmadı burda yayınlıyorum inşallah ismini bi bilen çıkar tek ümidim sizsiniz
bu parçanın ismini bilen var mı ?
O
10 yıl
Telekom altyapı çalışması ve internet kesintisi Ankara
İyi akşamlar arkadaşlar ttnet 8mbps internet kullanıcısıyım. Dün gece yolu fiber internet borusu döşemek için kazdılar. (ince ve derin boydan boya) ve bugün ikindi vaktinden beri internet kesik. Telefon ettim numaramı girdiğim zaman telesekreter çıktı ve bulunduğunuz bölgede size daha iyi hizmet sağlayabilmek için genel bakım çalışması yapılmaktadır dedi. ve 21 saat süre verdi... Bu ne şimdi ????

fiber çalışması anlıyorum da daha hala kablolar döşenmedi interneti neden kesiyorlar, ayrıca 21 saatte döşeyip bitereceklerinide hiç sanmıyorum çünkü yolda kimse yok kazıp gittiler...

not: yer Ankara / cebeci dumlupınar cad. bu bölgede oturanlar sizde durum nedir?
O
11 yıl
Türkiye deki İSS ler okusun bu haberi...
http://www.haber7.com/internet/haber/1015476-sony-super-hizli-internet-gelistirdi

Sony süper hızlı internet geliştirdi

Japonya'nın Sony şirketine ait So-net Entertainment internet operatörü, Japonya'da son derece hızlı Nuro fiber optik ağını kurdu. Yeni internet hizmeti, saniyede 2 GB bilgi indirme ve 1 GB yükleme hızına sahip.

Şirketin resmi temsilcilerince duyurulan habere göre yeni hızlı internet hizmetinden Tokyo ve yakınlarında bulunan altı eyalet vatandaşları yararlanabilecek. Çok yüksek sayılmayan süper hızlı internetin fiyatı ayda 4980 yen (51 dolar) olacak.
O
11 yıl
Samsung OLED TV ler nihayet...CES 2013..
http://shiftdelete.net/samsung-oled-tv-on-inceleme-42234.html video inceleme arkadaşlar nihayet samsung oled tvler geliyor, yılın ikinci yarısı piyasaya çıkıyor umarım çabuk gelir ülkemize
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.