A

Teğmen
03 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Motordan içeriye kablo çekmek
Motordan içeriye kablo çekmek istedim. Fakat kolay bir yol bulamadım. Lpg ayar kablosunu devamlı tak çıkar yapmaktansa devamlı kalacak şekilde yapmak istiyorum. Fakat ne mümkün, içeriye kolay girilecek bir yer bulamadım. Kolay yol bilen var mıdır?
A
14 yıl
YGS-1 başarı sırası
Ek puanlı sıralamanın ne olduğunu anlayabilmek için, YGS-1 puanı 432 olan birisinin alanında başarı sırasını merak ediyorum. Bu veya buna yakın puanı olan var mı?
A
14 yıl
Okul birincisi tercihi
Okul birincisi tercihini sadece kendi alanından yapmak zorunda mı. Diğer tercihlerde birincilik geçmiyor mu? aklıma takıldı. Cevabı kesin bilen var mı?
A
14 yıl
Okul birincisi tercihi
İki kere göndermişim , özür dilerim.
A
14 yıl
Önemli bir soru
Fenerbahçe-Trabzonspor arasındaki son maçta seyirciler arasında Meclis Başkanı, Genelkurmay Başkanı gibi önde gelen kişiler vardı. Hepsinin kalbi Fenerbahçe için atıyordu-yani..-
Soruyorum, " Bursa'da bir gencin sağ yumruğunu sıkıp, sol eli ile sağ pazusunu tutarak yaptığı hareketten kimin payına ne kadar düştü?"
Hakaret, incitme, aşağılama gibi bir düşüncem yok. Ancak, önde gelen, tek olan benzeri kişilerin her kesime aynı yakınlıkta durması gerektiğine inanıyorum. Hepsi Türk Milli takımını tutabilir, maçına elbet gidebilir. Ancak herhangi bir kulübün, üstelik de şampiyonluk maçına, sembollerle gidemez, gitmemeli.
Çünkü onlar kendilerine değil, topluma ait kişilerdir. Ayırıcı değil, birleştirici olmaları gerekir.
Hele ki gırtlak gırtlağa girmek üzere olduğumuz şu günlerde.
Bence böyle.
Sizce?
A
14 yıl
windows7 grub4dos sorunu
GRUB4DOS 0.4.4.2009.03.31, memory:639K/3070M, Menuend:0x48127
minimal bash-like line editing is supported. for the first word tab list possible command completions. anywhere else tab lists the possible comletions of a device/filename
Win7 kurulu blgisayarda wow-crak yaptıktan sonra restart edince yukarıdaki uyarı geliyor. Daha ileri gitmiyor. Bios sorunu yok. Ne harddisk nede cd sürücü iş yapmıyor. Format bile olmuyor. Tıkanıp kaldım. Bu sorunu bilen çözğm önerecek var mı?
Selamlar.
A
17 yıl
starexde vites değişiminde diferansiyelden ses geliyor
TCİ 100 araçta 2. ve 3. vitese geçerken diferansiyelden kaba bir ses geliyor. Düşük devirde duyulan ses yüksek devirde duyulmuyor-veya olmuyor- Bir sorun mu var yanlış mı kullanıyorum.Selamlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.