S

Yarbay
16 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
77 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
13 yıl
Xetec DM-7372 Modeli Hk.
Arkadaşlar merhaba. Xetec'in DM-7372 modelini almayı düşünüyorum. Bu cihaz ile ilgili internette pek bilgi bulamadım. Kullanan var mı ? Xetec anfi konusunda başarılı ancak Ana ünite olarak iyi midir bilemiyorum. Fikri olan paylaşırsa memnun olurum.
S
15 yıl
.:: Mazda 3 Genel Başlık ::.
Bu forumda hiç mi Mazda 3 kullanıcısı yok yahu..

Haydi Mazda 3 sahipleri buyrun buradan devam edin..

< Resime gitmek için tıklayın >
S
15 yıl
.:::Mazda Almayı Düşünenler:::.
Öncelikle konu uygun görülmez ise silinebilir. Forumdaki üye arkadaşlara yardımım olabileceğini düşündüğüm için bu başlığı açmak istedim.

İstanbulda Yetkili Mazda Bayisinde satış danışmanıyım.Sıfır Mazda almayı düşünen tüm arkadaşlara yardımcı olmak isterim..Öğrenmek istediğiniz herşeyi burada sorabilir cevabını alabilirsiniz.

Saygılarımla
S
15 yıl
.:: Nokia E-Mail Uygulaması ::.
Nokia'nın Blackberry'e rakip olabilmek amacı ile geliştirdiği ve bir nevî pushmail desteği veren Nokia E-Mail uygulamasını kullanıyor musunuz ? Düşünceleriniz izlenimleriniz nelerdir ? Blackberry'deki kadar başarılı olabilecek bir uygulama olur mu ?

Nokia E-Mail web sitesi için tıklayın
S
15 yıl
.:: Sistem İzleyici Programlar ::.
Everest , CPU-Z , PC Wizard v.s v.s. Bir sürü program denedim. Hepsini aynı anda aynı şartlarda çalıştırdım. Verdikleri değerler birbirinden çok farklı. Everest CPU Voltajına 0,96v derken CPU-Z 1.05v diyor , PC Wizard 1.28v gösteriyor. CPU kullanımına bakıyorum Everest 1800 Mhz , CPU-Z 1200 Mhz , PC Wizard 800 Mhz diyor. Her kriterde garip garip farklı farklı değerler..Sadece sıcaklık ölçümünde hepsi aynı değeri veriyor...Bunlardan hangisi adam gibi ölçüyor. Hangisinden okuduğumuz değerlere inanıcaz. Yorumlarınızı ve kullandığınız programlarla ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.

Screenshot koyarak konuyu örneklendireyim hemen ; Soldaki ölçüm değerleri EVEREST - Sağdaki değerler ise PC Wizard 2008 programına aittir.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
15 yıl
.:: Nokia\u0027dan yeni model E75 ::.
Özellikleri ile ilgili bilgiye maalesef ulaşamadım. Sadece fotoğrafları mevcut . Ama bulabilirsem eklerim.

Nokia E75

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Kayar kapaklı ve qwerty klavyeli bir model olacağı sanılıyor . E72 isimli ve qwerty klavyesi olmayan bir modelin çıkacağı da söylentiler arasında.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
S
16 yıl
Toshiba XF - Samsung 6 Serisi Hakkında Görüşleriniz
Arkadaşlar konu uygun oldumu bilemiyorum. Eğer uygun değilse yöneticiler silebilir. Sadece aşağıya yazacağım 2 model ile ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.Farklı model önerisinde bulunmazsanız sevinirim.

Ebat 40'' olacak şekilde Toshiba XF ve Samsung 6 serisi

Hangisi hangi sebepten dolayı tercihiniz olurdu ?

Kıyaslama olarak düşünmeyip sadece görüşlerinizi paylaşmanızı rica edeceğim.


Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir.
Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim.
Bilgi için TIKLAYIN
S
16 yıl
Next Super Plus\u0027a uydu ekleme
Arkadaşlar ,

Next Super Plus uydu alıcısı kullanıyorum. Turksat 2A ve Turksat 3A uydularını eklemek istiyorum. Menuyu o kadar kurcaladım ama bir türlü nasıl ekleyeceğimi bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz ?
S
16 yıl
Uydu - Kablo Tv - Kablo İnternet Karmaşası
Arkadaşlar merhaba. Apartmanımızda merkezi sistem uydu hattı mevcut ve aynı hat üzerinden Kablo TV yayını da alınabiliyor...Kısaca tek kablo üzerinden hem uydu hem Kablo TV yayını geliyor ve bir splitter aracılığı ile frekanslar birbirinden ayrılarak ilgili cihazlara yönleniyor...Yani uydu yayını Uydu alıcısına kablo tv yayını da TV'ye ..

Şimdi eve Kablo İnternet bağlanacak ve veri aktarımı yine kablo tv ile uydu yayınının geçtiği o tek kablo üzerinden gelecek..Muhtemelen kablo internet içinde başka bir splitter kullanmam gerekli..

Öğrenmek istediğim şey şu ;

Kablo İnternet için gerekli olan splitter'i - Kablo TV ve Uydu yayınıı ayıran splitterdan önce takmayı düşünüyorum.Bu splitter kablo tv ve kablo internet frekanslarını ayıracağı için uydu yayınına ait frekansı bloke eder mi etmez mi ? Splitter'i , kablo tv ve uydu yayınını ayıran splitter'in kablo tv'ye ait çıkışına takarsam zaten bir sorun kalmıyor.
S
17 yıl
Power FM Uydu Yayını Hk.
Arkadaşlar , Forumda biraz araştırdım ancak bulmadığım için bu konuyu açtım..Uydudan Power FM dinlemek istiyorum ancak bildiğim kadarı ile Digiturk Platformunda yayını var ve Digiturk Platformu haricinde de şifreli yayın yapıyor... Power Fm'i uydudan dinlemenin bir yolu yordamı yok mu ? Yardımcı olabilirseniz veya bilgi alabileceğim bir link verebilirseniz sevinirim..Şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.