C

Yarbay
04 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
129 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
Karşı tarafın sigortası yokmuş, eksper teslim etmiyor
Arkadaşlar merhaba, kız arkadaşım maddi hasarlı kaza yapmış, karşı taraf alkollü olmasına rağmen arkadaşımı korkutmuşlar oldu bittiye getirip yalan yanlış tutanak tutmuşlar. Servis arabamı tamir etmesine rağmen karşı tarafın sigortası olmadığı için eksper işlem yapmamış ve arabayı serviste bekletiyorlar.
Kasko ve trafik sigortasını arabamı bu şekilde bekletmeye hakkı var mı? Eğer ben bu şekilde mağdur olacaksam neden kasko yaptırıyoruz? Kasko şirketi gitsin uğraşsın dosyayı nasıl kapatıyorsa kapatsın yanlış mı düşünüuorum?

Teşekkürler.
C
7 yıl
Clio 1.2 EDC vs Fiesta Powershift vs i20 Tam Otomatik
Merhabalar ;

Yaza doğru ikinci el araç almayı düşünüyorum. Fiyat aralığım 45000 en fazla 50000. İlk aracım olacağı için çok bir beklentim yok aslında konfordur sestir gibi ayrıntılara takılmam. Sadece şanzımanı üzmesin yeter.
Konu şanzıman olunca tam otomatiklerin sorun çıkarma oranı çok azalıyor ama onlarda da performans ve yüksek yakıt tüketimi var. Yılda en fazla 10.000 km yaparım hatta sadece hafta sonları kullanırım büyük ihtimalle. Böyle olunca da dizel gerekliliği ortadan kalkıyor.

-Gönlümden geçen Elite pan i20 ancak yaza doğru piyasanın hareketlenmesiyle birlikte bütçeyi aşabilir. Ayrıca 10 litre civarı tüketimden bahsediliyor.Tam otomatik olmasından dolayı şanzıman üzmez diyorlar.

-Ondan sonra Kırmızı Clio Icon gönlümden geçiyor. Onda da malzeme kalitesizliğinden şikayet ediliyor. Ayrıca EDC'nin de tam otomatik kadar olmasa da güzel şanzıman olduğunu okuyorum.

-Fiesta Powershift'te çok üzmez diyorlar ama ön konsolda ekran olmaması son sıraya itiyor.

Ya da tam otomatik olmasından dolayı eski kasa i20 (2012-2013 arası) hem bütçeye uygunluğu hem de ilk araba olmasından dolayı hasar kaybı çok fazla olmaz diye listemde var. Onun da ön konsolu çok çirkin.



Aslında tam bir şanzıman savaşı var aklımda. Bu durumda siz hangi şanzımanı önerirsiniz? Teşekkürler.
C
8 yıl
Ekran mi kirildi yoksa kandiriyolar mi
2 ay once ekrani degistirmistim ondan sonra ekran tam oturmadi en sonunda da boyle serit olustu. Ben ekran tam oturmadigi icin icinde kablolarda sikinti oldgunu dusunuyorum ama telefoncu kirik ekran diyor. Sizce ekran mi kirilmis tesekkurler
< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
Cevap: Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu
güncellemeden sonra tocuhpad çalışmaması bende de oluyor. ayrıca alt gr tuşuda çalışmıyor.

alt gr yerine ctrl alt a aynı anda basarsanız altgr işlevini görür



fan temizliğini ne kadar aralıkla yaptırıyorsunuz? ben en son geçen yaz yaptırmıştım. youtube'dan videolara baktım ama çok fazla parça
C
10 yıl
G2 Ekran Kırıld
Sağ alt köşeden yaklaşık yarım metre mesafeden betona düştü. sağ alt köşeden darbe aldı. lg yazısının o kısım tuz buz oldu. dokunmatik çalışmıyor arka power tuşu çalışıyor. Telefonu arayınca da çalışıyor. Orjinal serviste yaptırınca sizce eskisi gibi olur mu? Orjinal serviste ne kadar fiyat çıkar? Ayrıca Ankara'da yaptırabileceğim yetkili servis var mı ?
C
10 yıl
Hoslandigim kiz duygusuzsun diyor
Sen mutlu olursan ben de mutlu olurum diyorum iyi guldum yaaa diyor

Niye ben duygusuzmuyum diyorum oyleysen demek ki diyor

Napcagimi sasirdim
C
10 yıl
32\u0027\u0027 Televizyon tavsiyesi
Merhaba; oturma odası için 32' televizyon araştırıyorum. Samsung ya da LG düşünüyorum. Oyun için kullanılmayacak sadece film - dizi izlemek için kullanılacak.
3D özellikli olsa iyi olur sonuçta bir kere alınıyor 3d film izleyebilirim.

bütcem ise 1000 lira. birkaç siteye baktım ama 3D özellikli bulamadım. 1100-1200 bandında olup bir süre de indirime girmesini bekleyebilirim.

Tavsiyeler için teşekkürler
C
10 yıl
hoslandigim kizi sinemaya davet etcem
13 kisi cagir derse yarin icin sinemaya davet etcem
C
10 yıl
hoslandigim kiz gece 3 te mesaj atti
Acik acik yazdigim kiz gece 3 te geyikle karisik insan arkadasinin sinavi nasil gecti diye sorar diye mesaj atmis. Demek ki gece beni dusundu
C
10 yıl
bi site vardi sevgilisiyle olan mesajlarini yorumluyordu
Ergenler mesajlasmalarini yollayip seviyor sevmiyor diye oylama yapiyorlardi. Siteyi bilen var mi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.