L

Teğmen
05 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
3 yıl
Ortopedik Engelli, Ehliyet Raporu Alımı Hakkında
Merhaba arkadaşlar, öncelikle e-devlet ten sağlık beyan formu dolduruluyor. Daha sonra Aile Hekiminize muayene oluyorsunuz engel durumunuza göre doktor sizi ilgili branşlara hastaneye sevk ediyor benim sadece ortopedik engelim olduğu için eğitim araştırma hastanesi ortopedi doktoruna sevk edildim hastaneye gittim hasta kayıttan kaydımı yaptırıp vezneye yanlış hatırlamıyorsam 55 lira yatırdım daha sonra ortopedi uzmanına muayene oldum benim özel tertibatlı araç kullanmam gerektiği için il sağlık müdürlüğüne sevk edildim il sağlık müdürlüğüne bizzat müracaat etmeniz gerekiyor orada iletişim bilgileriniz alınıyor ve komisyonun toplanacağı gün size mesajla bildiriliyor ve komisyona giriyorsunuz engelinizle ilgili sorular soruyorlar son olarak uygun bulurlarsa aracınızda bulunması gereken yardımcı tertibatları tespit edip raporunuzu düzenliyorlar aynı gün akşam e devletten baktığımda raporum görünüyordu. Saygılarımla.
L
3 yıl
Avuç Taşlama Motoru Kömür Değişimi Yaşanan Sorun ve Çözümü
Merhaba dostlarım bende eski bir avuç taşlama makinesi var gün geldi artık çalışmaz oldu kömürlerin den şüphelendim bir çift kömür aldım taktım motor yine çalışmadı baktım ki kömürler kollektöre (dilim dilim bakırlara) temas etmiyordu sebebini araştınca eski kömürlerin ince kenarında küçük bir girinti olduğunu fark ettim aynı girintiyi yeni aldığım kömürlerede açtım artık kömür yuvasında rahat hareket ediyordu ve mutlu son motor çalıştı iyi günler dilerim.
L
3 yıl
Bosch Buzdolabı Ekran (Display) Arızası ve Çözümü
Merhaba arkadaşlar, KDN74AW20N model buzdolabımızın Ekranı arızalanmıştı sebebini tam bilmiyorum sıvı teması yada kendiliğinden olmuş olabilir. Bu ekran kartı çok pahalı 800 lira civarında, sağolsun kardeşim bu işlerden biraz anlıyor kartı söktü ve oradaki smd LED 'leri ölçtü kimisinin patlak olduğunu kimisinin de kısa devre yaptığını söyledi bu LED'lerden getirtti ve LED' leri yeniledi şimdi sapasağlam oldu.
L
4 yıl
Yusuf Tacar isimli sahibinden.com üyesi tarafından dolandırıldık
Merhaba arkadaşlar , kardeşime ikinci el laptop alırken bir ilanı beğendik. kişiyle irtibat kurduk , ve para gönderildikten sonra beni whatsapp dan engelledi. Yani dolandırıldıkParayi gönderdiğim kişi : Yusuf TacarParayi gönderdiğim ibanTR24 0006 2001 4830 0006 6777 2605525031767 numarasından irtibat kurduk05434617494 kullandığı diger numara olabilir numara sitelerinden gördümTutar: 1400 TL
L
5 yıl
Bosch Buzdolabından Gelen Ses ve Çözümü
Merhaba arkadaşlar, bosch iki kapaklı üstü dondurucu alt tarafı buzdolabı 2 haftadır bi ses geliyordu ses son günlerde artmıştı. sürekli gelen, bi yere sürtme sesiydi baktım dolabın üst kısmında n geliyor. Dondurucu kapağını açtım orada bir kapağın arkasında dolap içindeki hava sirkülasyonunu sağlayan pervane (fan motoru) var muhtemelen o sesi çıkaran pervanenin buza sürtmediydi. Önce dört vida ile tutturulmuş kapağı sonrada fan motoru nun bağlı olduğu küçük kapağı çıkardım çıkarırken fan motorunun kablosunu söktüm. Fan motorunun etrafı buzla kaplanmıştı pervane bu buzlara çarpıyordu. Ayrıca buz hava deliklerinide kapatmıştı. Buz strafor köpüğe yapıştığı için direk çıkarmadım çünkü köpüğe zarar verebilirdim. Peteğin önünde biraz beklettim birde saç kurutma ile çok yaklaştırmadan ısıtıp buzları çıkardım ve kapağı önce büyük kapağa sonrada büyük kapağı önce kabloyu sokete takarak yerine taktım . Cihazı çalıştırdım artık ses kaybolmuştu. İyi günler dilerim.
L
11 yıl
windows8 tema
basit bir temadır heves almak içinhttp://www.dosya.tc/server24/O35nTg/metro_start_menu_by_yvidhiatama-d48bxvv.rar.html adres budur deneyin bi
L
13 yıl
Ankarada karbüratör ustası Beycan Şahin ile tanıştım.
Merhaba arkadaşlar 1992 model suzuki swift aracım var yeni aldım alalı beri ayar için götürmek istiyordum forumlardan bulduğum beycan usta ile tanışmak dün nasip oldu dün saat 18:00 gibi aracımı götürdüm niyetim aracı bırakmak hafta içi almaktı ama beycan usta sağolsun sökelim saat sekiz buçuk gibi biter dedi tamam dedim kapış devresinin arızalı olduğunu söyledi parçayı dükkanındaki çıkma parçalardan yeniden yaptı ve karbüratörü çalışır hale getirdi lpg hortumunu değiştirdi ve gaz ayarıda yaptı şimdi aracım saat gibi oldu karbüratörle ilgili sorunlarınızda beycan ustayı tavsiye ederim böyle insanlar kaldımı dedim kendi kendime çok hoşgörülü ve işini bilen birisi sağolsun. Adresi: ivedik osb 88 oto sanayi 1. bölge 752. sk. No:16 Ankara

