B

Binbaşı
13 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
13 yıl
itunes hakkında
yıllardır itunes kullansam da windows'ta pek hızlı çalışan bir program olmadığından bu kullanımım sadece ipod, iphone gibi cihazları senkronize etmek içindi. mac'e geçtikten sonra kullanmamak ayıp olurdu tabi ki, sorum da burada, şarkıları itunes kütüphanesine attıktan sonra şarkıları eklediğim klasörü silebilir miyim? şuan vızır vızır doluyor kütüphane, ve bir yerlere kaydediyor bunu çünkü hdd'de sürekli bir azalma söz konusu, o zaman şarkıları eklediğim klasörü silmemde bir sakınca yok sanırım?

edit: 1000. mesajım olmuş
B
13 yıl
mbp 15\u0027\u0027 çözünürlük
bu haftasonu 2011 mbp 15'' 2.2ghz i7 olan modelden alacağım, merak ettiğim aletin 1680X1050 ve 1440X900 çözünürlüklü olanlarını yan yana koyup bakan var mı? youtube'a falan baktım baya bulamadım. yurt dışında 100$ fark ediyormuş, kanyon apple store'da bana o 100 dolar burada 300-400 lirayı bulur, 4 ile 6 hafta da beklersin dedi. buna değer mi öğrenmem lazım, dediğim gibi iki ekranı da görmüş olanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
B
13 yıl
6 adımda iOS 5 güncellemesi //!!developer olmak gerekmiyor!!//
http://gizmodo.com/5809621/how-to-upgrade-to-ios-5-today-without-any-developer-account

Mert Erdir isimli bir Türk çözümü bulmuş, ben de sizlerle paylaşayım dedim.

1. Download the iOS 5 IPSW file from the web (it's easy and readily available. Just Google it and torrent it down).
2. Update your iPhone using iTunes. To do this, connect your iPhone to your computer, click on the Check for Update button with the Option (Mac) or Shift (PC) key pressed. Select the iOS 5 IPSW file from the place you downloaded it to.
3. Wait until it upgrades. A new activation screen will appear.

Activate iOS 5
1. Triple click the home button. This will activate the Voice Over.
2. Triple click the home button and Emergency Call will appear.
3. Click on Emergency Call and, while it's switching, swipe with your three fingers down.
4. The Notification Center will appear!
5. Click on the Weather widget. The Weather app will load.
6. Click on the home button to exit to the iPhone's springboard.


--------istek olur diye aşağıda Türkçe'ye çevirdim; ama işlemi yapmadan video'yu da izlemek faydanıza olacaktır.--------

1. İlk başta iOS 5 dosyasını netten bulup indiriyoruz.
2. iPhone'u bilgisayara bağlayarak Shift+Check for Update diyoruz, sonrasında indirdiğimiz iOS 5 dosyasını bulup seçiyoruz.
3. Güncelleme bitene kadar bekliyoruz, yeni bir pencere açılıyor.

iOS 5 Aktivasyonu
1. Home tuşuna 3 kez tıklıyoruz, Voice Over açılmış oluyor.
2. Tekrardan Home tuşuna 3 kez tıklıyoruz, acil arama ekranı açılıyor.
3. Acil aramaya tıklıyoruz, tam bu sırada 3 parmağımızı yukarıdan aşağıya doğru kaydırıyoruz.
4. Notification Center'a hoşgeldiniz!
5. Hava durumu widget'ına tıklıyoruz, açılıyor.
6. Son kez Home tuşuna tıklıyoruz, ve işte karşınızda iOS 5!
B
13 yıl
iphone dan fotoğraf aktarma sorunu
merhabalar, az önce başlayan sorunla birlikte bilgisayarım bölümünde harici bir disk gibi iphone'u artık göremiyorum. nedeni ile ilgili fikri olan var mı? veya fotoğrafları başka ne türlü bilgisayara aktarabilirim?
B
14 yıl
iphone 4 yeni parti perşembe geliyormuş (turkcell)
5 gündür düzenli olarak ziyaret ettiğim tim'lerden aldığım son bilgi bu yönde. doğrulamak için 3 ayrı yerle konuştum, dün gelmesi gereken mallar gecikmiş ve perşembeye ertelenmiş. ayrıca tahmini olarak 20 adet iphone bekliyorlarmış, bunların da olsa olsa 3-4 tanesi 32 gb olur dediler. eğer hala alamadıysanız tavsiyem yarın erken saatlerde bir tim'i ziyaret etmeniz.

dipnot: eğer bütün çalışanların verdiği bilgi yanlış çıkar da yeni parti yarın gelmezse sakın gelip 'hani nerede, o kadar da işten izin alıp gitmiştim?' demeyin bana. bana söylenen bu, sadece bunu belirtiyorum.
B
18 yıl
İtalyanca Çevirisi
Passo 1

Installiamo DIEGO 3.06, così com'è se non parte bisogna installare il pakketto nokia_dongle_crack, riprovate ad eseguirlo e vedrete ke partirà.

