U

Çavuş
29 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
16 yıl
önemLi ßir sOru !!
arkadasLar benim ßi sorum oLucak creative A500 5+1 aLmayı düsünüyorum nasıLdır bu aLet?ßide buna uyqun az qeLmeyecek ßi sorun cıkartmayacak ßi ses kartı önerebiLirmisiniz acaba ?? yanLız su var benim pc ßiraz eski yani ßi ßiLqisayarcıya sordum iyi ßi ses kartı takamayabiLiriz sistem kaLdırmayabiLir dedi pentium lll oLduqu icin.sizce ne yapmaLıyım ? yardım ederseniz cok makbuLe qecicek cünkü zamanım kısıtLı..simdiden saoLun..
U
17 yıl
ekran kartım isyanLarda
Nvidia geforce Fx 57ooLe ekran kartım var ancak ßiseyLer oLdu oyun oynayamıyorum renkLer qidip qeLiyor oyun yavasLıyor ve grafikLer ßozuk su an pc de hic oyun oLmadıqı icin resim koyamıyorum acaba sorunu nedir?simdiden tesekkürLer
U
17 yıl
Meqané 1 ßody Kit
2oo1 Megané 1 e qöRe ßodykit arıyorum internette ßuLaßiLiceqim ßi yer varMı acaba ?
U
17 yıl
aPp pLaka Lazım
arkadasLar forumda app pLaka yapan yada yapanı tanıyan ßiri vaRsa ßana ßiLqi verebiLirmi ? direK yeni pLaka oLucak ama kaLınLastırma yada cerceve kesme deiL.ßiLen varSa fiyat konusundada ßiLqi verebilirmi acaba ?
U
17 yıl
Sonunda ßaqLattım :)
iste arkadasLar buda benim 1 qünLük tesisatım..

iste videosu !
U
17 yıl
aLdım.SizcE nasıL ?
teyp pioneer DEH-P4oMP
eKo pioneer EQ-6oo
ampLi jbL gto75.4
mid sony xpLod xs-A1327
hoparLör pioneer TS-A6921
bas jbL GTO-1oo2D 1ooo watts subwoofer

sizcE nasıL ?

< Resime gitmek için tıklayın >
U
17 yıl
RenauLt MeqanE 1 Pandizot aciL
arkadasLar pioneer ts-a6921 38o watt hoparLör aLdım yanLız ßi arkadasa sordum pandizotu deqistirip mdf aLman qereK dedi acaba deqistirmeden arabanın orjinaL hoparLör yerLerine oturtabilirmiyim ovaL hoparLörLeri yuvası 16 yada 17 cm yuvarLak ßuraya oturmazmı ßu ovaL hoparLörLer iLLa deqistirmemmi Lazım?eqer qerek oLursa fotoda koyabiLirim
U
17 yıl
SizcE ßu teSisaT nasıL oLur ? AciL
arabaM megane 2oo1 modeL esKi Kasa ve asaqıdaki tesisatı koymayı düsünüyorum nasıLdır yada ne sekiL ßir tesisat cekmeLiyim ßu aLetLer ßirbirine uyum saqLarMı yada sunun yeriNe ßunu Koy diyebiLeceginiz ßi aLet varMı ? AciL karar vermeLiyim simdiden tesekkürLer..

-JBL GTO75.4 ampLi 4 ch
-Pioneer TS-A6921 4ways 380watts
-JBL GT4-12 1000 watts 3o yada 38 cm subwoofer
-SANSUI CDT-4550M teyp

ayRıca ßu tesiSatta kapıLara nasıL ßi mid koyabiLirim ? coK pahaLı oLmassa ii oLur orta yoLLu ßisiLer bide jbl woofera nasıL bir kabin qerekir 3o cm oLursa yani kac Lt civarıdır ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.