O

Teğmen
14 Ağustos 2001
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
HP 2545 kartuş uyarı reset ve EWS admin reset
HP 2545 yazıcı/tarayıcıya sahibim.Bitmeyenkartuş.com dan renkli hp650xl kartuş satın aldım.Kartuş orjinalinden daha cok mürekkep alıyor yazması gayet güzel ama 2. dolduruşun sonunda kartuş arızası verdi.Aslında sorun oluşmadan bana sordu bu kartuşu orjinal HP kartuşumu? Evetmi hayırmı yanıtladım hatırlamıyorum.Sanırım hp bir kara liste düzenliyor bizde internet yoluyla istemedende buna katkıda bulunuyoruz.bende kartuş reset ve yazıcıyı fabrika ayarlarına getirme yolLarını araştırdım.umarım birilerinin işine yarar.

https://www.youtube.com/watch?v=q3Yj5xXCkKs
Bu videoda kartuş tanımama hatasını gideriyor renkli kartuş hatalı uyarısını kaldırıyor ve yazmaya devam edebiliyor.Uzun süre yazmıyor 3-5 sayfa sonra tekrar uyarı çıkıyor. (önce power tuşuna basıyorsunuz bırakmadan aynı anda x tuşuna basıyorsunuz 1-2 saniye sonra x tuşunu bırakıyorsunuz sonrada power tuşundan parmağınızı çekiyorsunuz okadar)

EWS admin resetleme
http://h30434.www3.hp.com/t5/Inkjet-Printing/How-to-Reset-the-EWS-Administrator-Password/td-p/3538717

(Dikkat:Bu işlem yazıcının setup ayarlarını, yazılı wifi ,admin vs şifreleri resetliyor.Eğer bu işlemi yaparsanız yazıcıyi yeniden ayarlarını girmeniz gerekiyor)
Ben Yazıcının admin setup şifresini unutmuştum yukarıdaki linkteki forumda resetlenmesi anlatılıyor.Yazılımla Kartuş arızasını resetlemek istedim ama öyle bir seçenek çıkmadı.Aslında bu seçenek factory reset gibi bir olay ama yine olmadı.

Dediğim gibi Kartuş sağlam ama nedense bir şekilde (sürekli çalıştıramıyorum tecrübesi olan kişilerden yorum bekliyorum.
O
15 yıl
yakıt tasarruf ürünleri bitmiyor :) mygreenoil
İnternette gezerken tesadüfen gördüm.Piyasaya yeni çıkmış hakkında bilgi aradım bulamadım.Paylaşmak istedim.Türkiyede akaryakıt fiyatları bu seviyelerde oldukça daha çoook rastlarız böyle ürünlere....

http://www.mygreenoilturkey.com/index.html
O
17 yıl
İki mumla elektrik üretmek !!!!
Nette gezinirken tesadüfen buldum.Eleman 2 mum 2 çivi ve bir mıknatısla lamba yakıp maket motorunu çevirecek kadar elektrik üretiyor.

Benim aklıma pek yatmadı ama yinede deneyeceğim.Siz ne dersiniz.Bi hilemi var yoksa

Videosuda burda :http://www.youtube.com/watch?v=Er4t9xVmdbA
O
18 yıl
LG LCD\u0027mi böyle bağlayabilirmiyim (resimli)
Arkadaşlar başlıkta anlaşıldığı üzere lcd mi resimdeki gibi bağlamak istiyorum.Böylelikle en yüksek kaliteyi elde edebileceğime inanıyorum.Siz ne dersiniz ?

< Resime gitmek için tıklayın >

Düzeltme:Uydu receiverden 2.scart seçilerek dvd görüntüsü alınacak

< Resime gitmek için tıklayın >
O
18 yıl
SHANEX XP\u0027de sanal klavye yok !!!!!
Bi arkadaştan Shanex XP Super edition SP2 cdsi alıp kurdum.Yanlız bankacılık işlemlerinde kullanılan sana klavye uygulamasını (yerden kazanmak için herhalde) koymamışlar.

Windows Bileşenlerini ekle/kaldır kısmındada göremedim.Extra güvenlik için kullanmak istiyorum.Nasıl ekleyeceğimi bilen varsa bi zahmet izah etsin.

