L

Yüzbaşı
14 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
5 yıl
45000 hb otomatik araç tavsiyesi
Selamlar,


45000 civarı bütçem var, otomatik HB araç bakıyorum. Jazz, Aveo, Swift gibi modelleri düşünüyorum.

Önerebileceğiniz bir araç var mıdır ?

Teşekkürler
L
8 yıl
opel corsa mı suzuki swift mi (otomatik)
selam arkadaşlar,

bütçem 30 bin tl, otomatik, hatchback bir araç almayı düşünüyorum.

bütçeme göre en uygun araçların swift ve corsa olduğunu gördü.

sizce hangisini tercih etmeliyim ? bu ikisi dışında 30bin tlye kadar başka bir araç tavsiyeniz varsa onları da değerlendirebilirim

Teşekkürler
L
10 yıl
Linkteki telefona bilen arkadaşlar yorum yapabilir mi acaba ?
merhaba arkadaşlar


aşağıdaki linkteki telefon bana 420 liraya geliyor. internette bu isimle araştırdığımda bilgi çıkmadı. telefonun orjinal adını bilen var mı ? bu fiyata bu telefon alınır mı ?

teşekkürler

http://www.sharafdg.com/Products/Sharaf-DG-Phones-Mobiles-Smart-Phones/HISENSE/Hisense-Pure-1-Eco-U980-Dual-Sim-Smartphone-Black/pid-234660.aspx
L
12 yıl
kulakiçi kulaklık kulağımda durmuyor tavsiylerinize açığım
merhaba arkadaşlar,

artık ben de adam akıllı bir kulakiçi kulaklık kullanmak istiyorum. fakat bu zamana kadar denediğim kulaklıklar özellikle sol kulağımda durmuyorlar. bunun bi yolu yöntemi var mıdır ?

galiba kulağın şeklini alan kulaklık başlıklıkları vardı onları nereden bulabilirim ve bu şeylerin adı nedir ?


cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
L
12 yıl
wildfire s hboot güncelleme yardım
selam beyler. wildfire s imde 2.3.5 yüklü 2.14.468.1 .. hbootum ise 0.9. malum s-off yapmak için hbootumu güncellemem gerekiyor ama ne kadar rom, yontem denediysem bu rom sizinkinden eski, uygun değil vs uyarılar alıyorum şu iş nasıl çözülür biri bi yardım ederse çok sevinirim.
L
12 yıl
picler ve RF seri haberleşme
selamlar. 16f628a pic ile çalışan bir robotumuz var. bunun loglarını RF ile anlık olarak bilgisayara atmak istiyoruz. nası yapabileceğim konusunda hiçbir fikrim yok (: yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler.
L
12 yıl
[yardım]jailbreakli 4s menüden sıfırlamaya bastım dondu
merhabalar absinthe ile jb yaptığım cihazın bugün menüsünden sıfırlamaya bastım. ekranda işlem görseli dönüyor ama bişey olduğu yok. cihazı nasıl kurtarabilirim ? teşekkürler.
L
12 yıl
amerikadan 700 liraya kadar telefon öneresi yaparsanız sevinirim
arkadaşım amerikadan telefon getirecek. 700 lira bütçem var. iş amerika olunca kafam çok karıştı malum yeni modeller falan. androidli bir cihaz alıcam. önerileriniz ne olur acaba ? (link de atarsanız sevinirim) teşekkürler.
L
12 yıl
2.el max 600 ayrıca galaxy s vs dell streak
selam arkadaşlar .herşeyden önce yeni teknoloji olması benim için önemli(işlemci falan güncel olmalı) şu an gözüme çarpan modeller galaxy s ile streak. bu aralar zilyon tane htc modeli çıkmış hiçbirini takip edemedim. önerilerinizi bekliyorum
L
14 yıl
1vınn 2 pc adhoc bağlantı hatası win7 yardım lütfen!!!
selam arkadaşlar 2 tane netbook var ve bi adet vınn var. adhoc bağlantı yaptım ip sabitledim falan vınn takılı olmayan bilgisayar adhocta problemsiz hatta internet connection diyor google a fln ping atıyor fakat sayfa açamıyorum...sebebi nedir acaba ?? teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.