E

Onbaşı
30 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
11 yıl
.
Paylaşımı kaldırıyorum. Yazılımdan ve kodlamadan anlamayan bi foruma böyle bi bilgi paylaşmak başlı başına bi hataymış.
E
11 yıl
Mobil Film ve Dizi İzleme Sitesi
Arkadaşlar merhaba. Yeni projem olanwww.fdfinder.com 'un mobil sürümünü de yaptım.

Artıkhttp://m.fdfinder.com/ adresine girerek tüm film ve dizileri izleyebilirsiniz. Şuanda kayıtlı 20.000'den fazla film ve dizi bulunmakta. Her an ve her dakika güncellenmektedir. Deneyip düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Eksik bir yanı veya şu da olsa daha güzel olur dediğiniz şeyler. Siteye sadece cep telefonlarınızdan girebilirsiniz. Bu arada bu site sıradan bir film sitesi gibi değil temeli bir arama motorudur.
E
11 yıl
Mobil Film ve Dizi İzleme Sitesi
Arkadaşlar merhaba. Artıkhttp://m.fdfinder.com/ adresine girerek tüm film ve dizileri izleyebilirsiniz. Şuanda kayıtlı 20.000'den fazla film ve dizi bulunmakta. Her an ve her dakika güncellenmektedir. Deneyip düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.
E
11 yıl
Film ve dizi arama motoru yaptım düşüncelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar diğer konum konu yanlış yerde olduğundan kapatıldığı için tekrar buraya açıyorum.

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 senedir profesyonel düzeyde web yazılımları geliştiriyorum. Daha önce e-ticaret, otomasyon ve sosyal paylaşım siteleri yazdım. Şimdi de Türkiye'nin en büyük film ve dizi arama motorunu yapmak için yola çıktım. Şuanda sisteme indexlenmiş 14.051 adet film ve dizi bulunmakta. Sistem aktif olarak film ve dizi sitelerini geziyor ve film ve dizileri topluyor. O yüzden her an film ve dizi sayısı artıyor. Siteyi kullanıp düşüncelerini paylaşırsanız memnun kalırım.

www.fdfinder.com

Yararları :

- Site içerisindeki tüm film ve dizi linkleri aktif olarak çalışıyor bu yüzden site site gezip çalışan video aramayacaksınız.
- Google aramalarında bir çok öneri çıktığı için aramalarımızda bazen istediğimiz sonuçları alamıyoruz.
- Çok kaliteli olmasına rağmen google'da arka sırada çıktığı için keşfedilmeyen film ve dizi sitelerini keşfediyoruz.
- Bir filme ait bir çok izleme alternatifi sunuyor.
E
12 yıl
Bu Resmin Hangi Ülkeye Ait Olduğunu Bilirseniz Kendimi Banlıyorum
E
12 yıl
Ürun resimleri cekmek icin fotograf makinesi
Arkadaslar merhaba. İnternet sitemize magazamizdaki urunleri koymak icin kaliteli bir fotograf makinesi ariyorum. Resimler stüdyo tarzi bir ortamda gercek manken ile cekilecek.(bayan kiyafetleri). Resimlerin cok canli olmasi lazim. Bilgisayarda zoom yapimca cözünürlük hemen bozulmayacak. 1000 - 1500 lira bütcem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
E
12 yıl
1.800 Lira Dolandırıldık
Arkadaşlar bugün başımıza çok talihsiz bi olay geldi. İnternette hep görürdüm kendini polis diye tanıtıp insanları soyanların haberlerini derdim bizi nerden bulup arıyacaklar felan ama bugün annemi ve babamı arayarak tam 1.800 liramızı dolandırdılar.

Olay şöyle oldu : Saat 12 gibi şahıslar evi arıyor ve anneme "Emniyet müdürlüğünden arıyoruz. Telefonlarınız teröristler tarafından dinleniyor ve onun için araştırma yapıyoruz." diyorlar. Arkadan telsiz sesleri felanda geliyormuş. Annemde panik yapıyor babamın numarasını veriyor. Şahıslar aynı anda hem annemle hem babamla konusuyor. Babama evdeki bilgisayarından kart bilgilerinin çalındığını ve diyarbakırda birisinin kartını kullandığını tespit ettiklerini ve evde şuanda polislerin olduğunu ve bilgisayarı incelediğini söylüyorlar.

Babamda olayı biraz çakıyor dolandırıcı olduklarından şüpheleniyor ve eşimle konuşayım bi diyor. Adamlar hatta annemi alıyorlar ve anneme evde şuanda polislerin olduğunu söylemesini ısrar ediyorlar. Annem evde polis felan yok neden yalan söyleyeyim dediğinde ise "Hanımefendi niye işimizi zorlaştırıyorsunuz dediklerimizi yapın" diyorlar. Annemde şahısların dediği gibi babama diyor ve hemen annemi hattan alıyorlar. Daha sonra babamı bi atm'ye yönlendiriyorlar ve verdikleri 10 telefon numarasına (turkcell'e kayıtlı hatlar) mega paket olan 180 liralık paketten yükletmesini istiyorlar. Babamda dedikleri gibi yapıyor.

