H

Çavuş
21 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
16 yıl
Arkadaşım Aşksızlıktan Delirdi :)))
Bahsettiğim kişi de bu foruma üye ve bu topici açtığımı öğrenince tahminimce çok kızacak bana.Kendisi zamanında çok çapkın olan ama son 1-2 senedir gayet sakin bir aşk hayatı yaşayan bir kişi.çok da yakışıklı ama neden se son 2 yıldır doğru düzgün bi beraberliği yok.geçmişini bildiğim içinn bu durum çok garibime gitmiyor değil.ve son 1-2 aydır inanılmaz eski günleri özlüyor ve yeni bir birliktelik arıyor.buna acaip kafayı takmış durumda.psikolojisi bozulacak diye korkuyorum bir yandan da .bende onun en yakın arkadaşıyım.ne yapmalıyım sizce?????????
H
16 yıl
Derbiye fazla bilet var!!!!
bi arkadaşım için almıştım.ancak biraz önce bana gelemeyeceğini bildirdi.ilgilenecek arkadaş olursa elimde kapalı üst bileti var.şu an ankaradayım.bileti maç günü mecidiyeköyde teslim edebilirim.tel numaram:05354490240
H
16 yıl
Hagi yi İstiyorum...
hatırlarsınız 2004-2005 sezonunda haginin teknik direktörlüğü zamanında nasıl futbol oynadığımızı;ezeli rakip fenerbahçeyle oynadığımız 3 maçın 2sini kazandığımızı(ki bunların birisi 5-1 di) ve en önemlisi o sezon şampiyonluğun elimizden nasıl alındığını.levent bıçakçının fedarasyon başkanlığı döneminde fenerbahçe lehine çalınan haksız düdükleri hatırlayınız.hagi böyle bi dönemde takımın başındaydı ve üstünde durulsaydı kesinlikle başarı gelecekti sonraki sezonlarda.ben hırsıyla,futbol bilgisiyle,takım içi diyoloğu ile takımın başına hagiyi istiyorum.görüşleriniz?
H
16 yıl
Adnan Polat Emreyi mi getiriyor???
Adnan Polatın açıklamalarından bir kısmını sunuyorum.

Adnan Polat, bu sezon öncesinde kadroya ucuz maliyetli gençleri katarken ''işi biraz abarttıklarını'' ifade ederek, ''3 sene de yapacağımız genç oyuncu transferini 1 senede yaptık. Önümüzdeki dönemde yerli ve yabancı tecrübeli oyuncular almak istiyoruz. Yerli olarak kimi almak istediğimi herkes biliyor. Bunları tekrar tekrar söylememe gerek yok'' dedi.


Son 2 cümleye dikkat edin.ben buradan emreyi çıkardım.ne dersiniz?
H
16 yıl
Triger kayışı Yardım...
Arkadaşlar bi konuda görüş istiyorum.Annemin aracının 4 yılı dolmak üzere.Genel bakımına sokacağım aracı.araç 2004 clio hb.aracın 60000 km veya 4 yılda triger kayışının değişmesi gerekiyormuş.Araç 4 yılını doldurdu ama henüz daha 10000 km de.Eğer triger kayışını değiştirmezsem tehlikesi büyük olur mu?bi yakınım gelecek sene değiştir araç nasıl olsa fazla kullanılmıyor falan dedi.Özellikle bu konuda tecrübeli olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...
H
16 yıl
Gönlümüzden geçen başkan adayları...
Bilindiği gibi Özhan Canaydın yeni dönemde başkanlığa adaylığını koymayı düşünmediğini açıkladı-tabi bazıları gibi sözünden caymazsa-.Yeni dönemde başkanlığa kimleri istiyoruz?burda tartışalım.

Açıkcası benim kalbimden geçen ilk kişi Adnan Polat.Ama gerek liseli olmaması gerekse ihtiyarlar tarafından pek tutulmaması nedeniyle seçilmeyeceğini daha da ziyade aday olmayacağını düşünüyorum.Kalbimden geçen ikinci kişi ise;haluk ulusoy.Ama onunda başkan olması imkansız gibi bişey.

Bence 3 ihtimal var.Ya canaydın sözünden cayacak yeniden aday olacak ve seçilecek.Ya Ali dürüst aday olcak ve seçilcek.Bilhassa,sürencilerin ali dürüstü aday gösterme konusundaki istekleri herkes tarafından bilinen bir gerçek.Ya da riberyi galatasaraya kazandıran ve başkanlığa istekli olan Adnan Öztürk.bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek...
H
16 yıl
Serkan Yok....
Vestel Manisaspor maçında belinde ve sol bacak üst arka adalesindeki ağrısı sebebiyle oyunu tamamlayamayan Serkan Çalık'ın şikayetleri, iki gündür devam eden tedavi ve özel çalışma programıyla hafiflemiştir.

Ancak bu akşam katıldığı taktik çalışmanın ertesinde yapılan son kontrollerinde probleminin tamamen iyileşmediğinin tespit edilmesi üzerine, Serkan'ın tedavisinin sürdürülmesine, dolayısıyla Leverkusen maçı kadrosuna dahil edilmemesine karar verilmiştir.




bi bu eksikti barışı sağa çekip forvet arkasına lincoln ü koyar galiba...
H
16 yıl
BJK 4 sene sonra ilk defa bi maçta isabetli şut atamadı...
bu akşam lig tv de melih şendil söyledi.bjk, en son 4 sene önce bir maçta kaleye isabetli şut atamamış.aynı olay bugünkü kayseri maçında da tekrarlandı.

Yok hakem şöyleydi,yok hakem böyleydi vs. bahanelere sığınıp bunları görmeyen arkadaşlar var malesef.Bi de işin bu yanını görseniz daha iyi olur
H
16 yıl
Pejo 308 gören..?
Bu konu çok garibime gitti ve konu açma ihtiyacı duydum.Ankara gibi büyük bir şehirde oturuyorum.ve yemin ederek söylüyorum daha 1 tane 308 görmedim piyasada.aracın çıktığı 1 ayı geçti.sadece ankaradamı böyle bu durum yoksa her yerde mi böyle?tutmadımı bu araç?pejonun büyük beklentisi vardı bu araç üstünde..
H
17 yıl
Bayanlar bu işi daha çok seviyor...+18
Zaten daha öncede böyle düşünüyordum ama bi kaç önce başımdan geçen bi olay bu fikrimi kesinleştirdi.bayanlar,cinselliği erkeklerden daha çok istiyor,daha çok seviyor,daha iyi biliyor ve daha iyi yapıyor.ben bunu bilir bunu söylerim.istisnalar hariç tabi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.