Herkese iyi forumlar.
L
14 yıl
Ankarada otomatik vites araç arıyorum.
1990 model ve üstü 5000-7000-tl aralığında küçük otomatik vites araç arıyorum.

İrtibat: aozcan42@gmail.com
L
15 yıl
Hondacılar bi bakıverin devirde dalgalanma sorunu
merhaba

1990 model honda accord 2.0i aracım var araç yaklaşık 5 yıldan beri bende ve şehir içi fazla yaktığını hep ustalara söyler dururdum fakat bir türlü çözüm bulunamadı ben kendim kurcalarken rölanti valfini temizlemeye karar verdim 2 tane küçük vidası var söktüm bide ne görüyüm 2 delikten biri klindirik conta ile kapatılmış yani parça görev yapmıyor ben bunu balata spreyi ile temizledim geri taktım ama sonuç facia motordan garip sesler kendi kendine gaz veriyor 1000-1500 arası sürekli gidip geliyor baktım olmayacak parçanın yenisini yada çıkmasını bulmaya karar verdim ama ne mümkün çıkma ankara istanbul izmir hiç bi yerde yok sıfırınada 800-tl istiyorlar ebaydan parçayı buldum 15 günde falan geldi parçayı kendim taktım şimdi aracın rölantisi düzeldi gayet güzel fakat araç hareket halindeyken gazdan ayağımı çekince devirde dalgalanmalar oluyor sorunun yada sorunların nereden kaynaklanabileceğini yazarsanız sevinirim.

saygılar.
L
15 yıl
Rölanti Dalgalanma Sorunu Yardım!!!
Merhabalar

Honda accord 1990 model aracım (enjeksiyonlu-sıralı sistem lpg li) gazdan ayağımı çekince, devirde 1000-1300 d/dak arasında dalgalanma
meydana geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim katkılarınızı bekliyorum.

saygılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.