K

Yarbay
11 Nisan 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
6 yıl
Intel® Core™ i7-5600U işlemci HP dizüstünde 4k 60 Hz çıkış display porttan veriyor mu?
Herkese merhaba ...
K
8 yıl
4K çözünürlük veren giriş sınıfı en hesaplı ekran kartı bilen var mı?
Merhaba. Forumda ve mağazalarda aradım ancak bulamadım. Sadece masaüstü uygulamaları için kullanacağım giriş sınıfı 4K çözünürlük veren ve diplay portu olan ekran kartı bilen var mı? Teşekkür ederim.
K
8 yıl
Office,internet gibi işler için 4K\u0027da 30 Hz yeterli mi?
Bir TV almak üzereyim 4K çözünürlükte ancak HDMI versiyonu 1.4 olduğu için HDMI ile 30 Hz görüntü veriyor. Display port ile 60 Hz veriyor. Kullanan arkadaşlar varsa 30 Hz görüntü office internet gibi masaüstü işlerinde yeterli midir? Rahatsız ediyor mu?
K
13 yıl
Laptopda çalışmayan tuşlara masıl çözüm bulunur?
Herkese merhaba. Nokta tuşu çalışmayan bir laptopum var. Key tweak programı ile başka bir tuşa "." yazma görevi atamaya çalıştım. Ancak tuşa basınca "ç" harfi yazıyor. Çünkü standart İngilizce ayarlayınca "ç" ye basılınca "." çıkıyor. Başka bir yazlım var mıdır? Bu sorunu nasıl çözerim. Klavyeyi değiştirmek istemiyorum bir tuş yüzünden. Teşekkür ederim herkese.
K
15 yıl
Şarkıların sözlerinide okutan bir mp3 oynatıcı yazılımı
Böyle bir yazılım var mıdır? Teşekkürler.
K
15 yıl
TravelMate 2420 ekran parlaklığı programdan ayarlama
Dizüstünün klavyesi bozulduğu için harici klavye alıp USB den bağladım. Ancak ekran parlaklığını kendi klavyesinden yapıyordum bozumadan önce. Şimdi de ekran parlaklığını hangi programı kullanarak ayarlayabilirim? Teşekkürler.
K
16 yıl
64 bit Vista Bioshock kuramıyorum
Kurulum tamamlanıyor ancak en sonunda "your system could not be modified" ve "patch could not downloaded" diyor. Bilgisi olan var mı? teşekkürler.
K
16 yıl
Win XP formata rağmen açılışta Home ve Pro seçenekleri çıkıyor
Daha önceden XP Home kurulu bir dizüstü bilgisayara yeniden disk bölümlendirme ve format atıp XP pro kurdum ancak açılışta Win XP Home ve Pro seçenekleri geliyor. XP Home seçeneğini nasıl kaldırabilirim?
K
16 yıl
Crossfire\u0027da hız aşırtma nasıl yapılır?
Ekran kartlarının hızlarını ayrı ayrımı arttırmalıyız, yoksa rivatuner gibi programlarla hız arttırımı yapılınca ikisinin hızıda aynı şekilde mi artıyor? Teşekkürler.
K
16 yıl
IP telefon tavsiyesi lütfen
Arkadşlar bu ürünün hangi donanım türüne girdiğinden emin olamadım o nedenle konuyu buraya açtım. Bu telefonlardan alacağım kullanan bilen var mıdır? Kablolu kablosuz hangisi iyidir? hangi model iyidir? teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.