A

Çavuş
02 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
İnstagram organik takipçi kasmak hiç bu kadar kolay ve rahat olmamıştı
Merhaba, öncelikle sizlere kendi araştırmalarım ile oluşturduğum python ile instagramda 1 haftada istediğiniz bölgeye, şehre yada sektöre yönelik nasıl takipçi kasmanıza yarayacak tamamen sizin elle yaptığınız gibi organik bir şekilde yapan programı duyurmak istiyorum.

Öncelikle piyasada dolaşan 1k beğeni bot 1k takipçi olanlarla karıştırmayınız. Düzenlediğim kodlar ile sanki siz takip ediyormuşsunuz gibi olmaktadır. ve tamemen yasaldır. Ve en önemlisi de sadece sizin düzenlemeleriniz ile çalışmakta ve gözünüzün önünde çalışmaktadır.

İnstagramın son algoritmalarında bot ile kasılan sahte beğeni veya takiplerle kasılmış hesaplar trendlerde barınamamaktadır. Size tecrübelerimle olan tavsiyem tamamen elle yapmaktadır. Benim size sunmak istediğim program ise bunu sizin yerinize yapmaktadır. Program nasıl çalışmakta kaba taslak anlatayım;

Program cmd üzerinden çalışmakta ve bilgisayarınızı yormamamaktadır. Sizin belirlediğiniz #hashtagler ile alakalı kişileri bularak sizin belirlediğiniz sayıda takip isteği gönderir, takipten çıkarır, beğeni yapar, hatta belirlediğiniz kelimelerde yorum yapar. Sanki siz yapıyor musunuz gibi.

Bu program ile günde 6-7 saat çalıştırarak 1 haftada yaklaşık 2k takipçi edinmekteyim. Tabi kullandığınız #hashtaglerle daha çok kasabilirsiniz. Elimden geldiğince istenmeyen kişileri takip ettirmemeye ya da fotoğraflarını beğendirmemeye çalıştım.

Detaylı bilgi için dm gönderiniz.
A
11 yıl
nexus 7 cok gec sarj oluyor ??
Yeni aldigim nexus 7 şarj cihazi orijinal değil(Samsung orijinal cihaz) ve çok geç sarj oluyor orijinal olmadigi icin olabilir mi ? Şarjda kullanırken sabit kaliyor hatta . bu normal mi yoksa orijinal şarj cihazimi gerekli ???
A
12 yıl
ram problem
Yeni aldıgım team extreem 4 gb cl9 1600mhz lık 2 tane ram i kasaya taktım ve sistemde 1333 gozukuyor . bios ta "1333 unganged mode " yazıyor. daha once islemciye oc yapabiliyorken suan yapamıyorum :/ yardımcı olabilirmisiniz ??

anakart: gigabyte 880gm-ud2h
islemci: amd phenom2 1090t x6
power: sapphire pure 625w

onceki ramim hilevel 4gb 1333
ram: team extreem cl9 1600mhz 4*2
A
13 yıl
ipg ekran koruyucu ???
arkadaslar motorola atrix için ipg koruyucu aldım ama uygulama konusunda kararsız kaldım . ıslak uygulanacagından biraz endişeliyim cihaza bi zararı falan olabilirmi ?? kullanan varmı yada bişiler duyan işiten ??
A
13 yıl
farenin işlemciyle alakası varmı ?? yardım..
fareyi oynatmadığımda stebil 30 civarı olan işlemci sıcaklığı 54-55 e kadar çıkıyor ?? oynatınca tekrar 30 civarına düşüyor ?? sorun neyden kaynaklı acaba ?
fare boşta kalınca işlemci kullanımı da %100 oluyor ??
A
13 yıl
fareyi oynattığımda donma olmuyor?
donanımım gigabyte-880gm-ud2h
4gb hi-level 1333
amd x6 1090t
ekran kartı asus hd5770 cucore


oyunlarda yada video izlerken ara ara donma oluyor fakat fareyi oynattığımda donma olmuyor. yardım ltfen ??
A
13 yıl
asus hd5770 cucore sorun yardım ??
netten video yada film izlerken donmalar oluyor. oyunlarda da donma yapmaya başladı. son 2-3 gündür böyle oldu .neden olmuş olabilir ??
A
14 yıl
amd 1090t - cpu sogutucu öneriniz ??
ga-880-ud2h
amd x6 1090t
sapphire pure 625W


bu donanımlara uygun bi hava sogutucusu almayı düşünüyorm. önerileriniz doğrultusunda alıcağım..
A
14 yıl
cpu sogutucu tavsiyee ?**
ga-880-ud2h
amd x6 1090t
sapphire pure 625W


bu donanımlara uygun bi hava sogutucusu almayı düşünüyorm. önerileriniz doğrultusunda alıcağım..
A
14 yıl
cpu soğutucu önerileriniz ???
işlemci: amd x6 1090T
anakart : ga-880-ud2h
psu: supphire pure 625 W


uygun bi cpu sogutucu almak istiyorm. suan oc yaptım 3.8 ghz stok fanla stabil 35 - yükte 55 derece oluyo. fakat cok ses cıkarıyo . iyi bi sogutcu önerilerinizi beklıyorm..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.