X

Yüzbaşı
02 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
9 yıl
Arkadaslar bu iki laptoptan hangisi sizce? Fiyatlar aynı
X
9 yıl
PS4 İÇİN SES SİSTEMİ TAVSİYESİ
Merhaba arkadaşlar Ps4 için logitech z523 ve z506 arasında kaldım biri 2+1 diğeri ise 5+1 fiyatları yaklaşık olarak aynı 250-260 tl civarı bu ikisi arasında kaldım ancak hdmi bağlantıları yok ikisinin de bana da bu aralıkta bir ses sistemi tavsiyesi yapar mısınız eğer bunlar iş görmez derseniz
X
9 yıl
PS4 İÇİN SES SİSTEMİ TAVSİYESİ
merhaba arkadaslar logitech z523 2+1 ses sistemi ve logitech z506 5+1 ses sistemi arasında kaldım bunlarda hdmi girişi yok bütçe de 250-260 civarı hangi ses sistemini önerirsiniz acil olarak. Yarın alma fırsatımın son günü :)
X
9 yıl
İngiltereden ipad
Arkadaslar herkese merhaba dedikten sonra soruma geçmek istiyorum şu an İngiltere'de bulunduğum için soru burasıyla ve dönüşle alakalı. Burada ipad almayı düşünüyorum fakat sadece wi-fi olanından alacağım ve pasaport kaydına gerek yok bunun için fakat pasaport kaydı yaptırmadığım için yarın bir gün cihazda bir sorun çıktığında apple store bana neden kayıt yaptırmadın der mi ne dersiniz ?
ve 2. bir soru pasaport kaydı yaptırılmadan tax indirimi alınabiliyor mu ? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
X
10 yıl
ARKADASLAR İNGİLTERE DE HAT İÇİN ACİL YARDIM LÜTFEN
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 ay kadar İngiltere de kalacağım. Bu hafta sonu gidiyorum fakat iletişim ilk başta bildiğiniz gibi zor.
Ben iletişimimi yurtdışı hattıyla(nitekim buradaki hat aşırı yazar ) internet paketi kullanarak sağlamak istiyorum Türkiye ile.Ailem avrupa konuşma süresi yapacak zaten bana internet lazım kısacası.
En uygun paket hakkında bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.
Teşekkürler arkadaşlar.
X
10 yıl
Arkadaslar bugün apple da randevusu olan hayırsever?
Arkadaslar bugün öğlen civarında randevu alıp gitmeyecek ve saatini söyleyecek bir hayırsever var mı ? Uzun zaman sonra bugün gidiyorum.istanbula gitmişken halledeyim hayırsever arkadaşların yardımıyla
X
10 yıl
Arkadaşlar acil telefon tavsiyesi lütfen
Elimde t50 var arkadaslar bu telefonu taahhütlü aldım nakite çevirmek için satıyorum ve üstüne para koyarak fiyatı 1100-1200 tl ye telefon almak istiyorum bu fiyat aralıklarında alabileceğim telefon ne olabilir? ve alacağım telefon t50 den ne kadar iyi olabilir? Kısacası böyle bir alışverişe değer mi ? İyi günler herkese.
X
10 yıl
Psn otomatik yenileme iptali
Merhaba arkadaşlar geçen hafta aldığım ps4 için 14 günlük ücretsiz kullanım hakkı verildi fakat ben ilk hafta faydalanabildim ve evde ps yi bırakarak evden ayrıldım şimdi otomatik para çekmeyi iptal etmek için nasıl bir yol izlemem lazım sony nin sitesinde cüzdan kısmında bir ayar değiştirdim fakat emin değilim nasıl yapacağıma. Şimdiden teşekkürler arkadaslar.
X
10 yıl
İphone 5 i Logitech gamepad e bağlama
Evet arkadaşlar Logitech iphone 5,5c ve 5s için oyunlarda kullanmak amaçlı gamepad çıkaracak. Fakat bu gamepad i almak yerine elimizdeki gamepad i iphone telefonumuzda kullanabilir miyiz? Örneğin bende Logitect F710 var ben bunu kabloyla veya kablosuz olarak oyunlarda kullanabilir miyim?
X
10 yıl
İphone 5 şarj aletim orjinal mi arkadaşlar
İki hafta önce vodafonedan aldım ip5 i beyaz renktedir fakat bundan önceki siyah ip5 imle şarj aletleri farklı. Telefon Kutuları da farklı öncekini aveadan almıştım bunu vodafonedan aldım bi bakarsanız sevinirim resmi de koyuyorum bu arada ios 7 yüklü ve şarj aleti şarj sırasında hiç bir sorun çıkarmadı şarj ediyor yani
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.