K

Çavuş
25 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
362821 Gün Cezalı
356556 gün 14 s. 10 dk.
Gönderiler Hakkında
K
17 yıl
süper klib kopacaksınız
K
17 yıl
SEBZE SEVENLER GRUBU
bu forumda sebze sevenler varmı acaba, ağırlıklı olarak sebze ile beslenenler varmıdır,

ben bu guruptayım eti fazla sevmiyorum sadece engeleme olsun diye azda olsa yemeye çalışoıyorum etb igrenç
K
17 yıl
DIAMOND KLİMA TANITIMI
K
17 yıl
klimalarda iyi fiyatlar
daıkın 9000 btu 1800/12,peşin 1600
daıkın 12000 btu 2000/12,peşin 1800

mitsubishi elelktrik 9000 btu 1750/12
mitsubishi elektrik 12000 btu 2100/12,pazarlık payıda var

sharp 9000 btu 1644-100/12,peşin 1512-100
sharp 12000 1968/12

hitachi 10000 btu 1750/12
hitachi 14000 btu 1850/12,pazarlık payı var
K
17 yıl
URURU SARARA VE HAKKKINDAKİ HERŞEY
http://www.mevsimklima.com.tr/?page=alt_kategori&kat=43&alt_kat_id=146

BU SİTEDE YEPYENİ TEKNOLOJİ HAKKINDA ŞAŞIRTICI BİLGİLERE ULAŞAKSINIZ

İLKLERİN KLİMASI VE BU KONUNUN DEVİ DAIKINDAN
K
17 yıl
24 lük vestel klima !!!!!!!
24 lük vestek klima temiz 500 ytl acil
K
17 yıl
ZİBRO KLİMALAR İLE YAŞAMINIZI DEĞİŞTİRİN
Değişen iklim koşulları nedeniyle dünyamız sürekli ısınmaktadır. Özellikle uzun süren aşırı sıcaklık yaşam gücümüzü azaltır. Kendimizi yorgun ve halsiz hissetmemize neden olur. Geceleri ise uyku problemi ile karşı karşıya kalırız. Bu sorunun çözümü için klima en ideal cihazdır.

Daha Saglikli Yasam Ortami için
Zibro, en son teknoloji sayesinde size yüksek sogutma kapasitesine sahip klimalar sunar. Klima sogutma islemini yaparken bir yandan da, havadaki nemi ortadan kaldirir bu sayede sizin daha rahat bir ortamda yasaminizi saglar. Ideal ortam, ortalama 22ºC’lik bir sicaklik ve ortalama %50’lik bagil nem oranidir. Bu ortama Zibro’da ‘RAHAT YASAM ALANI’ diyoruz, yani vücut ve ruhun en iyi performans gösterdigi ortam. Evinizde sicaklik ve bagil nem orani bu seviyede olunca kendinizi daha rahat ve daha dinç hissediyorsunuz. Ayrica saglikli bir iç iklimi için havanin temiz olmasi da son derece önemlidir. Havanin temiz olmasi herkes için gereklidir ama özellikle nefes darligi, saman nezlesi veya alerjisi olan kisiler için çok daha fazla önemlidir. Bu nedenle Zibro Markali klimalarimizda, 3M™ ?ltresi, aktif karbon filtresi ile ekran filtresinden olusan benzersiz bir filtre paketi vardir.


Herkes için bir klima
Zibro, herkese klima sahibi olma imkanini sunuyor. Bunun için tasinabilir ve sabit klimalardan olusan yepyeni bir ürün yelpazesini olusturmustur. Zibro size iki yillik uluslar arasi garanti sunmaktadir.



ZİBRO DUVAR TİPİ SPLİT KLİMALAR İLE KALICI ÇÖZÜM


Rahat iklim yönetimi
Zibro klimalar sağladığı iklim yönetim sistemi ile evinizde kaliteli yaşam ortamı sağlar. Serinletme esnasında hava rutubetini alır ve içerideki havayı üç filtre aracılığıyla temizler.

1.
enzim aktif filtresi (mikroplara karşı)/healty-dust filtresi
2.
aktif karbon filtresi
3.
ekran filtresi



İnverter nedir?
Bilindiği üzere en büyük enerji harcamaları sık durma ve sık çalışmalarda meydana gelmektedir. Inverter teknolojisi klimanızın, mahallin soğutma veya ısıtma ihtiyacına göre kapasitesini kendisinin ayarlayabilmesidir. Bu sayede kompresör frekansını ayarlayarak durma ve kalkmalar minimize edilmiştir. Bunun sonucu olarak enerji tüketimi %35’ler oranında azaltılmış ve daha hassas sıcaklık kontrolü sağlanmıştır.

Inverter ile Geleneksel Klima Arasındaki Farklar
Zibro, geleneksel klimaların yanı sıra yeni DC Inverter’i de piyasaya sunuyor. Japonya’da üretilen bu klimalar, Inverter teknolojisine sahiptir. Yeni DC Inverter kliması, programlanmış oda sıcaklığının ayarına göre serinletmeyi ve ısıtmayı tamamen otomatik olarak ayarlıyor. ‘Kendini Yönlendiren bu klima, kompresörü yüksek bir hızla döndürüyor. Böylece oda çok hızlı bir şekilde serinlenir veya ısınır. İstenilen sıcaklığa ulaşıldığı zaman kompresör hızı, oda sıcaklığını sabitleştirmek için adım adım azaltılır. Sabit bir kompresör hızıyla çalışan klimalar, oda sıcaklığını ayarlamak için kompresörü açıp kapatmaları gerek. Bunun getirdiği sonuçlar da gürültünün daha fazla olması ve aynı zamanda enerji kaybı. Zibro’nun DC Inverter kompresör hızını gürültüsüz ve daha büyük bir etkinlikle ayarlıyor.


Rahat iklim yönetimi
Zibro’nun klimaları çok etkili serinlik veya sıcaklık sağlar. Serinletme esnasında hava rutubeti alınır ve içerideki hava üç filitre aracılığıyla temizlenir. 1.
enzim aktif filtresi (mikroplara karşı)/healty-dust filtresi
2.
aktif karbon filtresi
3.
ekran filtres


Klimanın Özellikleri
Sökülebilir, yıkanabilir ön pano Otomatik çalışma LCD ekranlı uzaktan kumanda Kendi kendine teşhis fonksiyonu Otomatik başlama fonksiyonu Küfe dayanıklı hava filtresi Hava temizleme filtresi Yüksek etkinlik: enerji seviye A En etkin çalışma DC Rotary kompresörü Aç/Kapat zamanlayıcısı Uyuma zamanlayıcısı Hızlı başlama fonksiyonu Sıcak başlama fonksiyonu Sirkülasyon ayarı Otomatik panju
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.