L

Çavuş
01 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
14 yıl
Unable to connect server hatası
Merhaba,
2 kişi fm 2010 oynamaya çalışıyoruz. yaklaşık 5 saattir uğraşlıyoruz. ilk başta hamachide tünnel sorunu tarzında bişey vardı. hamachi'yi kaldırıp baştan kurduk. sonra 2 pc'deki oyunun versiyonları farklıymış. sürümlerini de aynı yaptık. 2 pc'ye aynı oyunu kurduk. ama problem hala devam ediyor.
oyunu kuran kişi run as server seçeneğini tuşluyor. burda bir hata yok. ve modeme, pc'e defalarca reset attık. yinede düzelmiyor. aynı hatayı sürekli veriyor.
problem ne olabilir?
L
14 yıl
Ogü mü Anadolu mu? (İnşaat Mühendisliği)
Merhabalar,
Bu sene üniversite tercihi yapacağım. İnşaat mühendisliği yazacağım ve Eskişehir'de okumak istiyorum.
Puanım iki üniversiteye de yetiyor. Sıralamada öyle.. Ancak iki üniversite arasında kararsız kaldım.
Osmangazi üniversitesi için, mühendislik fakültelerinin ve kadrolarının çok kaliteli olduğunu duydum. Gerçi ekşi sözlükte çok kötü şeyler yazılmış olsa da.. Ve bir de şehir merkezine uzakmış.
Anadolu üniversitesi için de kampüsünün çok güzel olduğunu, sosyal imkanların çok olduğunu duydum. Üstelik şehir merkezine daha yakınmış ve taban puanı da daha yüksek zaten. Ancak şöyle bir durum var ki, kampüsü çok güzel bir kampüs olsa da mühendislik fakültesi 2 eylül kampüsündeymiş ve orası da diğer kampüs kadar güzel değilmiş.
Ben sadece eğitim amaçlı değil, biraz da öğrenci hayatı yaşamak ve sosyam ortamlarda bulunmak amacıyla bir üniversite seçmek istiyorum. Ancak eğitim de çok önemli.
Eskişehirde yaşayan ve bu iki üniversite hakkında yorum yapabilecek varsa minnettar kalacağım. Hatta bizzat bu üniversitelerden birinde inşaat okuyan varsa çok daha güzel olur :))
L
15 yıl
İnternetim Sürekli Kopuyor
Bir süre önce kablosuz kullanmaya başladım. Ancak sürekli internetim kopuyor. Yeniden erişimi sağlayabilmek için de "Kablosuz Ağları Görüntüle" seçeneğini tıklıyorum ve "Bağlan" butonuna basıyorum. (Veya sürekli ağ listesini yenileyerek bağlanmaya çalışıyorum.) Ayrıca bilgisayarı açtığımda otomatik olarak bağlantı kurulmuyor. Sürekli olarak ağ listesini yeniliyorum. Bu şekilde bağlanabiliyorum. Muhtemelen kendi cahilliğimden dolayı bir türlü doğru düzgün erişim sağlayamıyorum ancak sorunun ne olduğunu çözemedim. Yardım ederseniz sevinirim.
Kullandıklarım: AirTies RT-205 (modem)
SMCWUSB-G 802.11g Wireless
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
L
16 yıl
Stronghold Crusader Oyunu Yardım!
Bir kaç yıl önce hayranı olduğum oyunu bugun bulup tekrar oynamaya başladım. bölümleri gayet güzel geçiyordum ve kendimi tek başıma 3 kral ile savaşırken buldum. kaybettim. tekrar aynı bölüme başladım, yine kazanamayacağımı anlayınca hendek kazdım. (hendek derken hani mızrakçılar ile toprağı kazıp su haline getiriyorduk, böylece düşman geçemiyordu.). Binevi kendime ada yaptım ve orda ekonomimi ve askeri gücümü geliştirdim. bu kadar yeter bana artık düşmana saldırmalıyım dedim. tam burda sorun oluştu. oluşturduğum hendeği nasıl kapatıp toprak haline getireceğimi unuttum :D şu an mini adacığımda tüm ordumla beraber mahsur kalmış durumdayım. o su birikintisini kapatmak için birşey yapıyorduk diye hatırlıyorum fakat onu bulamadım :D bilen biri yardım ederse çok iyi olur :D (yaklaşık 1,5 - 2 saattir o adacıkta mahsur kaldım ekonomimi geliştiriyorum ama can sıkıcı bir hal aldı :D )
umarım hendeği kapatmak içn yapabileceğim bir şey vardır...
L
16 yıl
Tecrübeli Moderatör Arıyorum! ;)
Forumuma moderatör, süper moderatör arıyorum. İlgilenen varsa pm ile iletişime geçsin.
700 tekil hit, 3000 üye.
Nedesek.net
L
16 yıl
KANE \u0026 LYNCH: DEAD MEN yardım!
2. bölümde arabadan silah aldıktan sonra ne yapmalıyız?
elimde pompalı var.
Hold mb3 and push w twice give vs vs. bişeyler yazıyordu.
yardım edebilirmisiniz?
L
16 yıl
Son Dakika Haber Kodu
Son dakika haber kodu:
quote:

<iframe src='http://hackworld.goodforum.net/SondakikaHaberler-h13.htm' width='300' height='280' scrolling='yes' border='0'></iframe>
L
17 yıl
Herkes ile Link Değişimi Yapıyoruz
http://hackworld.goodforum.net
pr=1


eklemeniz gerek kod:
<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=19654987&url=http://www.nedesek.net" title="linux, yazılım, donanım, internet" data-href="http://www.nedesek.net" title="linux, yazılım, donanım, internet">Nedesek.Net</a>


link değişimi yapmak isteyen herkes ile link değişimi yapıyoruz.

cevapları bekliyorum..
L
17 yıl
Siteler Açılmıyor ..!!
genelde sitelerin büyük bir bölümünü açamıyorum.
msn i de açamıyorum.
1-2 ay öncede başıma gelmişti ve sorunu çözmemde yardımcı olmuşlardı.
yine aynı türden bişey olsa gerek.
http://forum.donanimhaber.com/m_15575058/tm.htm

acil yardım lütfen..!!
L
17 yıl
Kota Dolunca Downloadı Kesen Program
Kota Dolunca Downloadı Kesen Program arıyorum.
bir arkadaşımda görmüştüm fakat bi türlü bulamadım bu programı
umarım yardım edebilirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.