S

Teğmen
03 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Ethereum ve Solidity
Merhaba,

Başlık için uygun yer burası mı emin olamadım ama foruma bakındıktan sonra en makul yer burası gibi geldi.

Ethereum üzerinde solidity ile yazılım geliştiren var mı? Malum yakın zamanda Ethereum'un ikinci versiyonu gelecek. Biraz muhabbet edelim, üzerinde konuşalım.
S
9 yıl
Bu köpek hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar. Fotoğraflarını eklediğim köpeğin cinsi hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba? Ayrıca sizce kaç aylıktır? Pazartesi veterinere götüreceğim ama buradan da bilgisi olanlardan bilgi almak istedim. Evde beslemeye uygun mudur?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
2 kişi oynayabileceğimiz ilerlemeli oyun önerisi
Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşımla uzun bir süredir Lol oynuyorduk. Gerek loldek oyuncu kitlesinin verdiği rahatsızlık gerekse oyundan sıkılmamız sebebiyle yeni bir oyun arıyoruz. Aradığımız oyun özetle serious sam, left 4 dead gibi oyunlar. 2 bilgisayardan ilerlemeli oynamak istiyoruz. Call of duty'nin herhangi bir versiyonunun böyle bir özelliği var mı ? Veya başka tavsiye edeceğiniz görev temalı bir oyun var mı ?

Teşekkürler.
S
10 yıl
YT\u0027den para kazanmak isteyenler için yaptığım websitemi yayınlıyorum


Merhaba Arkadaşlar,

Youtube ile baya uğraştım. Rakam vermek olmaz fakat 5 haneli paralar kazandım. O zamanlar işime çok yarayan küçük bir program yapmıştım. Benimle birlikte bu işi yapan yakın çevremdeki insanlarla da paylaşmıştım. Son derece iş görür bir program olduğu için sistemi webe taşıyıp yayınlamaya karar verdim. Bugün ilk defa burada yayına açıyorum.

Siteyi özetle anlatmak gerekirse;
1-)Videoya eklenmesi gereken etiketler konusunda bir çoğunuzun zorluk çektiğini düşünüyorum. Benim şöyle bir yöntemim vardı. Yüklediğim videoyla ilgili hit videoların etiketlerinden esinlenmek. Çünkü o videonun üst sıralara çıkmasında takdir edersiniz ki etiketin önemi büyük.
2-)Çalıştığım içerik Türkçe olmayan içerikti. Genelde rusça, japonca ve fransızca çalışıyordum. Hal vaziyet böyle olunca etiket bulmak daha da zorlaşıyordu benim için.

Youbot ile herhangi bir videonun linkini yazarak o videoda kullanılan etiketlere kolayca ulaşabilir ve tek tıkla uygun formatta(aralarında virgül olacak şekilde) kopyalayabilirsiniz. Yaptığım şey Youtube'yi hacklemek falan değil. Kesinlikle böyle bir iddaam yok. Kaynak kodlardan bunun yapılabildiğini bir çoğunuz biliyordur. Fakat benim amacım işi tamamen pratiğe dökmek. Çünkü benim gibi günde 200 video editleyen biri için vazgeçilmez bir nimetti!

Hepimizin burda olma sebebi en başta para kazanmak. Ben de sizden farklı bir amaçta değilim. Fakat beni asıl heyecanlandıran yaptığım bir şeyden insanların faydalanması. Bu sebeple sistemi ücretsiz olarak sunuyorum. Fakat daha sonrası için makul bir ücret veya reklam koymayı düşünebilirim. Şu aşamada sistemi kullanıp deneyen herkesten geri bildirim rica ediyorum. Belki sizler sayesinde tavsiyeleriniz ve eleştirilerinizle daha iyi yerlere gelebilir. Bunu programı kullanan insalardan bir borç bilirim.


Şuan için tek istediğim sizlerden geri bildirim almak ve emeğe saygı..

