Y

Yüzbaşı
05 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
92 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Y
12 yıl
Origin FİFA 13 Yardım
bimeksten oyunu aldım fakat dvd okuyucum bozuk çıktı originden indirebilirmiyim keyi yazarak yardım
Y
12 yıl
Aral key origins yükleme yardım
Bimeksten oyunu aldım dvd okuyucu bozuk çıktı keyi originse yazıp indirsem olurmu ?
Y
12 yıl
Kendi bölümümden neden yasaklanıyorum
küfür etmedim argo konuşmadım bari yasaklıyosun kendi bölümümden yasaklama
Y
12 yıl
Delil bulamadılar
ama deli buldular cihan oksay
Y
12 yıl
İssiar Dia
Kendine gel lan artık

Videoyu izlemek için tıklayınız
Y
12 yıl
Eurovizyon 2012 Rusya Nineler
Y
12 yıl
Bölgenin lideri bizmişiz
2 saatte yasayı kabul ettiler o kadar hava civa toz toprak hamdolsun ben kastamonu
Y
12 yıl
Durduk yere hız düştü
Evet 2.3 mbit hızım şuan itibariyle 1.4'e düştü 2.mbit limitsiz tarife kullanıyorum 65 lira gel gelelim faturaya 75 yansıtmışlar

< Resime gitmek için tıklayın >

hiç bir başvuru yapmama rağmen
Y
12 yıl
Emenike geri dönüyor
Fenerbahçe Yönetimi, 11 milyon euroya Spartak Moskova’ya sattığı Nijeryalı yıldızın parasını tahsil edemeyince oyuncusunu geri istedi. Ancak hem Rus kulübü, hem de Emanuel Emenike bu duruma karşı çıkınca sarı-lacivertli kulübün eli kolu bağlandı.

Sezon başında Kardemir Karabükspor’dan büyük umutlarla transfer ettiği Emanuel Emenike'yi, Şampiyonlar Ligi’nden ihraç sonrası apar topar Rusya’nın Spartak Moskova Kulübü’ne satan Fenerbahçe, bu oyuncunun bonservis bedelini tahsil edemediği için iadesini istedi.

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Emenike'nin yaşadığı huzursuzluğun ardından kendi isteği ile Spartak Moskova’ya satılmasından sonra, sarı-lacivertli kulübün belli bir süre içinde ödenmesi gereken 11 milyon euroluk bonservis ücretini henüz alamadığı öğrenildi.

Rus ekibi ödemeyi geciktirince, Fenerbahçe Yönetimi, Spartak Moskova’ya rest çekip, “Ya parayı ya da acilen Emenike’yi geri verin” dedi. Spartak Moskova’ya transfer olduktan sonra Avrupa piyasasında fiyatı birden artan Emenike’yi geri getirip, ya oynatmayı ya da yeniden satmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi, bu konuda Ruslarla uzlaşmaya varamadı.

Dönmek istemedi
Şike soruşturması nedeniyle açılan davanın iddianamesinin yayınlanmasından sonra Emenike’ye de seyir yasağı gelmesi üzerine sorun rafa kaldırılırken, Fenerbahçe alacağı parayı tahsil etmek için çaba harcıyor.

Türkiye’ye dönmek istemeyen Emenike'nin de Fenerbahçe'nin iade talebine soğuk baktığı, yargılandığı Türkiye’ye bir daha ayak basmak istemediğini belirterek, Rus yetkililere başvurduğu da öğrenildi.
(Milliyet)
Y
13 yıl
Yağmur sorunu
Yağmur yağınca zırt pırt kesiliyor hiç gelmiyor pazar günüm linç oldu telefonda çalışmıyor sorun nedir müşteri hizmetlerini aradım 12 dk boyunca bayan modemi açıp kapattırdı iyi günler dedi kapattı bunu biyere bildirme arıza giderme gibi bi durum varmı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.