Not:SHANEX XP hakkında görüşlerinizide belirtirseniz memnun olurum.
O
18 yıl
VOXLINE DVD 933 soğutma fikri :)
Diğer VOXLINE forumuna artık uğrayan olmadığı için Buraya yazıyorum.
İnşallah soruna bi yorumda bulunursunuz.


Akşam kurtlar vadisinin 8 bölümlük dvd'sini izliyordum.Bazen yavaşlıyor görüntü sonra normale dönüyor tabi ses altta normal devam ediyor tabi görüntü yavaşlayınca ses geride kalıyor.

Daha sonra bi sorun olduğunu anlıyor herhalde birden 4-5 sn.lik görüntüyü hızla ileri alıyor senkronizasyonu düzeltiyor.Aynı filmin aynı saniyelerinde yapmıyor bunu kafasına göre yapıyor.

Divx te ve VCD izlerken yapıyor bunu, DVD'de senkronizasyon sorunu yok.Denediğim bütün divx ve vcd medyalarında aynı problemi yaptı.

Acaba 2.güncellemedenmi yapıyor bu sorunu.Dandik VCD oynatıcılarda bile böyle probleme rastlamamıştım.Aynı sorunu yaşayan varmı forumda? servislik bi sorunmu acaba.Halbuki çok iyi bi DVD Player'di "
O
18 yıl
3 w\u0027lık Luxeon led nerde bulurum
Bir projem için 3 tane 3W lık güçlü luxeon led'lerden arıyorum.İzmitteki elektronikçiler adını bile duymamış (nasıl elektronikçilikse) :)))

İstanbullu kardeşler bi yardım edin nerede bulurum.yabancı sitelerde görüyorum ama alışveriş riskli geliyor bana.
O
19 yıl
XP sp2 YÜKLÜ MAKİNA NEDEN KAPANMAZ !!!
SP2 yüklü bilgisayarım kapanmıyor.Başlat menüsünden kapat komutu verdiğim zaman bütün sistemdeki programları kapatıyor ve ekranda 10 yıl önceki bilgisayarlar gibi şimdi Windows'u kapatabilirsiniz ekranı geliyor ve power ledi yanıp sönüyor.(bekleme modunda değil !)

Aynı makineye SP1 kuruluyken böyle bi problem yoktu.Diğer makinemdede aynı sorun oluyor.Güç seçeneklerinde " Bilgisayarımın güç düğmesine bastığımda bilgisayarı kapat " seçeneği çıkmıyor sorun bu herhalde.Nedir bunu çözümü ??????????

Konfigurasyon
dc533 via mainboard
Celeron 1700
256 sd
Ati radeon 9000pro
120gb 7200 wd
sony dvd rw
lg dvd-rom
O
19 yıl
OTOMATİK PARKETMEK hade bee...
Bugün bi arkadaş WV (tuhaf bi model ismi hatırlayamadım şimdi) içinde kimse yokken kendi kendine parkettiğini ve ağzı bi karış açık izlediğini söledi.BMW ve Mercedes'i biliyordum ama WV'i ilk defa duydum.Darısı ortadirek otomobillerin başına.
O
19 yıl
Ati kartlar için refresh fixer :))))
Yaw ne zamandır Ati radeon 9000 ekran kartımı 60 hz'de kullanıyordum.Ne kadar uğraştıysam düzeltememiştim.Bi sürü yazılım denedim ama tam bir çözüm bulamamıştım.

Hatta burdaki foruma yazmıştım ama kimse yardımcı olamamıştı.Yaptığım araştırmada sorunun Windows XP de olduğu uzun zamandır microsoft'un bu bug için düzeltme çıkarmadığını öğrendim.Ati ekran kartları için düzeltici software buldum.(Nvidia içinde var).

Aynı sorunu yaşayanlar için kesin çözüm.Belki yazılım forumuna yazsan daha iyi olurdu diyenler olabilir ama o foruma takılmayanlar (benim gibi) için açtım bu konuyu.Sonuçta dolaylı donanım sorunu düşünüyorum.Link aşağıda

Son sürümü RefreshFix 0.9.9.7
http://www.radeon2.ru/tools/RefreshFix0.9.9.7.zip

http://www.radeon2.ru/refreshfix_eng.html (Ana sayfa)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.