Passo 2

Riavvia

Passo 3

installiamo il phoenix 2004, ma ci accorgeremo che durante l'installazione ci dirà che manca la dongle, a questo punto apriamo nuovamente nokia_Dongle_crack

Passo 4 (da eseguirsi in maniera velocissima finchè non ci riuscite)

clikkiamo su riprova e reinstalliamo in nokia_dongle crack

Passo 5

riavvia

Passo 6
Avviamo e lasciamo aperto phoenix 2004 ridotto ad icona e iniziamo installazzione dell phoenix 2005.ora se andate su help about phoenix vedete che è stato aggiornato bene chiudetelo.Copiamo ora la cartella "Phoenix" che si trova in C:\Programmi\Nokia\ interamente sul desktop.

Passo 7

Riavvia

Passo 8
Ora dopo aver riavviato vi dira deslock key not found non preoccupatevi date ok,ora andiamo in C:\Programmi\Nokia\ e cancelliamo la cartella intera "Phoenix"

Passo 9
Ora copiamo la cartella "Phoenix" dal desktop in
C:\Programmi\Nokia\

Passo 10

installare il data pack dei telefoni che interessano (ex RM-36 x il 6680 ecc)

Passo 11

Eseguire il phoenix

Passo 12

andate al menu file--> manage connections, e create manualmente una connessione usb

Passo 13

Collegare il Telefono ACCESO al cavo usb senza mmc e senza sim

Passo 14

chiudere phoenix e riaprirlo

Passo 15

sempre con il tel collegato, andare su SW UPgrade e aspettare ke faccia il rilevamento (se non fa il rilevamento,da menu file fate "open product" e selezionate il modello che vi interessa)

Passo 16

Nel menu a tendina "Operating mode", mettete su NORMAL e andate su FLASHING>SW UPDATE
vedrete nell'angolino in alto a sinistra il codice del vostro prodotto (es RM-36 x il 6680 ecc); andare al menu a tendina code e selezionate il prodotto

Passo 17

Buona fleshata



İlk olarak babelfish.altavista.com'a çeviriyi yaptırmayı denedim; ancak harflerin hatalı yazılmışlığındanmıdır nedir çeviri birkaç kelimeyle sınırlı kaldı.. Telefona yazılım yükleyebilmek için bu talimatları öğrenmem gerekiyor ve bunun için yeterli ispanyolcam da yok haliye. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim..


EDIT: Yazı ispanyolca sanmıştım, herkesten özür diliyorum.
B
18 yıl
Wireless Modem Problemi
Merhaba. Evdeki diğer bilgisayarı da internete bağlamak amaçlı AirTies RT-210 ADSL2 Wireless modem aldık geçen gün.. İnternete bağlanmada da sorun yaşamadık, her şey iyi güzel halledilmişti. Bilgisayarım gece gündüz açık kalan bir bilgisayar, malum 256 sınırsız kullanıcısıyız, bu yüzden ben bilgisayarın başında değilken internetten kopma gibi bir sorunun yaşanmaması gerekiyor; ama bu modemle internet günde 2 kez falan kopuyor ve şansa hep ben bilgisayar başında değilken oluyor bu olay.. Alet resetlenince sorun ortadan kalkıyor ama malum her zaman bilgisayarın başında olamıyorum.. Bu kopma sorunu halledilebilirse nasıl çözülür?
B
18 yıl
12 Temmuz Guns N\u0027Roses Türkiye Konseri
http://www.ticketturk.com/

Duyduğuma göre bunlar Almanya'da bir konser vereceklermiş ama iptal olmuş bunun sonucunda 10 Temmuz Yunanistan, 12 Temmuz Türkiye konserlerini eklemişler turnelerine. Avrupa konseri kapsamındaki Helsinki biletleri 8 dakikada tükenmiştir. 12 Temmuzu 4 gözle bekliyoruz
B
18 yıl
Rock\u0027n Coke 2006 çıkacak gruplar belli oldu..
Bugün saat 17:00 saatinde Kabataş'ta yapılan tekne partisiyle basına resmi açıklama yapılmıştır. Headlinerlık pozisyonuna ülkemize daha önce 2şer defa gelen Muse ve Placebo oturmuştur. Yabancı gruplar: Muse, Placebo, Gogol Bordello, Editors, Reamonn, Mercury Rev, Danny Howells, Tiga Hyper Live&dj Set, The Glimmers Demi, Headman. Yerli gruplar: Şebnem Ferah, Duman, Vega, Ogün Şanlısoy, Hayko Cepkin, Yüksek Sadakat, Tangun, Direc-t, Mabbas&style-iist, Aydilge... Siteleri henüz update edilmemiştir. Bu seneyi sadece 2 grupla adeta bedavaya getiren şanlı RocknCoke'a buradan sevgilerimizi iletiyor, aldığımız o biletleri bize çatır çutur kakaladıkları için onları kutluyoruz!..
B
18 yıl
Rock\u0027n Coke 2006
< Resime gitmek için tıklayın >

Gelecek gruplar bugün ya da 22 Haziran'da kesin olarak belli olacak. Şimdilik kesin gibi görünen isimler: Placebo, HIM, Muse, Editors, Plump Djs, The Kills, Tiga, Goldfrapp. İndirimli (80 ytl olan) kombine kamp biletlerinin 16 Haziran'da satışlarının biteceği de kesin gibi gözüken bilgiler arasında. Bu yıl 4. kez yapılacak olan festival 1, 2 ve 3 Eylül'de izleyicileriyle buluşacak.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.