N

Yüzbaşı
02 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
230 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
2 yıl
Forumda diyetisyen var mı?
Merhaba arkadaşlar birkaç soru sormak istiyorum da forumda diyetisyen var mı acaba?
N
2 yıl
Bu sistem ne kadar eder?
N
2 yıl
Demirtaş\u0027ın serbest kalması en büyük arzum
< Resime gitmek için tıklayın >

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK ile ilişkisi bulunan Selehattin Demirtaş'ın tutukluluk sürecine değinerek, temennisini açıkladı.
Türkiye, 2023'te yapılacak seçimlere hazırlanıyor. Millet İttifakı'nda adaylığa en yakın isim ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu.

6'lı masa dışında HDP'nin de desteğini isteyen Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili, T24'ten Murat Sabuncu'ya konuştu.
Kılıçdaroğlu burada yaptığı açıklamada, daha önce de olduğu gibi Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması gerektiğini söyledi.

"Demirtaş'ın söylemleri önemli"
Demirtaş’ın ”PKK’nin Türkiye’ye karşı silahları tümden susturmasını bırakmasını isterim, HDP, PKK’nin uzantısı, sözcüsü ya da destekçisi değildir.” açıklamasına da değinen Kılıçdaroğlu, "Söyledikleri son derece önemli." diyerek şu ifadeleri kullandı;

"Serbest kalmasını istiyorum"
Şöyle söyleyebilirim: Selahattin Demirtaş haksız yere tutuklu, siyasi bir tutuklu zaten. Bir an önce serbest kalması benim en büyük arzum. Demirtaş içeride olmasına rağmen inandığı yoldan dönmeyen, kararlılıkla demokrasiyi savunan, parlamentonun etkin bir kurum olmasını dile getirdiği görüşleri var. Bu görüşler gayet önemli. Bu arada sadece o değil Sayın Osman Kavala da bir an önce serbest kalmalı. Haklarındaki serbest kalmalarına dair yargı kararlarının uygulanması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"HDP'nin Türkiye partisi olması lazım, bu yönde adım atmalılar"
Demirtaş'ın sözlerinin HDP'nin Türkiye partisi olması yönünde iyi bir adım olduğunu da sözlerine ekleyen Kılıçdaroğlu'nun, konuyla ilgili ifadeleri şöyle:

"Bu açıklamaların Mithat Bey tarafından da farklı bir üslupla dillendirilmesi de çok önemli. HDP’nin Türkiye partisi olması yolunda atılan çok ciddi bir adım. Bunun devamının gelmesi lazım. Bunun partinin diğer organları tarafından da dillendirilmesi lazım.”
N
3 yıl
Alınık - clash royale hesabı
sağda solda kıyıda oynamadığınız hesabınız varsa talibim arkadaşlar :)
N
3 yıl
Squid Game kartı yaptım
Eşim için sticker yapıyordum, sonra aklıma bu geldi bunu yapmak istedim. İki tasarım yaptım ama birinci daha çok benzedi sanırım. Mahalleye filan dağıtsam insanlar ne tepki verir acaba


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
N
4 yıl
Halimize çok şükür..
Az önce öğrendiğim bir haber;

Vardiyasında çıkan portakalı yemeyip çocuğuna götüren bir işçiyi paylaşmış birisi..

Biz de derdimiz var sanıyoruz. Allah kimseyi yoklukla sınamasın inşallah. Şu zor günlerimizi tez vakitte karanlıktan aydınlığa çıkarsın.
N
4 yıl
Vodafone tarifeleri hk
Merhaba senelerdir Vodafone kullanıyorum. Ama her sene taahhüt verdiğim tarifenin altında seçip yapamıyorum. Şuan en düşük 54 tl lik tarife seçeneği çıkıyor. 2 ay sonra taahhütüm bitecek. Yardımcı olacak var mı? Yoksa hattımı değiştireceğim
N
4 yıl
Kadın şiddeti için destek verebilir misiniz?
Tesadüfen lisedeki arkadaşımın paylaşımını gördüm. Ne kadar çok yayılırsa o kadar iyi olur. Sesini duyurması için yardımcı olabilir misiniz?



Mobilde olduğum için fotoğraflar büyük olmuş olabilir.







< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
N
4 yıl
Clash royale hesabım satılıktır
N
4 yıl
Ev faturalarınız ne kadar geliyor?
Merhaba arkadaşlar geçen ay evlendim. Meskensiz bir binaya taşındım. Sanırım hata ettim. Faturalar yüksek geliyor gibi geldi. Siz ne kadar ödüyorsunuz ona göre bir ortalama yapabiliriz.

Elektrik: 186 TL
Su: 103 TL
İnternet: 88 TL
Sıcak su: 97 TL
Ocak: Henüz gelmedi yeni bağlattık
Telefon faturaları: 70 TL (2 kişi)

Kira 750 TL aidat 100 TL

Şehir: Kayseri
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.