D

Teğmen
27 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
7 ay
Doğalgaz Borusu ve Elektrik Prizi Yakınlığı
Merhaba değerli forum üyeleri. Oturduğumuz ev maalesef 45 yıllık civarında.
Görselde göründüğü üzere evin dışından gelen beyaz doğalgaz borusu, hortum ile hemen yanı başındaki set üstü ocağın arkasına bağlanıyor. Bu noktada ocağın altındaki fırının ve ocağın kendi elektrik kablosunun prize ulaşması için “mecburen” 3’lü priz kullanıyoruz. Ancak son dönemdeki doğalgaz patlamaları göz önünde bulundurunca bu duruma bir göz atmanın vakti geldi diyerek neler yapabilirim size sormak istedim. Kabloları yukarı alsam yemek buharları prize geliyor; fırını koyacak da yer yok. Gerek elektrik prizini konumlandırma gerek prize veya doğalgaz borusuna Yalıtım gibi hususlar konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
D
geçen yıl
Ayağı Gaz Pedalından Çekince Yavaşlarken Silkelenme
Merhaba değerli DH sakinleri
Araç Honda Civic EF1 (yeni kasa) 2021 model elegance paket cvt otomatik 9550 km’de benzinli 182bg.

Aracın gidişinde hiçbir problem yok ancak gaz pedalından ayağımı çektikten sonra araç kendi yavaşlamaya başladığında zaman zaman direkt çoğunlukla ise durmaya yakın noktada kendini silkeliyor.

Nedeni konusunda bilgi verebilecek var mıdır?

Şimdiden teşekkürler
D
geçen yıl
26 Kasım 2022 maNga Konseri
Konser Ankara Congresium’da; Elimde 2 kişilik bilet mevcut. İş dolayısıyla katılamıyorum. İsteyen var ise uygun fiyattan verebilirim
D
3 yıl
Petek Temizliğinden Sonra Musluk Pert
Bu akşam basınçlı su makinesi ile petek temizliği yaptırdık. Malum bu makineler 8 bar basınç veriyor. Banyo musluğunu kullandılar. Bu işlem öncesi kısmi sağlıklı çalışan musluk şuanda sıcak/soğuk suyu çok kısık veriyor. Yönlendiricisi bozuk idi. Basınç iç aksama mı zarar verdi yoksa başka birşey olabilir mi? Diğer musluklarda herhangi bir sıkıntı yok canavar gibiler. Musluk eski tip musluk (yönlendiricili olan)
D
5 yıl
2 Kişilik Oyun (Co-Op) Dövüş Oyunu
Arkadaşlar doğru alt başlık altında mı bilmiyorum sorum ancak GÜNCEL 2 kişilik dövüş oyunu önerebilir misiniz ?
D
5 yıl
Corsa 1.0 2004 alınır mı?
2004 model 1.0 60hp benzinli hatasız bir corsa buldum. Bu aracın gideri nedir? Yeni evliyiz 2 kişiyiz uzun yolda yılda 2-3 defa görse sıkıntı çıkarır mı?
D
5 yıl
30.000 TL ye kadar araç listesi ve tavsiyesi
Arkadaşlar, herkese selam

25-30K tl arası bir bütçem var. 2-3 aydır sahibinden.com da araç bakıyorum. Aşağıdaki listede yazdığım araçlardan uzak dur diyeceğiniz veya sizin tavsiye ettiğiniz var mıdır? Özellikle Yaris ler kafa kurcalıyor.

307
Suzuki Swift
206
206+
Polo
Golf3
Punto
Corsa
Fiesta
YARIS
D
8 yıl
2010 Model ve Üstü Clio Sedan Kasa Alınır
Herkese hayırlı günler

acil olarak 2010 ve üstü clio sedan kasa arıyoruz. max bütçe 26.500-27.000
D
9 yıl
Qashqai İçin Seramik Koruma
Qashqai İçin Seramik Koruma nerede yaptırabilirim adam akıllı yapan bir yer tavsiyesi?
D
9 yıl
Garanti - Servis Yeri ?
Beyler bayanlar herkese güzel haftasonları

Elimde 2 adet biri 2013 yılında Gold'dan diğeri 2014 başında SATURN den alınma iPhone 5 var. Kutularının yannda garanti belgesi yok idi faturaları var ama.
Malum Saturn kapandı; Gold'un da sitesinde 1 yıldan eski cihazların servisini öğrenemiyorsunuz. Ne yapmam gerekiyor. Özellikle Saturn'un cihazlarına kim bakıyor? Üstelik saturn den aldığımın saturn kaskosu da vardı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.