H

Teğmen
15 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
15 yıl
Lcd ekrana görüntü gelmiyor!
Lcd ekrana görüntü gelmiyor daha doğrusu bazen belli belirsiz geliyor ama genelde ilşk açıldığında tamamen yukardan aşağıya çizgiler beliriyor 4-5 saniye içinde çizgiler kayboluyor fener misali bembeyaz ışık geliyor. 3 farklı bilgisayarda denedim sonuç aynı. Kabloyla uğraştım evirdim çevirdim ama sonuç değişmedi.
Sizce ne olabilir?
Ankarada tamir edebilecek uygun bir yer varmı?
Ya da bu haliyle satsam ne kadar eder?
H
16 yıl
XBOX (XBOX360DEĞİL!) ile ilgili block, vcd/divx soruları?
Oyunlara biraz yabancı biriyim, biraz araştırdım ama bulamadım. Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Sorular:

1-Xbox aldım bir arkadaştan, hdd özelliklerine bakıyorum 50000 block diyor. Bu kaç mb/gb karşılığı?

2-Hdd değiştirilebilirmi? Kaç GB desteği vardır? Değiştirilirse direk tanırmı?

3-Sadece dvd film ve müzik cdsi çalıştırıyor, program veya başka birşey yardımıyla vcd/divx film izleme veya mp3 dinleme gibi bir özellik olabiliyormu?
H
18 yıl
ofis xp yükleyemiyorum!!!
ofis yüklerken yüklemenin yarısında yüklemeyi geri alıyor. yüklediğim programla ilgili problem yada eksiklik yok, başka bilgisayarlara yükleyebiliyorum. formattan önce bu bilgisayarada yüklemiştim. resimdeki yere kadar geliyor donra yükleme geri alınıyor diyor? fikri olan varmı acaba?

< Resime gitmek için tıklayın >
H
18 yıl
RAMLERDE HANGİSİNE GÜVENECEĞİM?
sistemde 2 tane 256 mb lık ram var ancak, cpuz ve everestte ramin biri 512 (toplamda 768)mb görünüyor, denetim masası sistemden bakıncada toplam 512 sizce hangisi doğru gösteriyor.
H
18 yıl
laptop hırsızları için önleminizi alın
linkteki haberde, programlar ve çalışma şekli konusunda bilgi verilmiş bilginize....

http://www.yenisafak.com.tr/bilisim.html
H
18 yıl
ms-dosta batch dosya parametreleri neler?
ms-dosta batch dosya yapıp kurmak istediğim dosyaları tek seferde kurmak istiyorum. Ancak bazı programlarda sorulan "sözleşmeyi kabul ediyorum", "next", finis gibi seçenekleri parametreleri bilmediğim ben yapmak durumunda kalıyorum. bu parametreler nelerder? nasıl öğrenirim. Mesela media player 10 yada adobe reader programını yüklemek istiyorum, yüklemeyi başlatıyor ama next, finish ben seçiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
H
19 yıl
SonyEricsson D750İ kaç para
bir arkadaşım almanyadan SonyEricsson D750İ getirmiş, kutusunda sıfır. kulaklık, şarj aleti, data kablosu, 64 mb kart, cd ve kitapçıkları var. biraz araştırdım ama fiyat konusunda bişey bulamadım. piyasasını bilen varsa ve söylerse memnun olurum.
H
19 yıl
word de standart çubuğu neden görünmez?
m. wordde standart çubuğu (görünüm/araç çubukları/standart) kısmında tik atılı olmasına rağmen menüde görünmüyor. ofisi kaldırıp tekrar kurdum ama problem düzelmedi. standart çubuğu nasıl tekrar getirebilirim?
H
19 yıl
nokia 9110 ve siemens cx65
arkadaşlar nokia 9110 ve siemens cx65 temiz 2. el fiyatları hakkında bilgisi olan varsa mesaj atsın.
teşekkürler...
H
19 yıl
program şifreleri nerede
benim merak ettiğim windowsta program şifreleri nerede tutuluyor? mesela oyunyükledim şifresini görmek istesem nerede bulurum? sistem xp pro.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.