F

Yüzbaşı
24 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
14 yıl
MOVED: Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :)
F
14 yıl
Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :)
Arkadaşlar çoğu forum sayfasında merso w210 ile bmw e39 kıyaslamalarını okuyup bir w210 sevdalısı olmuştum.. ta ki önüme bu kadar temiz, 2.sahibinden, 99 model, henüz 139binde orjinal km'ye sahip 2 parça yerinde lokal boyaya sahip 5.28 önüme çıkana kadar :)
Özellik olarak koltuklar elektrikli fakat ısıtma ve masaj fonksiyonu yok.. Extra olarak antrasit tavan döşemesi var.. Sunroof var.. Elektrikli arka perde ve manuel yan perdeler var... Cromline var.. Geri kalanını klasik standartlardır heralde :)
Aldığımda biraz masraf ettim o da çoğu satılık araba var olan şeyler.. Lastikleri değiştirdim, Bujileri değiştirdim(50bin km gidiyor) ve doğal olarak balatalar :) (1500Lirayı geçmedi masrafım )

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
F
15 yıl
LCD Monitör Tercihi ve Yardım !!!
LG W1934S-BN 19" 5ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

PHILIPS 190CW9FB 19" 2ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

Arkadaşlar bu 2 LCD arasında gidip gelmekteyim... Sizce hangisini tercih etmeyelim.. LG olan bilgisayarcı arkadaşımın elinde varmış taktım şu an kullanıyorum.. gayet güzel gibi ama ufak bir problem var.. acaba bütün lcdlerde mi oluyor olay yoksa bu üründe mi bir şey var? Ekranın üstünde ve altında beyazımsı sis gibi olaylar var ama sadece tamamen siyah ekranda belli oluyor.. Fotoğrafını çektim ekliyorum.. Yarın akşama kadar yardımcı olursanız çok sevinirim.. Acileyet teşkil ediyor. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.. Verdiğim rahatsızlık için de kusra bakmayın..

< Resime gitmek için tıklayın >
F
15 yıl
Ekran Kartı Önerebilir misiniz ?
Gigabyte GA-945PS-3 Anakart
Core 2 Duo E4500 2.2 İşlemci
2GB Ram
Thermaltake 420 Watt Psu


yazdığım sisteme sahibim arkadaşlar... ve bu sistemde Palit 8600GTS DDR3 256MB ekran kartı kullanıyorum.. 200-250TL arası bu karttan daha iyi verim alacağım önerebileceğiniz ekran kartı var mı acaba :( baya ara verdim bu ekran kartı işlerine o yüzden yardımlarınızı bekliorum.. COD, Crysis, Pes tarzı oyunları rahatlıkla oynayabiliorum bu kartımla ama daha iyisi olabilir mi acaba.. ??
F
15 yıl
200TL ile 300TL Arası Alınabilcek Güzel Telefon
Arkadaşlar max 300 TL ye çıkabilceğim özellikleri fiyatına göre güzel bir telefon öneriniz var mı acaba ?
F
16 yıl
PHILIPS DVP 3142 DVD-DIV-X Almalı mıyım?
Öncelikle şimdiden teşekkürler... İşimi görcek derecede (şu an durum kısıtlı olduğundan) PIONEER 428XD 'de izlenmek üzere DVD Divx Vcd olarak işimi görür mü ? Altyazı problemi çıkar mı, altyazıyı açamama gibi ? Arkadaşlar altyazı işleme gibi başlıklar açmışlar onu dahi yapsak problem çıkar mı? 2 gün içinde en güzel cvpları bekliyorum çünkü hepsiburada.com da kampanya bitecek :(
F
16 yıl
Thermaltake M9 - Raidmax Sagitta2 Hangisini Seçmeliyim?
Arkadaşlar soğutma bakımından + hangisi ?
Malzeme bakımından + hangisi ?
Bütçemi az çok anlamışsınızdır :( 420W lık Thermaltake Psu'm vardır.. Psu yu dert etmeyin :)
F
16 yıl
Kasa Seçimi Hakkında Yardım Lütfen ?
Öncelikle şimdiden çok teşekkürler yazacaklarınız için... Feel Hurricane II almaya karar vermiştim ama burda yazılanlar beni Feel'den iyice soğuttu... Ses, işçilik ve malzeme bakımından baya kötü yorumlar yapılmış :( Benim için önemli olan şey sadece kasa içinin soğuk olması... Ekran kartım 52-50 Arasında geziniyor.. İşlemcim deseniz, kuzey köprüm HDD derken hepsi normalin üstünde... Acaba dedim benim sistemimde mi bi sorun var ama yokmuş :( Serin bir sabah ezanının öncesinde kasamı balkona çıkarttım ve ısı değerlerini takip etmeye başladım :( ekran kartım 40-42 arasında geziniyordu :( Konuları okudukça şu kasada karar kıldım :
THERMALTAKE SOPRANORS 101 (VG7400BWS) PENCERELİ ATX SİYAH KASA

