D

Yüzbaşı
26 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
30.000 kcal kombi seçimi
Merhaba arkadaşlar evimiz 240m2 şuan Alarko kombi takılı ama bu mütehatin taktığı çok iyi olmayan bir kombi. Evin yalıtımı çok iyi içten ve dıştan yalıtımlı ısınmada problem yaşamıyorum ama incelediğimde m2 ye göre kombimin küçük olduğunu gördüm değiştirmeye karar verdim. Sizce hangi kombiyi tercih etmeliyim. Nette Bosch un kombisini gördüm nasıldır önerirmisiniz?
D
9 yıl
Mitsubishi projeksiyon hakkında
Arkadaşlar mitsubishi projeksiyon kullanan varmı internete satan bir yer de bulamadım. Bir tanıdığımda var kullanmadığı için satmayı düşünüyor modeli vlt-xd560lp full hd miş. Anlamadığım için sizlere sormak istedim bu konu Hakkı'nda bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
D
11 yıl
Bmw çıkma parçacı yedek parçacı nerde bulurum?
Merhaba e34 kasa 520 aracım var hobi olarak topluyorum çok temiz diri bir araç ancak bazı plastik parçalarını bulamıyorum. Kocaeli-istanbul çevresinde çıkma parça satan yer biliyormusunuz? yardımcı olabilecek var mı? teşekkürler.
D
12 yıl
45-50bin tl arası alınık araç
45-50bin tl bandında sahibinden galericiden değil temiz araç arıyorum. Passat 1.4 tsi comfortline, juke dci sportpack araçları önceliklidir. Satmayı düşünen arkadaşlar özel msj atarsa en kısa zamanda cevaplarım. İyi forumlar.
D
12 yıl
40-45bin Tl ye Aile aracı
Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi 40-45tl arasında aile aracı arıyorum 2. el alıcam sıfır almayı düşünmüyorum neden dersenis hem bir aracı yıllarca kullanamıyorum hemde sıfır alınca 1-2 sene sonra satınca 5-10binlira zarar ediyosun. Ben motosiklet kullanıcısı olduğumdan 4 tekerden pek anlamam onun için gti mış typer r mış performans olarak tatmin etmiyor. Ben az yakan dayanıklı aile aracı arıyorum amacım performans değil. Kafamda olan modeller var özellikle passatı beğeniyorum ama malum sitede fiyatlar çok farklı yani biri aynı arabaya 38bin derken başkası 45bin diyor (km yakın kaza boya yok mesela) diğer model jetta ama sıfırına baktım yeni kasasına ikinci eli daha pahalı satıyorlar insanlar uçmuş zammı geldi ne oldu anlamadım. Diğer seçenekte insignia 1.6 turbo kısmen gidişide bu 2 modele nazaran daha iyi tipide hoşuma gidiyor. Son olarak aklımı kurcalayan model ford focus yeni kasası oda iyi gibi. Yılda otomobille en fazla 15-20bin km yapıyorum o yüzden dizelde olur benzinlide olur yakıtı çok üzmez diye düşünüyorum malum kullandığım motor 10lt yakınca insanın gözü 5-6lt yi görmüyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum kısmetse bayramdan sonra alıcam bişey.
D
12 yıl
Hangi passatı almalıyım???
Passat almaya karar verdim net 43000 liram var sigortası alım satımı vs 44 diyelim. Araştırmaktan başım döndü artık çok değişik fiyatlar var malum sitede. Kafama yatan çok tavsiye edilen 1.4 tsi motor seçeneklerine bakıyorum donanım olarakta comfortline beni memnun eder.

Bir araç buldum 2008 model 30bin km de yetkili servis bakımlı adam doğru dürüst kullanmamış zaten tek değişeni var arka çamurluk harici hiç bir değişen boyananı yok fiyat 43500.

fiyat nasıl alınırmı? bende 2 sene kullansam çok zarar edermiyim yada daha yüksek modelemi yöneliyim? 2010 da direksiyon ve gögüs değişmiş acaba diyorum 2010 mu baksam?

mesela yine 2010 60 binde kazası değişeni yok 46bin istiyor fazlamı acaba? bir akıl verin kullanıcıları olarak şimdiden teşekkür ederim.
D
13 yıl
Farklı bir NTLDR hatası
Merhaba arkadaşlar konuyu açmadan önce forumu ve neti taradım araştırdım ama sorunumun çözümünü bulamadım.

Arkadaşımın bilgisayarı zaten xp kuruluymuş pc den pek anlamaz herhangi bir şey yapmadan herzamanki gibi pc yi açmış ancak ntldr hatası vermiş. Malum sorun klasik dosya silinmesi. Normal yöntemi denedim yani bios ayarlarından fabrika ayarlarına döndüm düzelmedi. Sonra onarmak için cd boot seçtim xp cd sini takıp onarıyım dedim ancak CD den yüklemek için bir tuşa basın dediğinde tuşa basıyorum ancak ön yüklemeye geçmiyor yine ctrl-alt-del kombinasyonu çıkıyor karşıma. Şimdi bu pc ye nasıl format atarım nası düzeltirim? İçindekileri daha önce yedeklemiş format atabilirim sıkıntı yok ama cd den boot edemiyorum.
D
15 yıl
Lazer vertigo stroke - nolan N62 grafic - IXS HX245 - AGV GP-1
arkadaslar ortalama 200 lira fiyat aralığında hangi kaskı tercih etmeliyim sizce bu kaskları kullanan arkadaslar varsa yardımcı olabilirmi? lazer hakkında cok ıyı bılgıler edınmedım genelde bugu problemı varmıs sanırım nolandan fazla sıkayetcı olan yok ıxs ve agv hakkında fazla bılgım yok bana nolan daha yakın gıbı duruyor nolan suan 189 lira ıxs 169 agv 155 liraya buldum lazer ise bir arkadasım satıyor hedıye olarak gelmıs ona 100 liraya alabılıcem sızce hangısını alırsam daha ıyı olur tesekkurler
D
15 yıl
nero:S
merhaba arkadaslar pcde win7 işletim sistemi yuklu eskı surum nero vardı tekrar ındırmıyım dıye kurdum nero 7 yı ama malesef wın7 ıle uyumlu degılmıs yuklemedı hata verdı masa ustunde kısayolu falan cıktı programı kaldırmak ıstıyorum ama kaldıramıyorum denetım masasından programı kaldır dıyorum ılerlıyor sonrada donup kalıyo revo unıstaller kurdum oda kaldırmadı bu programı nası kaldırabılırım??
sımdıden tesekkurler
D
15 yıl
anakarta elektrık gelıyor ama acılmıyor???
merhaba arkadaslar kuzenımın pc sı bozukmus benı cagırdı aksam oldugundan pek ılgılenemedım ama garıp bır sorun var psu saglama gıbı gorunuyor kasayı actım anakartın ısıgıda yanıyor ama acma tusuna basınca pc acılmıyor acma kapama tusunun kablosuna baktım cıkmısmı dıye normal ramı soktum taktım ıslemcı fanını temızedım ama tık yok daha once power yanmıstı degıstırmıstım yıne psu dan olabılırmı ama anakarttakı led yanıyor acaba anakart guc gırısı saglamda cpu ya gıdenmı yandı:S anlamadım bu konuda tecrubesı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.