M

Onbaşı
17 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Ekran kapanıyor ve fanlar hızlanıyor
Zaman zaman klavye ve fareye bir süre dokunmayınca ekran kapanıyor. Sistem çalışmaya devam ediyor. Kasa üzerindeki fanların hepsi son hızda çalışıyor. Klavye ve mouse dokununca sistem tepki vermiyor. Reset atınca normale dönüyor.

Sistemim;
Microsoft Windows 8.1 Industry Pro
Intel Core i7 4790
Asus Z97-Pro Gamer
2x4 Kingston HyperX
Evga GTX 760

Ayrıca veritabanı güncel Kaspersky Anti-Virus 19.0.0.1088(f) kullanıyorum.

Sorun ne olabilir?
M
6 yıl
MP3 sağ sol dengesi
Arkadaşlar müzik dinlerken bazı mp3'lerde bazı enstrümanlar sağ kulaklıktan bazıları sol kulaklıktan çalıyor. Böyle olunca da kulaklığın birinden daha yüksek ses çıkıyor. Bazen de şarkıcının sesi ağırlıklı olarak bir kulaklıktan daha fazla diğerinden ise daha az çıkıyor. Sebebini bilmiyorum. Bunu düzeltebilmemin bir yolu var mı?
M
6 yıl
\"$\" Dolar İşareti Yapamıyorum.
Arkadaşlar Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullanıyorum. Alt gr + 4 = $ çıkması lazım ama bende ekranın tamamını zoom yapıyor. Kendi kendine büyüteç özelliği aktif oluyor sanırım ama çözemedim.
M
16 yıl
XP Güncellemelerinden Sonra Hata Oluşuyor.
Arkadaşlar Xp'yi güncelledikten sonra bazı web sayfaları açılmıyor. Saçma sapan karakterler çıkıyor. Hangi güncelleme sebep oluyor bulamadım.

http://imageupload.com/out.php/i68133_problem.JPG
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.