V

Teğmen
10 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
13 yıl
N8 WLAN PROBLEMİ (İLGİNÇ)
Arkadaşlar . 3 gün önce N8 aldım. Cihazda hiçbir problem yok donma resetleme v.s. . Fakat wlan kullanıp (opera mobil, youtube gibi) wlan ı kapat dediğimde 1-2 sn geçmeden tekrar wlan aktif oluyor. Cihazı kapatıp açınca wlan kapanıyor sadece.Cihazda e-mail hesabı kurulu değil. Wlan tarama asla seçili. Hard ve soft format attım aynı şekilde devam ediyor. Bu konu hakkında yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
V
14 yıl
5800 hava durumu widgeti hk.
Arkadaşlar

5800 telefonuma hava durumu ile ilgili bilgiler verebilecek bir kısayol programı arıyorum. Çeşitli sitelerde onlarca benzeri program var ama bunlar istediklerim değil. Benim istediğim mevcut tema değişmeden ana ekrana eklenebilecek bir program. handy filan demeyin . Kuruyorsunuz 2. bir ana ekran programı olarak çalışıyorlar. Benim istediğim vista da olduğu gibi kenar çubuğu şeklinde olması. Sürekli ana ekranda görünmesi. Tıpkı bir wallpaper gibi.
Önerilerinizi bekliyorum.
V
17 yıl
BENDEKİ ŞANSA BAK....
07.09.2007 Cuma akşamı Topkapı Vatan Bilgisayardan Dell Inspiron 6400 CD62 aldım (almaz olaydım). Kofigürasyonu biliyorsunuz . 1.6 C. Duo 2 MB L2 1024 ddr2 533 80 GB hdd 256 nekran kartı bluetooth falan. 106 x 12 cardfinans taksidiyle satın aldım. Eve geldim çalıştıralım dedim yarım saat sonra tık diye kilitlendi. Bizde normal karşılayıp yeniden ayarlar filan bütün haftasonunu onunla uğraşarak geçirdik. Bir şekilde kilitleniyor ve on off düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorduk. Tam buna üzülüyorken birde Vatan Bilgisayar Pazartesi %25 indirim kampanyası yapmaz mı!!! Neyse dedik. Kurcalarken açılış ekranında f12 yapınca diagnostic diye sistemi check eden bir özellik var. Bunu yapınca memory hatası veriyor. (2000-0123) ve kilitleniyor. Hatayı kendiside görüyor zaten. Bende aldım götürdüm Vatan Bilgisayara şimdi test ediyorlarmış. Bakalım ne sonuç çıkacak. Pahalı aldığımamı üzüleyim bozuk çıkığınamı şaşırdım kaldım. İnşallah sizinde başınıza gelmez. Sizlere tavsiyem satın alırken (internet harici) bu diagnostic ekranından sistemi test edip alın benim gibi üzülmeyin. Offff of.
V
18 yıl
k700i dosya şifreleme programı hatası
K700 iye file lock ve file protect programlarını kuruyorum çalıştırdığımda Application Error yazısı çıkıyor . Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Saygılar.
V
18 yıl
N 3250 SMART MOVİE
Arkadaşlar symbian telefonlarda olmazsa olmaz programlardan olan smart movie yi henüz tam olarak kullanabilen varmı. Bir kaç kişi 3.21 de takılma problemi yok diyor. Ama ilginç olan 3.21 i ben yükleyemiyorum bile . Desteklenmeyen program gibisinden bir hata iletisi alıyorum . Bu konu ile ilgili paylaşımları bu topic altında yaparsak benim gibi bir çok kişi de faydalanır diye düşünüyorum.

Saygılarımla
V
18 yıl
3250 Hakkında bir kaç soru
arkadaşlar Nokia 3250 ile şu anda divx izlemek mümkün mü değilse daha ne kadar beklemek zorundayım. Dün smart movie nin 3.21 sürümünü kurmaya çalıştım yine hata verdi. Üstelik açıklamasında 3250 uyumlu olduğunu yaıyordu. Lütfen bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
Teşekkürler
V
18 yıl
NOKİA 6270 VİDEO GÖRÜNTÜLEME
Arkadaşlar Nokia 6270 in 3 gp dışında video oynatıp oynatmadığı hakkında bilgim yok. Eğer mpeg 4 ya da başka formatta video oynatabiliyorsa alacağım. Fikri olan belirtirse memnun olurum.
V
19 yıl
böyle telefon bulamazmıyım?
Arkadaşlar

Soracağım konuya benzer bir çok başlık açılmış ve ben bunları okudum.Ancak sonuçta cevap alamadım. Şimdi Ben symbian özelliği olan radyolu bir telefon arıyorum (1-1.5 sene sx-1 kullandım) . 3230 a bakıyorum ses iğrenç diyorlar 6630 a bakıyorum radyo yok diyorlar. Bana ne olur birisi ya da birileri 400-450 ytl aralığında (2.el de olabilir ) bir telefon önerisinde bulunsun.
V
19 yıl
quickoffice yükleme sorunu
Arkadaslar sx1 e quickoffice yüklemeye çalışıyorum fakat hafıza yetersiz verilerden bazılarını silin gibi bir ibare çıkıyor. Üstelik Telefonun kendi hafızasında 2900 kb lik boş yer vbar ne yapmalıyım

Şimdiden teşekkürler
V
19 yıl
MOVED: Satılık SX-1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.