Fakat benim şu an bütçeme(daha doğrusu taksit olarak ve 100 YTL üzeri kargo bedeli olmadığından) en uygunu vatan bilgisayar. (sakın reklam olarak algılamayın sadece HSBC 12 ay taksit bakımından) Orada da bu ürünün açıklamalarına baktım ve şok oldum... Sadece 1 adet fan gözükmekte açıklamalarda... Arkalı önlü olmak üzere iki fan yazmakta bütün sitelerde fakat anlayamadım nedenini :( Bilgisayarımda şu an sadece internet kullanıorum, oyun oynayınca ısı değerleri bildiğiniz üzere daha da artıor ve korkuorum :( En son sinirlendim ve yine de büyük bi olasılıkla FEEL alacağım gibi duruor...

Kısaca benim problemim yığınla para vermişken bi kasaya güzel görüntü ve iyi bir soğutma tek istediğim bu :( Yardımcı olursanız çok ama çok memnun olacağım...

Not = Ayrıca kendimin şu an kullandığım Thermaltake 420W PSU mu alacağım kasaya takacağım bu yüzden PSU yu sorun etmeyin :)

Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB
Kingston 1+1 (2)GB 667 Ram
160 + 80 GB Samsung HDD
Palit 8600GTS 256MB DDR3 Ekran Kartı

Geri kalanını yazmaya gerek yok sanırsam :( Tekrardan çok Teşekkürler.... Saolun...
F
16 yıl
kuzey köprüsü fazla ısınıyor
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar kırmızı kutunun içersine aldığım bölge aşırı ısınıyor... Fakat bilgisayarımda şu an çalışmasında hiç bir aksama yok ama bu ısınma beni gelecek için korkutuor... Sanırsam kuzey köprüsü oluyormuş bu bölge... Bu ısınma bi zarar çıkartır mı :S Ne yapmam gerekiyorsa yazın arkadaşlar fakat lütfen pahalı bi yöntem olmasın alalı bilgisayardan bi türlü verim alamadım :(

Anakart = Gigabyte GA 945P-S3 Rev 3.3
İşlemci = Core 2 Duo 2.2 E4500 2MB
Ram = Kingston 1 GB 667MHZ + Kingston 1 GB 667MHZ
Hdd = 320 GB Samsung 7200
Ekran Kartı = Palit 8600 GT Super 256MB DDR3
LG 20x DVD RW
Thermaltake 420W Psu
Frisby Case6901-Sb Kasa
F
16 yıl
OC FAILED hatası
Arkadaşlar bilgisayar açılırken bu hatayı verior... OC FAILED please setup bilmem ne falan... f1 e basınca pc açılıyor fakat bu durum beni uyuz ediyor... bunun bi çözümü var mı ? gigabyte 945p-s3 anakartımın modeli...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.