Teşekkürler.

S
10 yıl
Lol yükleme sorunu. Hiçbir yerde çözüm bulamadım
Arkadaşlar dün bilgisayar format atarak win8 i yükledim. Formattan sonra gerekli tüm programları yükleeme rağmen oyunu açamıyorum. Sorunum tam olarak şu. Simgeye tıkladığımda ekranın ortasında lol simgesi geliyor fakat 5 10 sn sonra kapanıyor ve pc hiçbir tepki vermiyor. Siz sormadan söylm. Uyumluluk modunda çalıştırmayı denedim. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Silip tekrar indirip kurmayı denedim. Bunların dışında önerisi olan var mı ?Teşekkürler.

not: sorununmla ilgili ekran görüntüsünü yükledim.Ekrandaki gibi lol simgesi çıkıyor alttaki bar doluyor gibi oluyor fakat 10 sn sonra falan kapanıyor ve hiçbir tepki yok

< Resime gitmek için tıklayın >
S
14 yıl
Torrent hızı çok düşük port açma
Arkadaşlar şimdi ben port açma konusunda pek birşey bilmiyorum.Modem markası ve modeli Huawei hg253..

20 megabit turkcell superonline fiber internet kullanıyorum.Torrentle dosya çekerken hız 200 kb üstüne çıkmıyor.Bana açıklayıcı bir şekilde gerekirse ss ile yardımcı olabiliecek var mı?
S
14 yıl
Cafe Menü Tasarımı (Yardım)
Arkadaşlar merhaba.Bir cafe için menü tasarlamak istiyorum.Photoshopta yapmak istiyorum fakat çok bilgim yok.Bana önerebileceğiniz bir program veya photoshopta bir şablon falan var mıdır? Daha önce gördüğünüz güzel menü örnekleri de olursa işime yarayacaktır.Herkese çok teşekkür ederim.
S
15 yıl
Nokia n95 yazılım yükleme sorunu acil yardım
arkadaşlar cihazıma yazılım yüklerken bir sorun oldu ve yükleme yarıda kaldı.Telefon açılıyor fakat telefonun içeriğinin yarısı yok.misal uygulamalar araçlar faan var ama gerisi yok.telefona yazılım yüklemek istiyorum veya başka bir çözümü falan var mı bunun.*#7370# bunu denedim olmadı.işin aksi yanı telefon kabloyu takınca da görmüyor.ne yapabilirim.?
S
16 yıl
Format atarken kapanıyor pc
Arkadaşlar pc ye format atarken biçimlendirme kısmını geçiyor kopyalamayı da yapıyor.Son aşama yani xp nin dosyaları yüklediği o ekranda ( solda şu kadar dk kaldı faln diyo ortada xp yi tanıtıyo) tam o ekrana geldiğinde pc kapanıyor ve bir daha açılmıyor.Reset atmıyo yani.Yardım lütfen
S
16 yıl
5800 Modem sorunu
arkadaşlar.5800 telefonumu modem olarak kullanmak istiyorum.Şimdi ovi suiteyi kuruyorum one touch falan var onu kuruyom.Herşey tamam.telefonu takıp one touch ı açıyorum.Uğraşınca üstte telefon bağlı diyor ama hç bir modem bulunamadı falan diyor.Aygıt yöneticisinde modemlerde 5800 var ama üzerinde ünlem işareti var.Güncelleştir diyorum modem kurulamadı diyor.ovi suiteyi açıyorum telefonu görmüyor.Sonra tekrar deniyorum falan bu defa görüyor ama hafızayı 0 gösteriyor dosyalarım yok.Sahte gibi.Donanımı güncelleştirirken infde hizmet bölümü geçersiz.falan diyor.Birde ilk telefonu taktığımda uyumsuz falan diyordu değiştirin falan birşeyler vardı.Ama kabloda program cd side orjinal kutudaki.

Yardım lütfen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.