Babamın üzeride 3 tane kredi kartı varmış toplam limitleri 11.000 liralık. Worl ve card finans tan olan kredi kartları ilk yüklemeden sonra otomatik kartı bloke etmiş. Bu bankalar bu tarz durumlar için önlem almış Fakat ziraat bankasında böyle hiç bir önlem yokmuş. Ordaki tüm limiti harcamış. Diğer kartlar müsade etse 11.000 liramızın tamamı gidecekmiş. Daha sonra babam parayı gönderince olayı çakmış ve telefon açık vaziyette emniyete gitmiş.

Olayı anlatmış ve adamlar sen kimle konuşuyorsun diyip kapatmış telefonu. Emniyet bu şekilde binlerce vaka olduğunu ve hiç birşey yapamıyacağını söylemiş. Babamda savcılığa suç duyurusunda bulunmuş. Turkcell'i aramış durumu anlatmış onlarda hiç birşey yapamayız demişler. Bankalarda parayı iade etmiyorlar. Anlıyacağınız 1.800 lira yarım saat içinde uçtu gitti. Bu haftada ödememiz vardı o parayı ona biriktirmiştik çok zor durumda kaldık. Allah bu adamların belasını versin.

Ben derdim bu olaylar bizi bulmaz ama işte buluyormuş arkadaşlar. Sizde anne ve babanızı uyarın bu şekilde oyunlara gelmesinler. Adamlar işlerini çok profesyonelce yapımışlar. 2 tarafıda aynı anda oyuna getiriyorlar. Şimdi tekrar o 1.800 lirayı nasıl bulup borcumuzu ödeyeceğimizi düşünüyoruz.
E
12 yıl
Otobüsteyim hayati tehlike altindayim (KAZA YAPTIK) (SS EKLENDİ)
Suanda yalovaya gidiyorum sofor resmen taxi driverdan cikmis gibi. Hem telefonla konusuyor hem cekirdek citliyor hemde otobusu hizli kullaniyor. Biraz once bi arabayla kafa kafaya giriyorduk. Beyler ne yapmayilim yardim edin


GUNCELLEME KAZA YAPTIK

Beyler belki inanmayacaksiniz ama sabah gittigim otobus firmasi ile simdi donus yaparken istanbuldan daha cikamadan pegaut 407 ile carpistik. Adam bize yandan arka lastige carpti ve karsi yola otobus duragi olan yere uctu ve kazayi an be an gordum. Kaza internete duser dusmez burada paylasacagim

2. GÜNCELLEME

Arkadaşlar uzun ve aksiyonlarla dolu yolculuğumdan sonra yolculuğum tamamlandı. İnanmayan arkadaşlar için buyrun otobüsün resmi.

1 numaralı yer : Araç önce buraya çarpıyor ardından otobüse sürterek tekerin olduğu yere kadar sürte sürte geliyor ve araba sol tarafı ile komple tekerin oraya çarpıyor ve tekerin dönme hızından dolayı araba sağ taraftaki yola uçuyor orda da ilerleyen kamyonun alt kaportasını komple düşürüyor ve otobüs durağındaki reklam panolarına çarpıp tekrar yola düşüyor. Şans eseri durağa girmiyor. Çarpan araç hurdalık oldu. Şoförü alkollüymüş galiba.

3 numaralı yerdeki kaportanın yarısı kırılıp yere değdiği için söktük. Ama bayağı sağlammış zor oldu sökmemiz. Jantta tamamen kırıldığı için onuda söktük.

İlginç olan şey muavin jantı koymak için bagajı açtığında kırılmış 2 tane jant daha vardı demek ki daha önce 2 kez yine böyle kaza geçirmişlerdi. Zaten şoförde hiç bir şey olmamış gibi bizimle muhabbet edip gülüyordu adam alışmış.

< Resime gitmek için tıklayın >
E
12 yıl
Kız Olsaydınız Ne Tip Erkeklerden Hoşlanırdınız?
Evet soru açık. Kız olsaydınız giyim - kuşam, tip, konuşma gibi özellikler değerlendirdiğinizde ne tip erkeklerle çıkardınız? Mesela kendinizle çıkar mıydınız? SS'lerle destekleyelim.
E
12 yıl
Facebook TTNET, Ülker, Renault ve daha birçok sayfa PKK tarafından Hacklendi
Evet arkadaşlar sayfalar biraz önce pkk tarafından hacklendi. Hemen şikayet edelim.

https://www.facebook.com/TTNET

https://www.facebook.com/TTNETMuzik

https://www.facebook.com/ulkercikolata
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.